Opinie Upiorny kalendarz

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 16 października 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

tak

2. mich890

mich890 Forumowy żółtodziób

Ok dziękuję. Może uda mi się ich tyle zdobyć :D
    Dzięki jeszcze raz.
    Pozdrawiam.

3. dzidzio2

dzidzio2 Młodszy ekspert

Mimo ogłoszenia o ponownym odblokowaniu dnia 13 i 14 w dniu następnym, nie udało mi się otworzyć ponownie dnia 13 wczoraj ani dzisiaj, Żąda ode mnie florenów i koniec. A były bananki otwarte we właściwym czasie. No cóż szkoda, że taki niesmak pozostaje po tym kalendarzu, nie wspominając o dodatkowch nagrodach :(:eek:

4. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Zgłoś do PT

5. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

Dzisiaj patrzę i nie wierzę... serio ten kalendarz ma być jeszcze 25 h? Pytam dla kogo? Ktoś "ważny" jest gdzieś poza grą i wraca dopiero jutro i chce odebrać bonus +1? tylko ciekawe dlaczego ten bonus nie działał na mroczną polaną a na ten event działa... naprawdę żenada wielkich lotów.
    Jak bym wiedział sam bym zaczekał na taki super bonus.

babydelfi i saktura lubią to.
  6. dzidzio2

dzidzio2 Młodszy ekspert

Napisałem i dostałem odpowiedź (nie na temat), napisałem jeszcze raz i czekam dalej co tego będzie. Raczej nauczony poprzednimi ewentami i kalendarzami jakoś nie liczę na pozytywne załatwienie.... :(
    W razie czego "przeboleję straty". Pozostanie tylko ewentualny niesmak....
    Ps. Jednak pozostał niesmak.....

7. mich890

mich890 Forumowy żółtodziób

Też niestety muszę się z tym pogodzić no cóż...

8. [Czereśniak]

[Czereśniak] Stały bywalec

Mam tak samo ,codzienne odkrywane dynie a tu ZONK za jedną z nich florki chce

9. Kamenae

Kamenae Czeladnik forum

Napisałam tu, nie otrzymałam sensownej odpowiedzi, myślę że to ostatnie 7,99 zł jakie ta firma wyłudziła z mojego portfela :)
    Obiecaliście naprawę tego i nic z tym nie zrobiliście... Stąd moje porównanie do partii politycznej, z której wzięliście wzór.
    Znam zasady. Możliwe by było wyłudzenie pieniędzy z waszej strony, ale każdy prokurator w odpowiedzi napisze: niska szkodliwość.
    dziękuję za uwagę i skierowanie mnie do mniej odwiedzanego działu:)

[Czereśniak] lubi to.
  10. DonJohn

DonJohn Chodząca legenda forum

To trochę nie w porządku, że bez wcześniejszej zapowiedzi przedłużono Upiorny Kalendarz. Ostatnia nagroda miała być do odbioru do 31.10., tymczasem dziś jest już 03.11., a nagrodę można odbierać jeszcze przez pięć godzin. Trzy dni temu trzeba było odebrać na siłę, nawet gdy prezent +1 nie był mi potrzebny, a dopiero teraz by mi się przydał.

Renia1920 lubi to.
  11. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

dziękujemy za Wasze opinie, wątek zamykam i archiwizuję.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.