upiorny kalendarz

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kacperek50, 30 października 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kacperek50

kacperek50 Mieszkaniec forum

odebrałem 15 szt sp kombajn na 24 h a na 36 h już nie otrzymałem dlaczego,znowuż jakieś problemy

2. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

kacperek50 witaj,

rozumiem że prezent udało się rozpakować ale nie ma bonusu? Zatem pierwsze kroki skieruj do paska z bonusami z lewej strony i sprawdź tam, czy bonus nie jest aktywny (grafika poniżej)

bonus + 1.png

Jeśli tam nie znajdziesz swojego bonusu - pisz proszę do Pomocy technicznej (link pod drewnianą ramką gry).

Czekam na informację zwrotną czy bonus się odnalazł.

3. kacperek50

kacperek50 Mieszkaniec forum

jest wszystko ok

4. aaa00

aaa00 Forumowy żółtodziób

:(u mnie też nie działa kombajn na 36h a kupon na 24h mam

a nie soki źle popatrzyłam to są zwiększone plony na 36h a kupon na kombajn 24h przepraszam za zamieszanie - pozdrawiam serdecznie

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->Edycja posta oraz Łączenie postów
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 30 października 2017
  5. siwex76

siwex76 Forumowy żółtodziób

podczas ostatniego zbioru z czterech pól tz 100 dopisano mi tylko 100 zamiast 200 proszę to sprawdzić

6. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

siwex76 - jeżeli chodzi Ci o roślinkę eventową wysiewaną na specjalnym polu akcji, to nie działają tam żadne bonusy.
    Bonus z upiornego kalendarza działa tylko na plony z pól (rośliny).

Ponieważ autor wątku pytań więcej nie ma, wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.