upiorne zakupy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ulka.jas, 26 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ulka.jas

ulka.jas Czeladnik forum

mam pytanko ,czy ten event upiorne zakupy kończy się już na dobre dzisiaj czy będzie można go kończyć przy następnej pełni księżyca??

2. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

To stała misja,można będzie dokończyć przy następnej pełni:)
    Też będę kończyć następnym razem:)
    Gdyby to była misja czasowa,byłby napis przy okienku w spółdzieni:) Misja na czas:)

3. ulka.jas

ulka.jas Czeladnik forum

dzięki za odpowiedź ,bo nie dam rady tego ukończyć mimo najszczerszych chęci

4. carlain21

Ja też nie dam rady,jeszcze wcześniejsze misję wykonuję,więc siałam nie tylko te nowe roślinki mroczne:)

5. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Ostatnie edytowanie: 26 października 2014
  6. carlain21

Dziękuję Ci za przekazanie tej informacji:)

Już miałam zasiać duchy, a tak to jeszcze zdążę brakujące dynie i nagrobki może rozsiać do zadań tyle,ile brak i zakończyć jedną z misji:)

7. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

I ja zmieniam koncepcję :) Sieję na cerbera i już . xD Jak będzie komplecik do pnącza, to spokojnie dosiewam do misji :) I nie dziękuj. No coś Ty. ;)

carlain21 lubi to.
  8. BA_Chris

BA_Chris Guest

Autorka podziękowała, graczom dziękuję za pomoc i pozwolę sobie zamknąć. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.