Opinie Upiorny kalendarz

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 16 października 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ja też się z każdego prezentu ciesze, bo nie spodziewam się tak nie wiadomo czego, ale zawsze przy kazdym kalendarzu sa jęki jakie to słabe nagrody są

Daisy44, Grevido oraz draculik34 lubią to.
  2. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Ewuniu xD no i mnie rozśmieszyłaś xD Chciałabym żeby był ale czy będzie to się okaże jak odkryjemy dynie czy co tam innego ;)
    Też się cieszę, że Cię widzę :)

3. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

O to chodziło . Ja skarpetą też nie pogardzę , dają trzeba brać i nie marudzić , bo następnym razem nic nie dadzą . xD

4. NASTKA.BURAN

NASTKA.BURAN Generał forum

Hejka,
    fajnie, lubię prezenty, wszystkie, nawet 1 skarpetę też wezmę...

5. sun82

sun82 Stary wyjadacz

Czekam z niecierpliwością..

6. 6elka4

6elka4 Baron forum

Witam,ja tak lubię darmowe prezenty od BP,że nawet dziurę w skarpecie wezmęxDxDxD

7. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Skarpetki tuz po odkryciu naciągamy na nóżki...w razie gdyby sie okazało,ze jednak sie dynia zamknęła to nie tak łatwo będzie ze stopek nam pościągać;)
    Zielone kropelki najlepiej natychmiast wypić,Super papu dac do żarcia zwierzakom,wszelkie dżemy i cmj użyć do potraw a wiązanki powstawiać do flakonów....etc
    Jednym slowem spożytkować natychmiast każdy prezent żeby nie zdążyli nam odebrać:p
    Do PT nie pisać bo i tak nas odeślą z kwitkiem albo innym biletemxD:cry:

8. xBabciaEwa

Witaj Marzenko.
    Jesteś pewna , że wypić te zielone kropelki - niezły odlot po tym może być , coś jak red-bull w farmerowym wydaniu . xD

9. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

o_Ooo kalendarz - bardzo lubię nawet najmniejsza pierdołka jest miła :)

Grevido, NASTKA.BURAN oraz xBabciaEwa lubią to.
  10. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

Takie kalendarze u mnie zawsze mile widziane:inlove: Żeby tylko nie zapomnieć... żeby tylko nie zapomnieć...:eek: :oops::eek::oops:o_O
    Będę to sobie powtarzać co najmniej po trzy razy na każdą godzinę aż... zapomnę o_O:)xD

11. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Jestem,jestem...:D
    Takowe miewam i nie będę ukrywać...lubię toxD:cry:
    Hej Ewuś

12. xBabciaEwa

Wierzę na słowo , kropelek nie pijam , tylko wodę - może czas coś zmienić ?xD

13. -wiercipiętka-

-wiercipiętka- Wielki mistrz forum

Za darmo na pewno nie będzie, można i 10 x sprawdzać, że odkryty, a po 2 dniach okazuje się że trzeba odkrywać za floreny, przy każdym kalendarzu tak jest i co najgorsze nie uznają reklamacji, pisząc bzdurne wyjaśniania. Mam to przy każdym kalendarzu.Danego dnia jest wszystko OK , a za kilka dni wychodzi nieodkryty 1 lub 2 obrazków kalendarza.

antonina-farmerska i 6elka4 lubią to.
  14. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Na wszelki wypadek codziennie robię screeny kalendarza, to dowód nie do podważenia. :pxD

15. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

No właśnie podobno nie.Co prawda,ja nigdy nie miałam żadnych problemów z kalendarzami,ale przy okazji ostatniego kalendarza,gdy właśnie tak samo napisałam jak Ty,to dostałam odpowiedź,że pt odrzuca screeny jako dowód.Bo można je sfałszować

16. Karen139

Karen139 Baron forum

Potwierdzam, na własnej skórze się przekonałam, że dla PT screeny, to żaden dowód.
    A kalendarz...........jak kalendarz , otwieram systematycznie, a czy któres okienko ponownie nie okaże się zamknięte któregoś dnia.........to tylko BP wie.

17. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Masz rację foczunia84 , screen dla PT nie jest żadnym dowodem. Trzeba by było za każdym odkryciem pisać do PT, żeby potwierdzili, że okienko się otworzyło i zapisało. Wtedy byłby dowód, ale ja nie wyobrażam sobie pisać za każdym razem :)
    Takie codzienne pisanie do PT w moim odczuciu zakończyłoby się banem :D szybciej niż skończyłby się kalendarz :D
    Dlatego idę na żywioł i nie będę robić screenów ani nigdzie pisać :)

18. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Też nie zamierzam nic robić.Już tyle kalendarzy "przerobiłam" i zawsze wszystko było dobrze.Więc pewnie i tak będzie tym razem.

Azile, 6elka4 oraz draculik34 lubią to.
  19. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

wystarczy po odkryciu okienka chwile odczekac...nastepnie przejsc na inna lake i przelogowac sie..a po przelogowaniu sprawdzic kalendarz..jesli wtedy bedzie ok,,to na 100% nie bedzie zadnych problemow...

20. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

No właśnie nie byłabym tego taka pewna.... właśnie latem tak miałam, na 100 proc. miałam wszystko odkryte i po paru dniach okazało się, że jedno "okienko" sie zamknęło - nie wczorajsze, tylko chyba sprzed dwóch, albo trzech dni. Pamietam to dokładnie, bo pierwszy raz mi sie tak zdarzyło.... oczywiście screena nie robiłam, ani nie pisałam do PT, bo z tego co pisali przy takich okazjach userzy nie miałoby to większego sensu.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.