Opinie Upiorny kalendarz

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 16 października 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

kochasiowo21 - Twój post nie będący w temacie Upiornego kalendarza usunęłam.

2. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

A może by tak na moje wątpliwości w postach nr 94 i 96 ktoś łaskawie odpowiedział?!! Halloooo MOD

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Krokodylek75 otrzymałeś odpowiedź od Gracza tutaj: #95, gdyby była błędna to na pewno zostałaby sprostowana. Poza tym jeśli chcesz szybciej otrzymać odpowiedź to zadawaj proszę pytania w odpowiednim dziale: Pytania ogólne.

4. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Czyli rozumiem, że od dzisiaj gracz odpowiada graczowi i to jest święte? Super! Wiesz co - już było w ostatnim czasie tyle bałaganu w tej grze, przy tym kalendarzu również - skoro zamieściliście dwukrotną korektę z informacjami o błędach. Chcę mieć pewność, a nie potem się okaże że już jest po terminie. Zniechęcacie graczy i tyle. Chyba jednak wykorzystam ten bonus wcześniej, bo nagle jutro po północy coś się zmieni, kalendarz się skończy i będzie finito. Kalendarze to fajna rzecz, tylko dlaczego jest tyle kłopotów z nimi?

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Krokodylek75 nie rozumiem po co te nerwy w tej sytuacji? Gracz podał prawidłową odpowiedź, a skoro Tobie nie wystarczy i potrzebujesz potwierdzenia od Moderatora to tak jak napisałam, zadaj pytanie we właściwym dziale, na pewno uzyskasz odpowiedź bez zbędnej dyskusji.

6. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

u mnie obyło sie bez błędów :p

7. Tralanetka

Tralanetka Analityk forum

To plus jeden do stodoły dotyczy też drzew i zagród, czy tylko plonów z pól ?

8. MOD_Zła

Tylko plonów z pól.

Tralanetka lubi to.
  9. Tralanetka

Tralanetka Analityk forum

Dziękuję za informację. To odkryję go jutro. Pozdrawiam.

10. smerfetka19

smerfetka19 Forumowy żółtodziób

Ja chciałam odkryć dzisiejszą dynię. O godzinie 23.02 musiałam zapłacić 5 florków. Przez zmianę czasu ten bałagan. Czy jest szansa że odzyskam florki?

11. nic-tym

nic-tym Forumowy żółtodziób

Mam ten sam problem

12. MOD_Zła

Problem został zgłoszony i trwa jego naprawa.

13. christoph29

christoph29 Zaawansowany

Teraz odblokujecie znowu kalendarz i część będzie miała bonus +1 na event, a my musieliśmy uruchomić bonus wczoraj i do eventu nie wystarczy... taka to sprawiedliwość, że naprawiając jeden błąd powodujecie, że pozostali będą poszkodowani...

14. aisunelll

aisunelll Stały bywalec

Bawia sie nami jak dziecmi:p.I w ten sposob pare tysi ewentowki w plecy i po plecach:D

.Robaczek., marmlada oraz Renia1920 lubią to.
  15. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Dokładnie!Ja zbierałam codziennie i na co?Teraz bym miałam +1 do jutrzejsze eventówki.

16. Marianka2011

Marianka2011 Analityk forum

No właśnie i to jest bardzo niesprawiedliwe teraz tym co musieli odkryć wcześniej niech dadzą rekompensatę np kombajn na 24g na ewent

17. saktura

saktura Forum Pro

Dokładnie! Równie dobrze mogłabym sobie odblokować +1 jutro przed eventem skoro kalendarz przedłużony. żenada...

.Robaczek. i marmlada lubią to.
  18. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Zgadzam się,że to nie sprawiedliwe dla tych wszystkich którzy wczoraj otworzyli ostatni prezent, to jest żenujące :wuerg:

19. Marianka2011

Marianka2011 Analityk forum

a najlepiej by by lo gdyby zamknęli ostatni prezent aby móc go otworzyć ponownie jutro

.Robaczek., Renia1920 oraz marmlada lubią to.
  20. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Nie można wykorzystać dwa razy tego samego bonusu.
    Osób, które mają taką możliwość jest niewiele, bo większość nie czekała z odkryciem prezentów do 23:00.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.