Unga-Bunga

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika blau_grana, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Zauważyłam gdzieś info, że po wakacjach znikasz. Smutno.
    Ale... skąd wziąłeś aż dwie Ateny...?! 8)xD

A tak serio, to nie lepsze Korfu...? Ateny są gorące i zatłoczone, wyspy greckie znacznie lepsze, a na Korfu mógłbyś dodatkowo szukać tropów Durrella (nie tego od Kwartetu, tylko Geralda od zwierzaków).

Owszem, zdarza się - mecze (albo ich części) bywają przekładane (nawet dość często) w razie uporczywego i złośliwego deszczu (zaskakująco mało jest kortów z zasuwanym dachem).
    Ponieważ turnieje są upchane w kalendarzu na wcisk, nie można tak po prostu wydłużyć imprezki o dzień czy dwa - więc trzeba grać dwa mecze tego samego dnia albo najpierw skończyć poprzedni rozpoczęty. A debliści to już w ogóle miewają przechlapane, parę godzin odstępu między jednym meczem a drugim.
    Ale bodajże Iga powiedziała kiedyś, że kondycyjnie to jest do wytrzymania dla każdego zawodnika/zawodniczki w niezłej formie. Gorzej może być u niektórych z tzw mentalem.

Nikogo nie wabiłam, w każdym razie nie było to moim celem 8)
    A co do podawania przepisów, to jestem niestety człowiekiem małej wiary - w życiu nie uwierzę, że coś takiego upieczesz.
    Więc po co miałabym to spolszczać, niech mi ktoś powie 8)xD

Błagam, tylko nie krasnoludkami 8)xDxDxD
    A co do reakcji Władzy, to ja jestem od dawna na indeksie jako wielokrotna recydywa 8)
    Gdzie mogę, tam przemycam te treści (moje ukochane, czyli polityczne) i jeszcze się potrafię awanturować, że to nie treści tylko jakieś alegorie, czyli literatura szemrana i z definicji podejrzana.
    Tutaj wolno mieszać z błotem firmę (byle bez brzydkich słów), ale napisanie czegokolwiek (nawet niekoniecznie krytycznego) o dowolnej głowie państwa i innych takich celebrytach z automatu grozi śmiercią lub kalectwem. Zwłaszcza mnie grozi.

Ale to on w końcu nie wyleci...?
    Kto go wspiera...?
    (Dobra, nie pisz nawet jeśli przypadkiem to wiesz - za moje grzechy nie warto dostawać po krzyżach 8)xD)

Nie przypomnę 8)
    Ale przetestuję cobblera z morelami, morele bezpieczne xD

Lekko mnie zniesmaczyły występy przed kamerą oraz info o ostatnim zakupie obuwia (siedem lat temu to było podobno).
    No ale cel osiągnięty, deweloper nie wytrzymał presji i lokal będzie.
    Takie to jakieś... choć z drugiej strony przy tak deficytowym towarze wszystkie chwyty dozwolone, czyż nie...?

Pegula wygrała i teraz już nigdy się nie dowiem, który rozmiar miseczki nosi jej przeciwniczka.
    Trudno, muszę oceniać na oko (choć Chmielewska kiedyś słusznie stwierdziła, że tego się nie mierzy na oko, bo nie na oku się to nosi). Ale szacuję dużą dziewiątkę, a wy...?

bona53, krasnoludek10 oraz AladdinSane lubią to.
  2. AladdinSane

AladdinSane Komandor forum

xDxD

krasnoludki występują też na farmie - w razie zadymy, wezmą to na klatę....

odpowiedni minister już zapowiedział kontrolę wydatków....
    powinien wylecieć i to z hukiem - najgorszy prezes od lat!!!!

nigdzie nie zagrzał długo miejsca!!

ale ma opinię takiego co to "wszystko załatwi"
    wieloletnia znajomość z panem od kubków i długopisów znacznie ułatwiała działania zakulisowe....

bona53 i krasnoludek10 lubią to.
  3. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Ja ze swojej strony polecam Kretę albo Skiathos:) A co do końcówki - polecam świetny moim zdaniem kabaret z tekstem "A pieprzu daj na oko" (chyba dość podobny humor), ale tym z Krystyną też nie pogardzę, Kabaretem Starszych Panów też, że nie wspomnę o filmach komediowych podobnych do "Hallo Szpicbródka czyli ostatni występ króla kasiarzy" (Piotr Fronczewski i Gabriela Kownacka byli tam

jak masz pisać jakieś bzdurne kropki i rumienić się niczym niczym pensjonarka, to wykaż się inteligencją i użyj słów i sformułowań, które ich nie wymagają
    MOD Zgredek*

No dobra, to jednak forum dla dzieci (a ponadto kultura!), więc napiszę tylko tyle - wykazali genialny kunszt aktorski) ze znakomitymi piosenkami w stylu "Roztańczone nogi", które tam wykonywała Irena Kwiatkowska:inlove: Mniam!

