Upiorne roślinki

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika 19niemiec92, 9 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Upiorne Rośliny na targ!

Ankieta zamknięta 8 marca 2016.
  1. Byłoby super

40,0%
  2. nie, dajemy radę

60,0%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 19niemiec92

19niemiec92 Forumowy żółtodziób

Witam!
    Myślę, że pomysł z kupnem upiornych roślin byłby super. Oczywiście żeby nie było zbyt łatwo to może kupno byłoby możliwe w pełnię księżyca i w czasie aktywnego cmentarzyka??
    Bo zadań z upiornymi roślinami przybywa a pierwsze są trudne i dłłłługo wieczne do zakończenia ;) co denerwuje i zniechęca Pozdrawiam

2. madzik00

madzik00 Okazjonalny autor

Pomysł świetny.
    Ja na pewno będę stałym klientem,ponieważ czas trwania pełni jest bardzo krótki a roślinek przybywa coraz więcej.
    W tym czasie jestem w stanie zebrać tylko 3 razy np. Duchy. Byłoby super dokupić brakujących roślinek a osoby które mają zapasy mogą się wzbogacić o SG.

3. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Pierwszą mroczną misję męczyłem kilka miesięcy.
    Fakt, nie zawszy był czas, aby pełnię wykorzystać w pełni (hi,hi).
    Ale jakoś, pomału, to szło.
    Mimo długiego stażu i wysokiego poziomu mam zaległe cztery misje i nie narzekam. Kiedyś je zrobię.
    Ty chcesz mieć podane na tacy.
    Dobrze, niechby nawet.
    Kto będzie siał te rośliny, jak wszyscy rzucą się na rynek ?
    Ceny na pewno by były kosmiczne i wtedy znowu lament, że za drogo.

Nie, niech pełnia zostanie bez zmian, rośliny poza rynkiem. Są to jedyne misje, których nie można kupić (poza FL oczywiście).
    Zrobisz misję sam i wtedy powiesz:
    "Dałem radę"

camelll lubi to.
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

19niemiec92, podobny pomysł już istnieje, zapraszam do oddania głosu, dyskusję czy ewentualne zaproponowanie zmian, ulepszeń pomysłu tutaj : >>>klik<<<.

Twój temat zamykam jako dubel i przenoszę do archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.