Opinie Upiorna podróż w czasie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 23 lipca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Witajcie Farmerzy,

Świat pełni księżyca ma bogatą historię, ale lepiej mieć mocne nerwy, kiedy się ją poznaje. Wykaż się odwagą, zbuduj trzy straszne konstrukcje i zdobądź nagrody przyprawiające o dreszcze!

1.png

W czasie wydarzenia aktywna będzie Pełnia Księżyca.

Środa 25.07.2018, godz. 14:00

Wtorek 31.07.2018, godz. 14:00

Pozdrawiamy,

Zastrzegamy sobie prawo do edytowania tego wątku w przypadku, kiedy Community Manager prześle nam informacje na temat zmian lub uzupełnień.

gretag lubi to.
  2. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

Czyżby sie cosik popsuło że tu nikt nie pisze?
    Fajnie nowy event-tak sie utęskniłam.....:)

3. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

W FAQ się zdublowała konstrukcja I.

"Wszystkie itemy z tego eventu można umieścić także w Nawiedzonym domu."

Czy na pewno:

EN:

"Placeable on all playfields (except Moonlight playfields), cloudrow"

"Można go umieścić na wszystkich polach gry (z wyjątkiem pól gry Moonlight), cloudrow"

DE:

"aufstellbar auf allen Flächen außer auf dem
    Vollmondacker und im Pilzwald"

"możliwe do zainstalowania na wszystkich powierzchniach z wyjątkiem powierzchni
    Pole pełni księżyca i las grzybów"

Tłumaczenia od wujaszka google.

4. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Nikt się nie spodziewał poradnika o tej porze... Nie znacie dnia, ani godziny farmerzyxD

Widzę, że w jakieś 2,5 dnia powinnam się obrobić z eventówką. Zostanie ponad 3 dni na pełniowanie. Fajnie:)

5. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Idzie nowe.xDxDxD Nikt nie czekał na OO, bo ewent zaczyna się 25, a tu OO znienacka pojawiło się 23.:pxD

6. niebo016

niebo016 Generał forum

O jakie chodzi " ulepszenie fabryki " ? Do szczęścia eventowego brakuje kilku kuponów na kombajn :p:p:p

leloszek373 i krasnoludek10 lubią to.
  7. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Pewnie te dziesięcio poziomowe ze Zgaduli.
    Jutro się okaże.

8. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

Wszystko jest w kuli ;)

9. bari06

bari06 Półbóstwo forum

O ewencik :D , a kiedy wreszcie skończę odkrywać las grzybowy ;).

aankaa_66, gretag oraz krasnoludek10 lubią to.
  10. niebo016

niebo016 Generał forum

W poradniku jest błąd , bo dali dwa razy opis konstrukcji nr 1, teraz to zobaczyłam , bo dziwne było że jak zliczałam nagrody to wyszło mi 100 super paszy i ponad pół miliona sianogroszy, a przecież w oczach mi się nie mieni xD:p:D:D:D

gretag, krasnoludek10 oraz iPatryk lubią to.
  11. 1rumcajs1

1rumcajs1 Czeladnik forum

Jakoś nagrody dolnej części pleców nie urywają. Jak zwykle..Przykre że właściciel ma w dużym poważaniu grających

12. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

[ciach]

2,5 dnia na pewno da się wysiać? Podpowiesz co zjeść, aby było tak szybko? Będę wdzięczna.

Bo chciałabym skończyć misję - a tam potrzebuję wysiać 4500 mózgokapusty i uzbierać 18 owiec-zombi.

Post edytowałam. Zdanie prowokujące do kłótni usunęłam.
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 23 lipca 2018
    gretag, krasnoludek10 oraz -norbijas- lubią to.
  13. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

320 małych poletek i CMJ to łącznie jakieś 10 zasiewów dla 9.600 roślin. 4 zasiewy na dzień spokojnie można zrobić i żadne super-nawozy nie są do tego potrzebne. Ok. 2,5 dnia i po eventówce:)

14. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Dzięki.:)
    To znaczy wszystko usuwamy.
    U mnie będzie w takim razie 312 tych poletek, zostawię te owce i może ze 3 dni mi zejdzie.
    I zdążę z tą mózgokapustą zakończyć misję.

15. iPatryk

iPatryk Zaawansowany

mam pytanie , jest jakas okreslona kolejnosc wykonywania tych etapow ( I ,II,III) czy mozna wedle uznania?

gretag i krasnoludek10 lubią to.
  16. tz23

tz23 Naśladowca mistrzów

poprzednio budowle można było robić w dowolnej kolejności i jednocześnie działać na wszystkich trzech, ale zadania wewnątrz budowli już po kolei.
    A ja mam prośbę, oświećcie mnie, czego możemy sie spodziewać po skrzyniach zdobywców skarbów. Pewnie coś mi umknęlo ale nie mogę się doczytać co one będą zawierać

gretag, krasnoludek10 oraz iPatryk lubią to.
  17. iPatryk

iPatryk Zaawansowany

masz bodajze 150 x poziom pd lub sianogroszy lub tpd wejsciowki , tajemnicze zagrody tajemnicze sadzonki cjm

gretag, krasnoludek10 oraz tz23 lubią to.
  18. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

19. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Hm... Nuda,panie,nuda i odgrzewane kotleciki,z nadzieją na wydania kasy przez niecierpliwego farmera....Sama nie wiem,co mnie tu jeszcze trzyma a tak fajnie się 4 lata temu zapowiadało...Oczywiście nie robię,bo nie ma po co.8)

20. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Witam
    Co będzie jeśli nie będę posiadał losowego owocu bo np. nie mam wszystkich mrocznych drzew?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.