Opinie Upiorna podróż w czasie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 23 lipca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. morellaa

morellaa Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam;).
    U mnie stan eventu to 8-8-6.Roślinkę mam już od wczoraj,dzięki bonusowi za zakup pnącza z jajem biedronki.
    Oczywiście postępy budowania konstrukcji wstrzymują obsydiany,a raczej ich brak:eek:.
    Ale przecież jeszcze mnóstwo czasu do końca,więc z pewnością wylecą,a tymczasem mam okazję pozamykać końcówki misji z grzybowych lasów.A jak je pokończę to będę siała na zapasxD.Powodzenia wszystkim!

2. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Minęła druga doba walki z czasem i jest super. :D
    Do budowy moich konstrukcji mam doborowe farmerskie towarzystwo fachowców, robota pali im się w rękach, dostawy materiałów w terminie i jak widać są efekty. Kamienie lecą jak deszcz meteorów.:D
    Nawet firmowy hydraulik nie zawiódł, dał dzisiaj 40 kamulców z czubajki. Ja się pytam dlaczego tylko raz?:pxD
    Pnącze i jeden item już są, teraz w ruch idą zielone kropelki, będzie dobrze, musi być dobrze. :D

3. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

a u mnie po dwóch dobach brak 464 kamieni :) ale od wczoraj rana sieje same "długie" rośliny ;)

4. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam
    Ja sieję od wczoraj uszaka bzowego bo mi jest potrzebny na paszę dla owiec zombie bo do misji już oddałem. Za 3 godziny zbiór. Potem poleci mózgokapusta a na noc czubajka. 1 konstrukcja zrobiona cała, w 2 czekam na wypadajki żeby skończyć 6 zadanie a 3 konstrukcja nietknięta. Myślę że będzie dobrze. W sumie brakuje mi jeszcze 581 osbydianów

5. mahartka

mahartka Baron forum

ale mi losowość ;) jak nie włośnica to marzanka :p przynajmniej nie będę się zastanawiać co posiać ;) ... wymuszona przerwa.. obsydiany się skończyły..

krasnoludek10 i anna0089 lubią to.
  6. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

U mnie tak
    Brak jeszcze wszystkiego żaden bonus sie nie trafił .Oferty z pnączem też nie miałam wiec trudniej.

7. anna0089

anna0089 Książę forum

Ja zaczęłam od środkowej. Jakoś tak mi było symetrycznie. Budowla śliczna

Budowniczowie odpoczęli i zaczęli drugą

8. jagoda1953

jagoda1953 Chodząca legenda forum

A moze mnie ktos oświeci skad brac sniezki,moze czegoś nie doczytałam ??

krasnoludek10 lubi to.
  9. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Śnieżki to roślina dostępna od 157 poziomu.
    Z pewnością możesz ją kupić na rynku nasion (czerwony koszyk).

morellaa i krasnoludek10 lubią to.
  10. jagoda1953

jagoda1953 Chodząca legenda forum

Dzieki mam poziom 161

a ja durna na cmentarzu szukam :) te upalu daja sie we znaki,ja od wczoraj mam 40 stopni

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń<

MOD_DaMa

Ostatnio edytowane przez moderatora: 27 lipca 2018
    krasnoludek10 i bacowa70 lubią to.
  11. kociaczek60

kociaczek60 Forumowy żółtodziób

witam mam pytanie czy bonus z biedronki +3 uruchamia się od razu ,czy mozna go uruchomić później.

krasnoludek10 lubi to.
  12. niebo016

niebo016 Generał forum

Osbydianów mam 24, kubecznika 3400. Jeśli w skleporamie wykupię wzmacniacz żniw+2 sztuki , to z czantejem będzie +2 sztuki, sprawdzał ktoś to już?

krasnoludek10 lubi to.
  13. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Uruchamia się od razu.

krasnoludek10 lubi to.
  14. kociaczek60

kociaczek60 Forumowy żółtodziób

dzięki za odpowiedź.

krasnoludek10 lubi to.
  15. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Będziesz mieć z małego pola 6 sztuk.

16. kett955

kett955 Analityk forum

co prawda jest jeszcze sporo czasu, ale chyba nie ukończę eventu z powodu wypadajek. Z jednego pola czubajki świetlistej wypadło 10 wypadajek, z drugiego 9. To jakiś koszmar

krasnoludek10 lubi to.
  17. .savante.

.savante. Chodząca legenda forum

siejesz na małych ?
    ja dzisiaj rano z pola czubajki właśnie zebrałam 28 obsydianów

powoli lecą, do końca eventu jeszcze sporo czasu
    stan budowy - zrobione 7/8/7

leloszek373 i krasnoludek10 lubią to.
  18. ewanta

ewanta Komandor forum

ja tez sieje na małych polach - stan obecny 12/4/2 pnącze zdobyte a jak się nie uda wszystkich itemów to może na g&t ktoś odstapi za stosowna cenęxD

19. kett955

kett955 Analityk forum

tak siaję na małych polach- rośliny mam wszystkie, chodzi o wypadajki. Mam zrobione 4/5/5 zadań czarno to widzę

leloszek373 i krasnoludek10 lubią to.
  20. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

ja na Twoim miejscu bym siał długie mroczne, ale na szczęście nie robię tego jakże pracochłonnego w mym przypadku (2-3 zbiory dziennie) eventu:p

leloszek373 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.