Ostatnio edytowane przez moderatora: 13 sierpnia 2024
  4. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

Milosz oraz Felix rowiesnicy podobne talenty..temu pierwszemu kaza ciagle zdobywac medale w mlodziezowcach..ten drugi rzucony od razu na gleboka wode..;)..efekty bylo widac w Paryzu..:inlove:
    takich przykladow mozna by bylo mnozyc
    ps....Samuela juz zmarnowali..wraca do Dekorglasu..ostal sie jeszcze Maciek;)

Ostatnie edytowanie: 13 sierpnia 2024
    bona53, krasnoludek10 oraz zzizzie lubią to.
  5. zzizzie

Słabo się znam na postaciach z bajek, ale mam wrażenie, że nawet te najbardziej atletyczne krasnoludki mają klatę dość skromną, nie dadzą rady.
    Że już nie wspomnę o tym, że nie spotkałam nigdy altruistycznego krasnoludka gotowego narażać własną (wątłą) klatę w ramach ratowania kogokolwiek.
    No ale przyznaję, że z bajkami staram się mieć jak najmniej wspólnego 8)xD

A żeby było jeszcze śmieszniej, po nominacji zaczął się zawzięcie odcinać od wszystkich możliwych kubków i długopisów, co niejako dowodzi niezłomnego charakteru, prawda...?

Swoją drogą prezes charakteryzuje się osobliwym gustem (znalazłam taką cudną focię z ceremonii powołania na stanowisko, ach ta marynara, ach ten fryz, ach to kwiecie), a do tego bardzo interesującą mimiką.
    To jakaś moda jest ostatnio, ten styl na Jasia Fasolę...? 8)

Poleciłam Korfu z uwagi na konotacje literackie, Zgredzio o ile mi wiadomo czytaty (i pisaty zresztą też).
    Niestety podobno truskawkowej willi już nie ma na Korfu :cry:

A co ma piernik do wiatraka, jeśli wolno spytać...?
    Chmielewska to nie "kabaret", a przytoczona opinia na temat mierzenia na oko dotyczyła kupowania biustonosza w tzw Domu Towarowym w czasach słusznie (podobno) minionych.

Łomatko.
    Nie wiem, co masz na myśli, ale dobrze, że nie masz zamiaru gardzić Krystyną. Nikim nie powinno się gardzić bez wyraźnego i uzasadnionego powodu.

Pana Fronczewskiego owszem kojarzę, niezły aktor. Panią Kownacką kojarzę z nazwiska. A film - tytuł znajomy, ale nigdy tego nie oglądałam i nie obejrzę, od większości komedii mnie odrzuca, a od tych polskich jakoś szczególnie.
    Aha, wystarczyło napisać "zarąbiści" i wzmianka boldem o "kulturze" byłaby niepotrzebna 8)xD

Ostatnio edytowane przez moderatora: 13 sierpnia 2024
    krasnoludek10, bona53 oraz AladdinSane lubią to.
  6. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Forum Moderator Team Farmerama PL

Jedną z Farmeramy, drugą z Olimpu xD

Właściwie nie same Ateny, ale Chalkoutsi - kilkadziesiąt kilometrów na północ od stolicy.

Są krasnoludki "klasyczne" (takie jak te od śpiącej Królewny czy Sierotki Marysi), są krasnoludki z Kingsajzu i są krasnoludy od Tolkiena. Wszystkie są dość nikczemnego wzrostu, ale te ostatnie to machają toporami i ogólnie raczej przypakowane są, więc o ich klaty bym się martwił :p

No ale jak bez przepisu ma wiedzieć, czego nie piec? xD

To jest musical. Trochę romans. Lekkie, łatwe, przyjemne dla oka i ucha. Coś takiego kalibru jak Mamma Mia. Ale nie kwalifikowałbym tego jako komedii. Komedia ze swojej definicji ma wywoływać śmiech u widza. Ten film co najwyżej wywołuje uśmiech.

Prośba ogólna do wszystkich uczestników dyskusji:
    Wszystkich panów ministrów i osoby im towarzyszące proszę zostawić poza tym forum.

bona53, zzizzie oraz krasnoludek10 lubią to.
  7. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

No dokładnie, bracie bliźniaku, lepiej bym tego nie ująłxD:cry:xD

8. zzizzie

Ale nie tam, gdzie się teraz pali...?
    Jak cię znam, będziesz miał setki genialnych zdjęć - nie żałujesz, że już ich tutaj nie pokażesz...?
    Bo ja żałuję, że ich nie zobaczę.

