Opinie Upiorna podróż w czasie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 12 października 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Końcówkę roślin zebrałam dziś rano i wróciłam do siania duchów, bo gargulce coś strasznie ich łakome:D Demonianka zresztą też znika jak sen... Piccolo wystawię jutro (o ile nie zapomnę). Zawsze jeden dodatkowy dzień złudzeń...
    Swoją drogą w sklepiku poczułam się jak swego czasu w Pewexie... Oferta bogata i atrakcyjna, lecz możliwości skromnexD

2. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Podróż ukończona wczoraj bez + czy %, wzięłam pnącze z itemami i skrzynki.

3. -Gargamel-

-Gargamel- Analityk forum

Zastosuj wzmacniacz żniw podczas pełni księżyca +2. Ja to stosuję. Od razu biorę pięć albo i więcej tych wzmacniaczy i oszczędzam na karmie, a przy okazji plony z pól są WIELKIE!!!xD

4. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Jednak wzięłam 2 "kraciaste" i 2 "galapagos" i 4 SNZ.
    Kraciaste dało pierwsze drzewko Muthuselah :p

dantic3, basia_z_ oraz krasnoludek10 lubią to.
  5. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

11/12/11. Badyl posiany.

dantic3 i basia_z_ lubią to.
  6. ANASALKA

ANASALKA Nadzorca forum

Event skończony, pnącze już odpalone, piccolo w pasku czeka, wystawie je z pozostałymi picolakami z równoległych eventów :)

7. [Zosia]

[Zosia] Moguł forum

event ukończyłam ,a nie mam itemów do pnącza

8. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

9. [Zosia]

[Zosia] Moguł forum

10. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Event zakończony. Zostało 509 badyli i 114 wylotek.

11. 53klasa

53klasa Książę forum

Sieję sobie i sieję na przemian z badylem na noc. Piechotką coś mi tam malują robotnicy i murują, ale do końca pewnie nie zdążą :) - niefachowa robota;). Wykupuję sadzonki, fajne drzewka wyskoczyły trzy na Bahamie, a nawet z głowy nazwy nie powtórzę :). Z zagrody Wołgi znowu Szynszyle pomarańczowe... Ale ostatecznie, ileż można mieć szczęścia xD Modrosójki mam, sekretarze mam, koszatki też; przydałyby się kukawki...

basia_z_ i krasnoludek10 lubią to.
  12. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

krasnoludek10 lubi to.
  13. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

To ja na koniec pochwalę się moimi pikolakami, dały dwa cylindry iluzjonisty.:)
    Dawno tak mnie nie ucieszyły nagrody, podwójne cylindry a radość do potęgi n.:)

14. SMOD_Atena

kudlaty147
    Runa to raczej z eventem Upiorna podróż w czasie nie ma nic wspólnego. Skrzynię Piccolo trzeba kupić za GT więc nie wiem o jakim zadaniu piszesz ale też to chyba nie jest w temacie eventu. Jeśli jednak zgłosiłeś problem do PT to tam sprawa z pewnością będzie wyjaśniona, tutaj Twój post usuwam.

Kolejne posty również niczego do tematu eventu nie wnosiły, usunęłam. Czekaj proszę na odpowiedź z PT, jestem pewna, że wszystko się da wyjaśnić.

Ostatnie edytowanie: 20 października 2021
    krasnoludek10 lubi to.
  15. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

kudlaty147, SMOD_Atena powyżej prosiła, abyś nie offtopował. Twój kolejny post usunęłam i bardzo proszę - zwracaj uwagę na tematykę wątków.

krasnoludek10 lubi to.
  16. alien195353

alien195353 Czeladnik forum

zrobiłem całość ewentu. Jednak nie mam itemu Inspirujący upiorny walc. Pozdrawiam

krasnoludek10 lubi to.
  17. SMOD_Atena

alien195353 jeżeli wystawiłeś item podstawowy i nałożyłeś ulepszenie i nie masz ulepszonego itemu w inwentarzu to może sprawdź na łące, na której ulepszałeś ten item. Jak go namierzysz to usuń do inwentarza a później ustaw na chmurze. Pozdrawiam.

krasnoludek10 lubi to.
  18. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Event dawno zakończony, za opinie dziękuję, temat zamykam i archiwizuję.

krasnoludek10 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.