Opinie Upiorna podróż w czasie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 23 lipca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. lolek55

lolek55 Nadzorca forum

I konstrukcja cała, II cała a III tylko 5 pierwszych części. Nie chce mi się siedzieć w nocy i chlapać zielonymi kropelkami. Byłam 5 dni na działce i lekkie opóźnienie i z powodu upału lekkie otępienie. Ewentowej cała masa a wypadajki w polu:sleepy::sleepy::sleepy:

2. matthero

matthero Hrabia forum

Nie udało mi się ukończyć eventu, wybudowałem tylko 2 i 3 konstrukcje. Chciałem jeszcze upiorny walc :(

oset53 lubi to.
  3. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Event trwa jeszcze 15 godzin
    Czego i ile do tego walca Ci brakuje, rosliny czy obsydianów?

oset53 i matthero lubią to.
  4. marynia53

marynia53 Cesarz forum

jeszcze obsydianów potrzebuję do III konstrucji czyli wieżę mam a brakuje na wampiry. Trochę zielonych kropli zużyłam na duże pola.

oset53 i Marrylan lubią to.
  5. DankaD76

DankaD76 Moguł forum

jeszcze 90 wypadajek. Chlapie na zielono na wszystko jak sie da. Ale dzięki temu że event przedłużony do jutro to normalnie chyba skończexD

oset53 lubi to.
  6. matthero

matthero Hrabia forum

Obsydianów. Z rośliną nie mam problemu, bo wykręciłem +200% do stodoły i chutney na małych polach.
    Dziękuję za prezent.

oset53 i Anhedrea lubią to.
  7. 3ola4

3ola4 Aktywny autor

odkręcili kurki najpierw 5 dni robiłam jedną konstrukcje a teraz w dzień drugą ta gra przestaje już być fajna i tak eventu nie skończe trzeba by mi było jeszcze doby

oset53 lubi to.
  8. Skończyłam. (co rzadko mi się zdarza) Te "wypadajki" to jakaś masakra, dobrze że mam wiernych sąsiadów co regularnie ślą prezenciki, dziękuję im wszystkim. Graczom jeszcze walczącym powodzenia życzę.

bogusiania i oset53 lubią to.
  9. lolek55

lolek55 Nadzorca forum

jeszcze 95 wypadajek a ewentowej w stodole 4752 sztuki. Nie wiem jak to się stało.

Teraz lecę z długorosnącymi na dużych polach i zielonymi kropelkami i wodą. Może zdążę:p

bogusiania, oset53 oraz Marrylan lubią to.
  10. problem0

problem0 Czeladnik forum

a ja nawet się nie spinam- nie skończę. I skąd macie rzepę??????

11. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Eventu w zasadzie nie robię 8) robi się sam:D Ale tylko tyle ile dam rady. Pnącza nie chcę. Ale...:odkryłam cały grzybowy, porobiłam misje i odblokowałam hodowlę nietoperzy:D Została mi misja znak wampira- ostatnie zadanie- z nietoperzami właśnie. No i końcówka grzybowy las 4- z wierzbamixDA jak koło południa dojdzie eventówka na jednym polu to coś tam jeszcze skubnę z eventu:music::D

oset53 i ania1713 lubią to.
  12. alabaster70

alabaster70 Forumowy żółtodziób

To był całkowicie nieudany ewent. Uważam za zmarnowany czas poświęcony na wysiewanie rośliny specjalnej. W niedziele miałam komplet i tylko 500-550 obsydianu. Dzisiaj kończę z niegotowym budynkiem i zmarnowanymi surowcami jak supernawóz. Teraz z innych roślin obsydian leci jak szalony ale ze specjalnej to była kpina. Jedyna korzyść to podgonienie roślin i drzew i finisz z Upiornym lasem.

oset53 lubi to.
  13. .savante.

.savante. Chodząca legenda forum

mało że event przedłużony to maruderów jakby więcej o_O
    nie ma to jak sprawdzona taktyka - u mnie nie zawodzi o ile trzymam się w 100% wyznaczonej metody działania
    na hydraulikę BP nie mamy wpływu, ale możemy tego chwasta pokonać sprawdzonymi sposobami ;)
    więcej optymizmu i odrobinę wyrachowania:p

event skończony a przy okazji ukończyłam zalegające mroczne misje
    teraz nasiałam tych mrocznych, aby każdej rośliny mieć ok. 4000 na stanie

powodzenia !

14. DankaD76

DankaD76 Moguł forum

Event skończyłam wczoraj bardzo późnym wieczorem. I fakt straciłam na niego prawie 1000 super nawozu. Troche podgoniłam misje z grzybowym lasem. I tak uważam że event był raczej z tych trudnych z racji niskiej wypadalności kamieni. Dziękuje pięknie sąsiadom za regularne przesyłki. Kibicuje gorąco tym którzy jeszcze walczą. Gratuluję tym którzy ukończyli i przytulam tych którym się to nie udało.;)

tigre, bogusiania oraz oset53 lubią to.
  15. lolek55

lolek55 Nadzorca forum

jeszcze 47 wypadajek, za 2h będzie czubajka z zielonymi kropelkami i z wodą. A teraz wychodzę po zakupy. Ewent trwa jeszcze 3,28h więc na ostatnią prawie chwilkę skończę.:):p

oset53, .savante. oraz Marrylan lubią to.
  16. Franc

Franc Czeladnik forum

Witam wszystkich, event uważam za udany:) chociaż przykuł mnie do kompa, ale podgoniłem zaległe misje i odblokowałem nietoperze, co jest wyczynem na moim 138 poziomie, he he:)
    Powodzenia walczącym :)

17. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

w misji Księżycowe dreszcze - ostatnie zadanie
    oraz był:

Dzidka48, oset53 oraz .savante. lubią to.
  18. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Dzidka48 - z pytaniami, które nie dotyczą eventu zapraszam na przyszłość do działu Pomoc.

Dzidka48 lubi to.
  19. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Nie mogę w to uwierzyć :D Wszystkie misje mroczne zrobione:inlove: w evencie też mam co chciałam - bez pnącza8)
    Została resztka grzybowy las IV i ogrody dendrologiczne ale ich nie robię na razie. ;)Dzięki temu że odblokowałam hodowle gacków łasuchy zrobiłam sama teraz i nie muszę ich kupować za grube SGxDzresztą i tak pustki na targu. I nawet przeskoki były-bez BB:p

.savante., Tralanetka oraz Anhedrea lubią to.
  20. lolek55

lolek55 Nadzorca forum

udało się, skończyłam, troszkę zielonych kropelek wykorzystałam, jak również dziękuję darczyńcom. Do następnego ewentu po wakacjach, bo w te wakacje mózg sie lasuje:):):)xD

bogusiania lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.