Przepisów na cobbler, w tym peach cobbler czyli taki brzoskwiniowy, jest na polskim necie od metra i ciut ciut. Przepis "podstawowy" czyli klasyczny został przetłumaczony na polski zapewne co najmniej setki razy. Ten "mój" przepis jest trochę inny. Ale ja nie prowadzę bloga, nie liczę na reklamodawców, subskrybentów i ogólnie coraz to większy traffic. Więc po co miałabym szykować przekład tego przepisu, jeśli i tak nikt tego nie upiecze...?

Brr. To jeszcze gorzej.

Ano właśnie.
    Aladdin, a nie mówiłam jak będzie...? xDxDxD

EDIT po namyśle:
    Czy na podstawie tego zalecenia ("Wszystkich panów ministrów...") indeksem objęci są również tacy panowie ministrowie, jak Paderewski czy Sikorski...?
    Tak na zapas pytam, na wypadek, gdybym chciała coś o międzywojniu napisać 8)

Ostatnie edytowanie: 14 sierpnia 2024
    bona53, AladdinSane oraz krasnoludek10 lubią to.
  9. MOD_Zgredek*

Uprzedzając pytania spostrzegawczych i dociekliwych.
    Na obrazku można zauważyć opis "ostatnio przeglądane" przy jednym z kasyn. Sprawdzałem, czy akceptują walutę z Farmeramy, bo mi się uzbierała pokaźna sumka i się zastanawiam, jak mogę zaszaleć :p

Grzegorz Halama jakieś ćwierć wieku temu już wiedział, że tak będzie xD

Pisz, co uważasz. Tylko uważaj, co piszesz, bo
    pogrubienie i podkreślenie moje :sleepy:

Ostatnie edytowanie: 14 sierpnia 2024
  10. zzizzie

O panu Grzegorzu Halamie dowiedziałam się tak na szybko, że (cytuję) "Grzegorz Halama urodził się 2 stycznia w Świdwinie". Jak na niemowlę 7,5 miesiąca całkiem nieźle sobie radzi. I nawet potrafi już stać samodzielnie (jako, znowu cytuję, "Stand-Up-er" - nie rozumiem tej pisowni, ale niemowlęciu się takie rzeczy wybacza).
    Nie bardzo mam czas na zapoznawanie się z całością twórczości pana Halamy i poszukiwanie tych co bardziej wizjonerskich kawałków, ponieważ oglądam Emmę Navarro i syberyjską małolatę w Cincinnati.

Więc tylko tak szybko dopytam:

Zgredziu, ja pytałam o dwóch panów ministrów (Paderewski był nie tylko premierem, ale też ministrem spraw zagranicznych, a Sikorski - ministrem do spraw wojskowych, tak się to wtedy nazywało) sprzed plus minus stu lat.
    Chciałam się mianowicie upewnić, czy to także będą treści pogrubione 8)
    (A Kodeks karny, w tym zwłaszcza ten paragraf o treściach, to ja naprawdę znam na pamięć, nie trzeba mi go cytować.)

Na pytanie o zdjęcia nie odpowiedziałeś, więc też muszę dopytać - zajrzysz tu jeszcze kiedyś, czy absolutnie nigdy...?
    Jeśli absolutnie nigdy, to ani trochę nie będziesz żałował...?
    Aż tak ci już dojadło to forum...?
    (Mam nadzieję, że jednak nie ja osobiście ;))

Oj coś syberyjska małolata niepokojąco dobrze sobie radzi.
    Nie lubię dziewuchy, nic na to nie poradzę 8)

A tak w ogóle to oczywiście czekam na Igę :inlove:

bona53, krasnoludek10 oraz grakula16 lubią to.
  11. MOD_Zgredek*

Jeżeli napiszesz, że pan X był 100 lat temu, pan Y był rok temu, a obecnie pani Z jest urzędującym ministrem do spraw takich czy innych, to na pewno nikt z moderatorów nie będzie miał tego za złe. Jeżeli zaczniesz analizować rozporządzenia, które wydali - wkroczysz na śliski teren.

Może tak. Może nie. Nie wiem.
    Nie będę żałował. Ani trochę. Tęsknił też nie będę, choć ogólnie będę miło wspominał.
    Dojadło? Nie. Po prostu doszedłem do wniosku, że czas się z nim rozstać.
    Nikt osobiście. Ani żaden użytkownik, ani nikt z zespołu moderatorów i administratorów. Pewnie, że czasem zdarzało mi się "wyjść z siebie i stanąć obok", ale nie przydarzyło się nic takiego, czemu by nie zaradziła krótsza lub dłuższa chwila przerwy na ostudzenie własnych emocji.

