Upiorny bukiet

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika niesamowitusia, 5 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. niesamowitusia

niesamowitusia Książę forum

Mam pytanie - co z tymi bukietami - miała być rekompensata - a ja nic nie dostałam, a jeszcze babkę pinki też straciłam.
    Dostał kto bukiet z powrotem ??

2. genetix25

genetix25 Stały bywalec

Ja nie dostałem musiałem sam sobie kupić i uruchomić
    Też się zastanawiałem co z tym bukietem , i gdzie go szukać

3. niesamowitusia

niesamowitusia Książę forum

W oo jest napisane, że jutro mają być zwroty dla tych co zjedli 1 bukiet i nie dostali rekompensaty, ale ja zjadłam dwa i nic ??
    Czy może jak bukiety ze słotu znikneły mi na kilka godzin to mi się nie należą czy co ?

4. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Ci, którzy zjedli więcej niż 1 produkt rzemiosła, powinni je otrzymać za pomocą wczorajszego skryptu. Dziś ruszył skrypt dla tych, którzy wykorzystali tylko jeden. Jeśli ktoś go nie otrzymał, zapraszam do pomocy technicznej.

5. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Ciekawe czy w ogóle ktoś otrzymał, bo ja też zjadłam więcej niż 1 bukiet i też nie dostałam zwrotu...

6. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Autorka nie ma dalszych pytań, zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.