Opinie Upierzony kot-misje weekendowe

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 1 sierpnia 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. farmbeznazwy

farmbeznazwy Czeladnik forum

Ten ewent do kitu poprzednie bez problemu skończone słabe wypadanie narzędzi

2. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

3. hapsak89

hapsak89 Hrabia forum

Pnącze mam, sukces ogromny mimo wyjazdu i skąpej wypadalności narzędzi, ale właśnie skopałam dokumentnie ostatnie zadanie, bo zebrałam kmin bez uruchomienia zegara, z pośpiechu, żeby zdążyć w czasie i tym samym już nie mam szans na ostatnie zadanie :cry:

krasnoludek10 lubi to.
  4. malaga18

malaga18 Czeladnik forum

Czy może mi ktoś podesłać narzędzia :)

krasnoludek10 lubi to.
  5. ShaGGy778

ShaGGy778 Hrabia forum

Znam ten ból. xD Siałem ten nieszczęsny kmin 3 razy, bo za każdym razem zapominałem o uruchomieniu zegara... Dopiero teraz przy ostatniej możliwej próbie udało się. xD

6. Dagulka_1608

Dagulka_1608 Mistrz forum

mi niestety braknie 49 narzędzi do końca :eek: no trudno, może w przyszłości będzie można gdzieś dorwać ten item, bo całą resztę mam ;)

7. ola88888

ola88888 Baron forum

Jak bedzie GT to szukaj. Byly po 2 sztuki, to beda tez na wymiane.

8. tixwiktor

tixwiktor Młodszy ekspert

Hejka, brakuje mi 9 sztuk :) pliss jakies dobre duszyczki :)

krasnoludek10 lubi to.
  9. farmbeznazwy

farmbeznazwy Czeladnik forum

Ewent dobiega końca i pierwszy raz od dłuższego czasu nie ukończony

hapsak89 i krasnoludek10 lubią to.
  10. szary_ludzik

szary_ludzik Baron forum

Kot odleciał. Nie zostawił itemu, tylko niesmak. Dwa weekendy starań na marne.
    Ale mam podwójne wrota. Spróbuje je wcisnąć na to pnącze. Do boju!
    Wniosek - 3 Jasiów i ciastka nie wystarczą na złapanie itemu z bahamy.
    Ale w dwóch pierwszych misjach jakoś się udało.
    Chyba o czymś zapomniałam.
    A może to przez tygrysy? Stały na polu pierwszego dnia. Może one wystraszyły tego kota? Ale było ich tylko 6.
    Nie wiem.

11. oskitom

oskitom Młodszy ekspert

To jakiś dramat z tymi wypadajkami>:( Jak niektórzy gracze, również i ja nie ukończyłem tego eventu:cry:

12. bogusiania

bogusiania Weteran forum

Nie dość, że zapomniałam o tym evencie, to jeszcze na wypadajki miałam tylko kilka drzew i całą plantację w itemach. Bo trzeba z nimi latać po polach, raz tu, raz tam. Więc nie ma się co dziwić, że wypadło tylko 9 narzędzi. Więc szybko posiałam coś warzywnego, rosnącego dłużej, niż 10 h, i wraz z dopalaczami i nieodzowną maską tiki, zebrałam jeszcze w nocy w piątek. W sobotę kilka zbiorów, z 3 JC, 1 zbiór kolczocha dał 108 narzędzi, trochę pomogli dobrzy sąsiedzi - i tym sposobem i determinacją udało się skończyć 3 zadanie i zdobyć upragniony ostatni item do pnącza już w sobotę. Zapomniałam też o istnieniu ciastka z masłem orzechowym, więc udałam się na targ i kupiłam na zaś 2 sztuki. Dzisiaj siałam kmin, użyłam przycisku Start, zebrałam 1 raz, rozsiałam na 2 zbiór - i usnęłam. Oczywiście czas zbioru minął, ale przed samą 22 udało się posiać 1 raz, zebrać, posiać 2 raz i już bezproblemowo zebrać ten nieszczęsny kmin. Poszło trochę SN, ale się "odkuję" na misji Miłośnicy zupy - tam jest do zdobycia SN, co niemiara :)

babula40 i krasnoludek10 lubią to.
  13. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

O widzisz!!! Ja też zapomniałem o ciastku z masłem orzechowym, więc nawet nie pamiętam co daje!!!

W temacie - event ukończony po południu, ale odnoszę dziwne wrażenie, że jednak było trochę bardziej pod górkę niż zwykle. Oczywiście to, że co 2 weekendy a nie weekend też swoje zrobiło8)-.- A to niby Don Canalio z Borsty'm są takimi cwaniakami i ciekawe co zrobią jak BP im fuchę podkradnie:music:xD:cry:xD

babula40, hapsak89 oraz bogusiania lubią to.
  14. twardy81

twardy81 Wielki mistrz forum

finito bo zapomniałem napisać

15. klonek68

klonek68 Generał forum

Udało się skończyćxD ale trzeba było pilnować czasu i siać warzywa/ papryka w moim przypadku/xD jeżeli komuś brakuje itemów to pisać mam wszystkie o ile będzie można podarować na G&T

16. [Zosia]

[Zosia] Moguł forum

Zabrakło mi 15 wypadajek ,nie ukończyłam pomimo pod koniec zużyłam sporo SN .Czuję niesmak i brak chęci do robienia eventów.Postanowiłam wyleczyć się z tej gry ,gram od początku i jest coraz gorzej ,a to gra nie działa ,albo muli ,nie można się zalogować ,ciągle jakieś błędy .Gra miała być rozrywką ,a nie stresem i wyścigiem. Ciągle pilnować czasu zbioru i biegać do komputera .Wytrwałym i cierpliwym graczom życzę powodzenia.

17. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Mi brakuje Kosmicznych wrót i tego drugiego, piramidę mam:) No chyba, że się wymienię z szary_ludzik, ale dalej będzie mi brakować tego drugiego a trzeciej piramidy niestety nie dali8);)

EDIT: Okej, "ten drugi" to "Znaleziona zguba":)

szary_ludzik i babula40 lubią to.
  18. Bladelowca

Bladelowca Czeladnik forum

witam jest tu jakiś post odnośnie jak to się grało bo nie pamiętam:(

krasnoludek10 lubi to.
  19. babula40

babula40 Komandor forum

Mnie zabrakło 18 sztuk. Jakoś ostatnio kiepsko mi idzie z eventami. Muszę zmienić strategię, albo odpuścić na amen.

[Zosia] i krasnoludek10 lubią to.
  20. Kasandra

Kasandra Młodszy ekspert

Udało się, moje dwa Jaśki i darowane maski tiki dały radę, ale bez siania dopalonych warzyw kiepsko mogłoby być. Teraz będę latać za brakującą sadzą i powoli zaczynam łapać zadyszkę :sleepy: ale to już inna historia.

bogusiania, krasnoludek10 oraz Gall85 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.