Opinie Upierzony kot-misje weekendowe

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 1 sierpnia 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. hapsak89

hapsak89 Hrabia forum

Ja moje dwa magiczne mam w ozdobnym, szkoda mi pól siewnych na nie :p

2. pbkl

pbkl Generał forum

Zapomnialam o misji... Musze SN podgonic rosliny na super polach.
    Z drzew 28 wylotek, teraz do paska i do przodu :)

Potem system roslin z maska tiki :)

Z wylotkami zawsze u mnie krucho, ale...poczekamy-zobaczymy.

hiacynta, krasnoludek10 oraz hlnrys lubią to.
  3. Pryku

Pryku Weteran forum

Misje nigdy nie potrzebowaly jakichs specjalnych ilosci tym bardziej ze teraz w 4 kroku masz tylko roslinke na czas

d_anulka, hiacynta oraz krasnoludek10 lubią to.
  4. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Witam
    W ostatniej misji potrzeba tylko wypadajki i na końcu kmin 2060 na czas. Nie trzeba siać badyla

5. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Z magicznego dostaniesz sadzę.:oops:

A u mnie taka historia, rano posiałam hanabero, coś źle policzyłam i dopiero niedawno dojrzało, dało 152 narzędzia, teraz posiałam pakczoj, zbiorę koło 22, no i na noc coś długiego warzywnego. Myślę, że jutro rano, po zebraniu itemów, posieję czasówkę. Planuję jutro skończyć upierzanie kota.;)xD

6. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Papryka dała 25 narzędzi - nie jest źle. Zbiorę 5-6 razy dziennie, bo ostatnio jakoś wstaję o 8 rano nieważne o której pójdę spać. Kolczoch na noc trochę powinien nadgonić, więc nawet jak gdzieś wyjdę, to nie powinno być wielkiej szkody.

d_anulka, tereska1108 oraz hiacynta lubią to.
  7. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

no nie wiem
    nie nadgonisz raczej da plus minus tyle co 5 zbiorów papryki

5 zbiorów papryki to 16 h oczywiście z maską tiki i innymi skrzatami

Ostatnie edytowanie: 30 sierpnia 2024
    krasnoludek10 i hiacynta lubią to.
  8. Kasandra

Kasandra Młodszy ekspert

Karnegia dała 149 sztuk narzędzi. Tego się nie spodziewałam, w ten sposób to ja ukończenie tego etapu raczej kiepsko widzę. Nigdy tego nie robię i jest mi trochę głupio...ale czy gdyby ktoś miał taką możliwość i wolę, to mógłby mi podarować maskę tiki? :oops:Może spróbuję coś nadgonić warzywami. Mój nick w grze to kasiulka777, za przejaw wszelkiej życzliwości będę bardzo wdzięczna, no i mogę odesłać np CMJ jeśli ktoś reflektuje :)

Powodzenia kończącym ostatni etap eventu :)

9. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

Wyślij sówkę na mamusmaria

krasnoludek10 i Kasandra lubią to.
  10. dorro007

dorro007 Hrabia forum

Daj sówkę, podeślę maskę

11. pbkl

pbkl Generał forum

Hej, hej.
    Wiem, ale musze siac cos co moge dosc czesto zebrac z dopalaczami, inaczej nie zakoncze tego "kota".
    Wylotki zawsze u mnie slabo leca a dodatkowo nie mozna ich dostac od sasiadow.
    Pozostaje mi jedynie sianie "wariackie" i nadzieja, ze sie uda :)

12. krasnoludek10

Jeśli potrzebujesz maskę Tiki, to mogę podesłać:)

hiacynta i pbkl lubią to.
  13. pbkl

pbkl Generał forum

Dzieki, nie trzeba. Kiedys mi jakis zegar z pozytywka-karuzela z czegos wypadl i daje wlasnie maske tiki. Jak ja sie cieszylam jak zobaczylam ten zegarek :)

Bede siala i sprobuje. Uda sie to ok a jak nie to nie. Bede ostatniego itemu szukala na gt w razie porazki.

edit: widze, ze sasiedzi moga jednak wysylac narzedzia. Zawsze to mniej do wykopania na Baha :) Super :)

edit 2: nie wszyscy moga wysylac owe narzedzia, no coz-bywa.

