Unga-Bunga

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika blau_grana, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

No właśnie.
    I co, tak po prostu zaakceptował...?
    E, to z niego lepszy hochsztapler niż myślałam.
    Ale pewnie mu bardzo zależy na posadzie ;)

Popatrz, a ja już taka wytresowana (czyli tyle razy siedziałam w kazamatach za tego typu treści), że wolałam nie ryzykować z pingwinem.

Pingwin jest przynajmniej do śmiechu, tym bardziej, że TACO najwyraźniej działa.
    Znacznie gorsze są inne wypowiedzi POTUSa... i to, co się dzieje w Minneapolis.
    Cóż, niby małe szanse, ale może to jakoś przyspieszy koniec tej ponurej farsy.

A co do komentarzy rozmaitych Biur czy Kancelarii, to już naprawdę żal pupę ściska, więc proponuję cicho nad tą trumienką, bo w końcu nam się dostanie i nie będzie komu Urynki wyszydzać.
    A to ważna terapia jest, takie wyszydzanie - świetnie człowiekowi robi na politycznie poharataną psyche, prawda...? ;)

Trochę sobie dziś pooglądam te meczyki... może będzie jakaś interesująca niespodzianka przed Igą, którą znowu będę oglądać z doskoku, choć pełna nadziei.

A widzisz, pamiętamy jak zawsze :inlove:
    Jak się ma jedną jedyną babcię, to się pamięta ;)
    Junior pyta kiedy przyjedziesz 8)

Pingwinom też cłami przywalił?!
    Ech gdyby to nie było takie straszne, byłoby doprawdy przekomiczne.

To pewnie ostrzeżenie jest, jedziemy wszak po bandzie i stąpamy (jak te pingwiny) po kruchym lodzie 8)

Pogapiłam się na powtórkę Małolaty.
    Ona też w takiej sukienusi jak Urynka xD
    No skandal po prostu xD
    (A tombak coraz bardziej wyłazi spod pozłotki 8))

grakula16 i AladdinSane lubią to.
  2. AladdinSane

AladdinSane Fanatyk forum

o tusz musiał wiedzieć - nie ma przebacz
    a na posadzie musi zależeć

gdzie tu treści polityczne?? - facet w czarnym płaszczu (w ujęciu "od tyłu) idzie z pingwinem w białą dal
    nawet nie za rękę!!!!

to co się zdarzyło w Minesocie to ponura farsa....
    mam nadzieję, że Ameryka zapisała i zapamięta

będzie dobrze....
    Iga da radę!!

Wyspy Heard i McDonalda są zamieszkane przez dużą populację pingwinów
    0 luda

to potężny cios w gospodarkę tych wysp
    pingwiny będą chciały przenieść produkcję jaj i guano gdzie indziej

Ostatnie edytowanie: 25 stycznia 2026 o 20:53
    grakula16 lubi to.
  3. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

No jakby prowadził pingwina za rękę, to byłoby jasne nawiązanie do tzw "akt Epsteina", czyż nie...?
    Taki mały bezbronny pingwin 8)
    Niektórzy twierdzą nawet, że cała ta heca z pingwinem ma odwrócić uwagę ludzi od tychże akt 8)

Hmm... Ameryki są teraz dwie. To, co zapisze się w pamięci sierot po Fidelu, kolesi z Capitolu i reszty tego specyficznego elektoratu (na szczęście malejącego) na pewno będzie się znacznie różnić od wspomnień tej drugiej Ameryki.

Na Grenlandię może...? 8)
    To by wiele tłumaczyło 8)

grakula16 lubi to.