Unga-Bunga

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika blau_grana, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Bo ja wiem, czy ten start był aż tak "niepewny" - od początku było widać, że to jednak inna Iga gra.

Tak patrząc na bilans H2H, Sakkari teoretycznie była trudniejsza.
    Ale oczywiście Muchova potrafi być groźna.
    No, zobaczymy... w każdym razie mecz z Sakkari to była baardzo miła odmiana, zgadzam się z tymi, którzy twierdzą, że to był najlepszy mecz Igi od początku sezonu.
    Team interesująco rozsadzony, Wim osobno, a pijawka nieustannie coś nawijała do chłopaków, ale raczej się nie darła, duży postęp.

A poza tym działo się, oj działo.

Małolata (szkoda gadać) i potwornie zmęczona Siniakova (szczerze ją podziwiam).
    Pegula - spokojna, skoncentrowana, skuteczna (a przy okazji Pitpulpet wyleciał, czasem mi się robi żal tej dziewczyny).
    Mboko wykosiła Kalinską, a Eala od Nadala skorzystała na kontuzji Coco.
    Panna Kostiuk przekonała się, że Rybakina też ma więcej testosteronu.
    Ciekawy dzień.
    Osaka postawiła w tym turnieju na składnicę złomu, na pierwszy mecz przybyła ozdobiona sprężynami ze starego materaca, na drugi - innymi elementami metalowymi. Może powinna była pozostać przy sprężynach - Urynka skutecznie ją rozjechała, a los Pluszowego Misia znowu niepewny.
    Urynkowy uśmiech po dodaniu botoksu wygląda dość przerażająco, nie uważacie...? Jak u gada jakiegoś, fuj.
    A teraz Mboko jest na najlepszej drodze do wymiksowania Prosiaczka, czego jej życzę z całego serca.

Nie wiem, czym ty latasz, ale ja na widok takiego stewarda natychmiast ewakuowałabym się z samolotu 8)xD
    Fatalna wizytówka linii lotniczych.

Taki fajny tytuł gdzieś znalazłam, O jeden skecz za daleko.
    A teraz się okazuje, że lecą następne, cały kabarecik.
    Ech 8)

bogusiak80, grakula16 oraz AladdinSane lubią to.
  2. AladdinSane

AladdinSane Fanatyk forum

________

Iga po mistrzowsku zagrała
    bajgel w 2 secie!!

szybko weszła do gry - bezlitosna od początku

i znowu....

długość piłek!! - sporo wymian, gdzie Muchova rozpaczliwie się broniąc, posyłała piłki na połowę kortu i mam wrażenie, że Iga każdą z nich mogła skończyć....
    ale nie!!
    wolała "pogonić" Muchovą po korcie - niech sobie pobiega!!
    a ma opinię leniucha i ponoć nie przykłada się zbytnio do treningów

Saba vs. Mboko to będzie niezła walka!!....
    jest luka po siostrach Williams
    8)8)

________