uprawy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika rysio, 28 stycznia 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. rysio

rysio Półbóstwo forum

dlaczego przy uprawach (na farmie i BH) w zakladce szybki siew zniknely strzaleczki umozliwiajace wpisanie danej rosliny?
    pozostal tylko wybor ale na lewo od niego powinno byc to okienko ze strzaleczkami

2. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Niestety, nie rozumiem na czym polega problem. Czy możesz zaznaczyć to na screenie?

3. rysio

rysio Półbóstwo forum

nie umiem robic screenow bo nie uzywam chmur

w pasku z lewj strony jest zakladka "uprawy yszybki siew"
    po jej otwarciu w gornym prawym rogu jest "X" a obok niego okienko w ktorym mozna dokonywyc zmian kolejnosci
    i na lewo od tego okienka powinno byc (tak jest przynajmniej jest przy wyszukawaniu drzew i zagrod) male okienko z przeciwlegle skierowanymi do siebie strzalkami, a go nie ma choc niedawno jeszcze bylo.

pytanie dlaczego go teraz brak?

4. BA_Czerwona

Z tego co mi wiadomo to nigdy nie było tam wyszukiwarki, była tylko na rynku nasion. Ale dla pewności dopytałam i dostałam potwierdzenie. Masz jeszcze jakieś pytania?

5. rysio

rysio Półbóstwo forum

6. BA_Czerwona

Zdecydowana deklaracja o braku chęci dalszej wymiany postów, więc wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.