Unga-Bunga

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika blau_grana, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Rury nowe czy z odzysku...? 8)

Lubię sucharki xD
    Niektóre są znacznie smaczniejsze od tego, co teraz jest w ofercie ;)

I tu mnie masz 8)xD
    Fizyka to dla mnie wiedza tajemna xD

Fajny, nawet chwilami wydawało mi się, że coś zaczynam rozumieć... niestety za dużo było tych zębów 8)
    A grafika na początku skojarzyła mi się z tym: Dajcie mi punkt podparcia... 8)

No to już wszystko jasne w Toronto.
    Wykopanie Kołcho oczywiście cieszy mnie szczególnie, mogła jeszcze Rybakina wylecieć tak do kompletu.
    No ale cóż, nie można mieć wszystkiego.

A jak już o Kołcho mowa, to chyba wiem, co się stało z implantami.
    Po wczesnym odpadnięciu z Wimbledonu Kołcho miała przerwę, którą moim zdaniem poświęciła na wymianę implantów w trybie na cito (a mówiłam, że te poprzednie były za duże). Teraz są mniejsze i wiszą, bo w rządowej klinice w Mińsku jeszcze nie opanowali wszystkich procedur (a i czasu pewnie zabrakło).
    Dodatkowo podpompowano usteczka Kołcho, a dokładnie górną wargę, która teraz wywija się na całej długości jak smażony na patelni plaster przedrewolucyjnej mortadeli. Widać to najlepiej pod koniec pierwszego seta przy stanie 6:5. Nie ma to jak klinika rządowa w Mińsku.

Do listy osobliwych żurnalistów pragnę dodać jedną postać o nazwie Konrad Rybak, który grasuje na onecie.
    Otóż wyobraźcie sobie, że Osaka pokonała Leylahę Fernandez, a w tym celu musiała zmierzyć się z ową Leylahą.
    Wszystkiego najlepszego życzę panu Konradowi 8)xD

AladdinSane i grakula16 lubią to.