Opinie Upiorny kalendarz

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 16 października 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. szamante

szamante Ambasador forum

czyli,szykują się warsztaciska,lalal

2. diduś6

diduś6 Czeladnik forum

uwielbiam wszysktkie kaldarze:p;):)

3. Sekme

Sekme Generał forum

Dziś w kalendarzu mamy SG.

4. paziu-króla

paziu-króla Aktywny autor

5. grazyna19547070

grazyna19547070 Naśladowca mistrzów

no wlasnie-wczoraj odkrylam trawsko i byla w stodole a lekko po polnocy zginela idynia jest zamknieta-fajnie tralala-adzisiaj jest skarpeta

6. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

7. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

wczoraj odkryłam na pewno niespodziankę a dzisiaj mam zamkniętą ,jeszcze sprawdzałam wieczorem czy na pewno to zrobiłam

8. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

u mnie było tak wczoraj :( odkryłam za floreny szarpać się nie będę >:(

9. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Być może został on odkryty, ale na Waszym komputerze. Informacja o tym musi jednak zostać przesłana do serwera i o tym mówi fragment poradnika:

10. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ja sie popisałam....15 minut po północy przypomnialo mi sie o kalendarzu...i 1 nagrode musialam za florka odkryc xD
    pierwszy raz mi sie zdarzyło

11. fasolka46

fasolka46 Stały bywalec

wie ktoś co jest w dodatkowej skarpecie ?

12. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Fosforyzujące drzewo.

13. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

fasolka46 jak najedziesz kursorem na prezent dostępny do odkrycia to będzie widoczne co tam jest.

14. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Witam to jaki czas jest potrzebny żeby się zapisało na selwerze .Zdążyłam ręcznie pozbierać wszystkie pola i zasiać .Jak zamykałam farmę to miałam odkryte .Następnego dnia już nie .Czy muszę siedzieć w kalendarzu cały czas żeby było dobrze .

kasiatorun lubi to.
  15. Kwiryna

Kwiryna Czeladnik forum

Ja już się nie domagam swojego , bo to jak walenie głową w mur :) Najpierw dostałam wybrakowanego florenowego magika , a teraz schowały mi się w kalendarzu farmarki. Pomoc techniczna odpisuje , że wina jest po mojej stronie.
    Odpowiadam : Zróbcie tak grę , żeby nie stwarzała problemów nikomu i dopiero wyciągajcie rekę po realne pieniądze. Za buble powinniście odpowiadać sami :)

16. 6elka4

6elka4 Baron forum

To jest ewidentne naciąganie,przez cały dzień wchodziłam na farmę i miałam wszystkie dynie odkryte,po 24.00 okazało się,że dynia z gwiazdkami jest zamknięta i odkrycie jej ma mnie kosztować 13 FL. Powoli mam dość tej gry,gdybym ja tak pracowała jak informatycy w tej firmie to już dawno zostałabym wyrzucona z pracy. Zrobią bubel i potem ja mam odpowiadać za ich niedociągnięcia realnymi pieniędzmi,bo floreny to tu się kupuje,a nie dostaje w prezencie.

kasiatorun, anusia57 oraz miss_ines lubią to.
  17. Kot-Mysza

Kot-Mysza Czeladnik forum

Wczoraj na Farmie byłem z 8 razy zbierałem siałem,sprawdzałem kalendarz i dynia odkryta,a jakie moje zdziwienie dzisiaj dynia z wczoraj jest zamknięta SUPER i to jest moja wina.A może wina leży po waszej stronie bo wam gra nie chodzi tak jak trzeba,ale dlaczego ja mam cierpieć za to,nie mam Florenów aby to odblokować i cały kalendarz można sobie wsadzić do

kasiatorun, anusia57 oraz miss_ines lubią to.
  18. Karo*

Karo* Forum Pro

U mnie dziś niespodzianka wczorajszy cmj nie odkryty a na pewno odkryłam i z rozpędu dziś za fl odkryłam oj głupia ja zamiast poczekać no cóż i tak zwrotu florków nie dostanę ech... A sprawdzam kalendarz po 3 razy

Ps. Jednak napisałam w tej sprawie do pt zobaczymy co odpiszą... W sumie chcę zwrotu 6 fl.. bo prezent na pewno odkryłam

I odpowiedz taka jak myślałam - czyli jak zwykle Bp ma rację

[usunięte]

Post edytowałam. Treść wiadomości usunęłam. Na forum nie wolno podawać treści prywatnych wiadomości.
    2.19. Korespondencja
    Zabronione jest publikowanie i omawianie treści korespondencji z pomocą techniczną.

Kara:
    31 pkt

Upominam słownie.
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 28 października 2017
  19. .elom.

.elom. Moguł forum

Na władzę nie poradzę.

Złosliwość rzeczy martwych nie zna granic.

Posty połączyłam, bo na forum nie piszemy postu pod postem, jeżeli chcesz coś dodać użyj proszę opcji Edytuj.
    Mod Yasmina

Ostatnio edytowane przez moderatora: 28 października 2017
  20. Karo*

Karo* Forum Pro

Ok nie wiedziałam że nie wolno poprawię się :) Byłam tylko wzburzona...

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.