Ostatnie edytowanie: 30 sierpnia 2024
  14. krasnoludek10

Kolczoch jadalny dał 73 narzędzia.

hiacynta lubi to.
  15. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

A u mnie imbir cytwarowy dał tyle
    i bez jaśków !!
    - po Twoich wczorajszych...,,obawach,, typu ...
    postanowiłam sprawdzić, czy bez ich pomocy rzeczywiście tak trudno będzie sprostać wymogom tej minizabawy.
    Po hiacyncie wsiałam sit spiralny i rósł sobie na samej wodzie , po nim ten imbir (na noc) a teraz ostryż sobie rośnie (też na samej wodzie) i będzie gotowy kilka minut po godz. 16-stej
    - do misji potrzebuję jeszcze 192 narzędzia archeo i szacuję, że do jutra rana mi spokojnie wylecą ( na noc znowu pójdzie imbir, ale przed nim - a po ostryżu - coś krótszego jeszcze da się posiać i zebrać )
    No to ... zaraportowałam swoje postępy,, :music: teraz Twoja kolej Tomaszu
    bardzom ciekawa czy dajesz radę z tymi ...
    zbiorami
    bo ja -z kolczochem na noc - raczej bym nie dała... a nawet na pewno nie :p

16. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

U Krasnala doba ma inny wymiar xD

testowałam bez jaśków drzewa bo akurat je mam na wyspie
    średnio zbór 60 narzędzi
    a nie jednak nie tak drzewa dają ok 120 narzędzi zbiór
    dużo jak na drzewa bardzo dobry wynik

drzewa to dziwne są ;)xD
    sąsiad bez pucharów może ma ale nie umiem się z nim dogadać bo coś robił z tymi misjami ale czy na drzewo wpakował no i pewnie jakiś marny % więcej
    nie wiem ;)
    z tego co raportuje coś ten kolczoch w tym sezonie marny wylotkowo :sleepy: no ale nie siałam to nie wiem jak jest naprawdę

Ostatnie edytowanie: 1 września 2024
    krasnoludek10, hiacynta oraz hlnrys lubią to.
  17. Ogrodnik121970

Ogrodnik121970 Młodszy ekspert

Masakra z tą ostatnią częścią tego mini eventu. Chyba ci co obliczali ilości wypadajek ze zbiorów potrzebnych do zrobienia misji mają jakies problemy z matematyką. U mnie po trzech zbiorach, w tym nocnym, mam zaledwie 100 narzędzi archeologicznych. To żart, czy co? W takim tępie takiej ilości jaka jest do zadania potrzebna to i w polowie przyszłego tygodnia nie uzbieram, a co dopiero do jutra :mad:

18. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

To faktycznie mało.
    A przedstaw może przebieg dotychczasowych zbiorów.
    Na ilu i jakich polach siejesz?
    Co miałeś przygotowane na start i ile z tego wylotek dało?
    Co siałeś do tej pory (plus ilości wylotek) i jak bardzo skracałeś czas wzrostu.
    Może wtedy znajdziemy przyczynę małej ilości narzędzi, i jakoś temu zaradzimy.

krasnoludek10, hiacynta oraz agniecha$ lubią to.
  19. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

zeby wyslac narzedzia trzeba spelniac dwa warunki...farma powyzej 100 lvl oraz odblokowana baharama

20. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

A ja potrzebuję jeszcze 224 narzędzi, za 24 min. zbieram pakczoj, jestem ciekawa ile wyleci. Czas do jutra do 22-giej więc myślę, że uzbieram. Czasówka to będzie pikuś;)

tereska1108 i krasnoludek10 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.