Uproszczenie zestawienia hodowlanych zwierząt na targu.

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika JohnLock, 11 marca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Witam
    Nie wiem czy taki pomysł się już pojawił, ale postanowiłem, że pozwolę sobie o nim napisać.
    Właściwie nie pomysł a uproszczenie tj. w tytule.
    Dziwi mnie trochę fakt, że do tej pory nie ma ładnie posegregowanych poszczególnych odmian zwierzaków hodowlanych zaczynając od poziomu pierwszego czyli tego najmniej wartościowego rosnąco w górę aż po ten najdroższy/najrzadszy.
    Na początku niby nie jest to zbyt irytujące, ale później zaczyna denerwować gdy chcę się coś znaleźć np. wszystkie kukułki lecz dwie czy tam 3 są rozrzucone całkiem dalej lub wcześniej i tak samo z innymi zwierzakami.
    To jak są aktualnie rozmieszczone zwierzaki wygląda dość chaotycznie a przecież nie o to chodzi by był bałagan tylko wszystko wyglądało przejrzyście i klarownie i najlepiej w kolejności takiej w jakiej pojawiały się zwierzęta hodowlane.
    Zaoszczędziło by to trochę czasu w szukaniu a przede wszystkim było by przejrzyście.

Jeśli zamieściłem post w złym miejscu to przepraszam i proszę o przeniesienie go do odpowiedniego działu i tym samym zgłoszenie tego dla BP bo myślę, że jak wprowadzili oddzielną zakładkę z owocami drzew to i z tym nie mieli by większego problemu (no chyba, że tak ma być jak jest z jakichś bardziej nie znanych powodów).

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Przede wszystkim to pomysł powinien być zamieszczony łącznie z ankietą zawierającą różne opcje głosowania. Tutaj znajdziesz zasady tego działu: Zasady działu.

Poza tym wydaje mi się, że podobny pomysł już istnieje:

Czy Ty jednak masz na myśli coś innego?

3. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Chodziło mi dokładnie o to co podałaś w linku, a skoro coś takiego miało już miejsce to możesz zamknąć.

4. MOD_Scarlett

MOD_Scarlett Guest

W takim razie wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.