upiorne rośliny pomocy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika nixe00, 14 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. nixe00

nixe00 Okazjonalny autor

Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć dokładnie jak zdobywa się upiorne rośliny?
    Oraz, czy są one potrzebne mi do czegoś innego prócz wykonywania zadań?
    :)
    Nie znalazłam wcześniej odpowiedzi w innych postach.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli jeszcze nie brałaś udziału w mini-evencie Pełnia Księżyca, to na start otrzymasz po 10 sztuk każdej z upiornych roślin. Póki co upiorne rośliny potrzebne są wyłącznie do zakupów w sklepie Jacka oraz w zadaniach z misji związanych z Pełnią, które znajdziesz w Spółdzielni. A tutaj wszystkie pozostałe informacje: >>>Pełnia Księżyca<<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. nixe00

nixe00 Okazjonalny autor

Tak, czyli możliwość hodowania i zakupienia takich roślinek jest możliwe, tylko i wyłącznie podczas pełni?
    Dobrze zrozumiałam?

4. SMOD_Atena

Dokładnie tak. Upiorne rośliny otrzymasz tak jak już napisałam - po 10 sztuk,( nie kupisz ) jeśli jeszcze nie brałaś udziału w tym mini-evencie i tylko w czasie tego mini-eventu w Strefie Pełni. W sklepie Jacka za te rośliny możesz kupić różne przedmioty, zagrody, fabryki i przepisy, ale wszystkie te informacje zamieszczone są w podanym wyżej poradniku.

Czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

5. nixe00

nixe00 Okazjonalny autor

To wszystko! Dziękuję

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę i skoro nie masz dalszych pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.