Opinie Upiorny kalendarz

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 16 października 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

To jest straszne chamstwo. Jak bym wiedział, że kalendarz będzie przedłużony to bym nie uruchamiał sobie +1 na 36h tylko zrobiłbym to jutro o 14:00.
    Dziękuję za taki kalendarz.

2. aisunell

aisunell Młodszy ekspert

Czerwona,ja czekalem,bo logika podpowiadala,ze skoro sa problemy z inna dynia,to bedzie przedluzka,ale majac oczy szeroko zamkniete,rodzina powiedziala stanowcze"do spania":DxD:p;).Byle do dozynek i trza bedzie jakis urlopik sobie zrobic;).Oby to nie byl permanentny:eek:

Ostatnie edytowanie: 1 listopada 2017
  3. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Najgłupsze tłumaczenie jakie mogłam przeczytać i to od BA :eek:o_O :eek:

Renia1920 lubi to.
  4. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

przykre to wszystko i nie pierwszy raz
    teraz się okazuje że kalendarz w sensie dni - można przesunąć jednych obowiązuje innych niekoniecznie

tu już nie sam plus 1 chodzi ale o sam fakt
    jednych ugłaskać kosztem drugich - co tu się dzieje -.-

5. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

Bp chcialo naprawic swoj blad wynikajacy z nie zgrania kalendarza z zmiana czasu,,,a wy to odbieracie jako nie sprawiedliwosc..to po pierwsze..a po drugie osoby ktore,wczesniej aktywowaly bonus +1 mogly go lepiej i madrzej wykorzystac ..korzystajac dodatkowo z innych bonusow(rzemioslo.pnacza) a im pozostaje tylko eventowka

deadwing i kalina-malina lubią to.
  6. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

I tak wolałabym eventówkę.

Anhedrea, AnnDżelina oraz gosiagosia60 lubią to.
  7. AnnDżelina

tak samo mogą wykorzystać a nie tylko z eventówką bo event obowiązkowy nie jest
    tu nie chodzi o wykorzystanie
    a o to że coś się zamyka - kończy a potem ponownie otwiera

ja jak event będę chciała zrobić to i tak zrobię bez plus 1 czy tym podobne

ale jak już jesteśmy przy eventówce to wolałabym by to plus z kalendarza zadziałało na specjalnym polu
    wtedy wszyscy by skorzystali i tym co brakło do pnącza i tym co na spokojnie doszli bo jakąś tam nagrodę więcej by dostali.

Po prostu nie tak to powinno być do końca rozwiązane

8. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Nie zgodzę się z Tobą chyba 1 raz-odebrałam ten bonus,żeby w ogóle nie przepadł.Nie wiedziałam,że czas został przesunięty tak znacznie...:(Jakbym poczekała,to na jutro byłby,jak znalazł...

9. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Nie wiem co się ostatnio dzieje z farmą.Mam nadzieję,że to nie jest początek końca...To napchanie eventów,wyprzedaży,sprzedaży,ofert i coraz więcej błędów.
    A to +1 to jest wielka niesprawiedliwość.Oczywiście,zrobię event i bez tego,ale niesmak pozostaje.

aisunel, Renia1920 oraz .Robaczek. lubią to.
  10. -norbijas-

w dalszym ciagu nie rozumiesz sedna sprawy..tym osobom bp poprzez swoj blad odebralo prawo odebrania wszystkich nagrod

i tu jestes w bledzie..ja mojego bonusu +1 nie odbieralem i nie dostane go po raz drugi....

11. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Jakby ktoś wiedział, że kalendarz powróci to by Wam powiedział.
    Nie ma znaczenia, czy kalendarz jest znów otwarty, czy bonusy byłyby jutro dopisane skryptem. Jeśli ktoś nie mógł odebrać bonusu z winy błędu w grze to należy mu to umożliwić i nie ma w tym żadnej niesprawiedliwości.
    z drugiej strony Ci Gracze mogli mieć już zrobiony zasiew, aktywowane dodatkowe bonusy, rzędy pnącza, które im przepadły.

-norbijas- lubi to.
  12. -norbijas-

a postaw sie w sytuacji usera ktory poprzez nie zgranie czasu;) stracil wszystko..i bp nie robi nic w tej sprawie

Anetta41 lubi to.
  13. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

No nie wiem,czy tabuny graczy otworzyło/chciało otworzyć kalendarz przed północą.Ja ( myślę,że gracze którym "zależało" też ) otwierałam rano i kilka razy w ciągu dnia sprawdzałam czy jest otwarty.

14. -norbijas-

moze byc ich sporo..np pracujacych na druga zmiane....

Anetta41 lubi to.
  15. AnnDżelina

też nie do końca rozumiesz o co mi chodzi

ja nie mam poczucia niesprawiedliwości że graczom naprawia się błąd
    niech mają
    ale że robi się to w taki a nie inny sposób
    nie będę się rozwlekać bo dyskusja pójdzie w niekoniecznie dobrym kierunku

dlaczego jak nie odebrałeś to nie dostaniesz i nie skorzystasz? - tego nie rozumiem :p
    nie odebrałeś z braku czasu?

16. -norbijas-

wiesz wiem o co ci chodzi...tylko jak to mieli zrobic? jak event goni event..
    a co do odbioru,,ten bonus nie jest mi teraz potrzebny,,,zbieram sn na dozynki

Anetta41 lubi to.
  17. Kamenae

Kamenae Czeladnik forum

Zakupiłam dzień za floreny i nie zostały mi zwrócone. Miało być 36h +1 a miałam dostępne 24.
    [ciach]

Nie mogę się doczytać w zgiełku tych wypowiedzi czy ma ktoś tak samo jak ja...:/

Post edytowałam, wycieczkę polityczną usunęłam.
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 1 listopada 2017
  18. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Kamenae - jeżeli nie chcesz, żeby Twoje pytanie umknęło, to zapraszam do działu Pomoc - Pytania ogólne
    Tam najszybciej otrzymasz odpowiedź.

19. Marianka2011

Marianka2011 Analityk forum

Bo nie spodziewali się że możacie przedłużyć .A tak naprawdę to co za róznica o której kto odkrył- wszyscy tak samo na tym stracili

20. mich890

mich890 Forumowy żółtodziób

Przepraszam, bo do końca nie rozumiem. Jeśli nie było mnie na kompie dnia 13 i jedynie on mi pozostał do aktywowania to jedyną szansą na jego odblokowanie są floreny?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.