12. zzizzie

O żadnej obecnej pani Z nie mam zamiaru pisać. No chyba że postanowię odwiedzić mojego przyjaciela kierownika szczurów (w kazamatach oczywiście), to wtedy posłużę się alegorią możliwie jak najbardziej zapętloną, ot tak z czystej złośliwości.
    Natomiast nadal nie wiem, czy rozporządzenia wydawane sto lat temu przez wspomnianych (albo innych) ministrów, dotyczące siłą rzeczy totalnie innych czasów i de facto już zdecydowanie historyczne, też zostaną uznane za treści.

Dobra, dla utrudnienia - Bitwy pod Grunwaldem też lepiej nie ruszać, czy to jednak jakoś przejdzie...?
    A potop szwedzki...?
    Usiłuję po prostu ustalić granice zakazanej "polityki".
    Hmm, a takie na przykład Cesarstwo Rzymskie przejdzie...?
    Cezar, Marek Antoniusz, Kleopatra, Asterix, te klimaty...?
    Bo Grecja to myślę bezpieczna, w sensie że Olimp 8)xD

Ogólnie to ja się w miarę znam na prawie.
    I potrafię odróżnić przepisy dobrze napisane od takich napisanych byle jak.
    Treści polityczne powinny mieć zakreślone jakieś ramy czasowe (oraz geograficzne, ale z tym to wiem że byłoby ciężko xD).

EDIT: ta dziewczyna naprawdę będzie mnie w końcu miała na sumieniu. Kurcze ten drugi set, te piłki setowe, ten tie break... brr. A trzeci - już prawie normalnie, choć błędów mogło być mniej.
    Jak to rokuje...?
    A bo ja wiem, tu trzeba Aladdina bo on się zna.

Ostatnie edytowanie: 15 sierpnia 2024
  13. AladdinSane

Iga nierówna w drugim secie....
    a pod koniec pod presją - ona tego nie lubi!!
    ...ale mobilizacja w trzecim i
    (cyt.)
    "jakoś poszło ośle, jakoś poszło...."

a syberyjska małolata, jeśli woda sodowa jej nie uderzy za wcześnie do głowy,
    to wróżę jej solidną karierę...
    ten jej backhand jest zabójczy - do końca nie wiesz, gdzie poleci piłka
    Navarro unikała go jak ognia!!
    a jak zacznie szanować piłkę i budować przewagę to nie ma mocnych....
    nie zawsze trzeba uderzać z takim ryzykiem i tak niefrasobliwie....

Ostatnie edytowanie: 15 sierpnia 2024
    bona53, grakula16 oraz zzizzie lubią to.
  14. zzizzie

Jak dobrze że jesteś, Aladdin :)

Ja nie wiem co to jest, że Iga ostatnio coraz częściej tak się spektakularnie odradza dopiero w trzecim secie - zwykle do połowy drugiego potrafiła na nowo włączyć ten swój tryb turbo, jeśli gdzieś na chwilę się zapodział.
    Który to już taki mecz, trzy sety i ten środkowy jakby nie Iga grała, niewymuszone błędy jeden za drugim.
    Choć w sumie nie wiem, czy to mental tak przysiada...? (Moim zdaniem Daria do wymiany tak czy tak ;))

Ja się tego dziewuszyska boję już od roku, jest naprawdę niepokojąco dobra i coraz lepsza. No i mental poprawiła, pamiętam, jak się awanturowała z sędziami.

A poza tym jakoś ciekawie się wszystko układa - pulpet out, Coco out (niestety Putin idzie dalej), Rybakina out mimo braku dolegliwości żołądkowych... Wyjec za to zostaje, coraz bardziej obwieszony złotem (czy ona pot z czoła ociera paskiem od zegarka...?) i zwłaszcza od tyłu coraz bardziej facet (że też nikt się tym nie zainteresuje tak na fali olimpijskiej).
    Czy to znaczy, że te niby "lepsze" robią się coraz gorsze, czy odwrotnie, te "gorsze" robią się lepsze...? Bo nie mogę się połapać w tych przetasowaniach.

bona53 i grakula16 lubią to.
  15. AladdinSane

bardzo dziwne te "zawiechy" Jgi....
    raczej mental siada, no ale dlaczego po bajglu w pierwszym secie??....
    czego tu się obawiać??....
    że "za łatwo"??....

ma świetne warunki, żeby daleko zajść
    jak na razie gra albo ryzykownie, albo asekurancko - przeplata

masz co ogladać - tyły Saby??!!

tu nie ma zmiłuj:
    jeśli trenujesz na ostro, to są rezultaty....

jeśli jak moja ulubienica większość czasu spędzasz w studiach fotograficznyh,
    albo jak Saba ocierasz pot z czoła metalowym paskiem Rolexa na bajeranckiej plaży,
    to większa szansa że taki Putin złapie za łydkę i nie odpuści

Ostatnie edytowanie: 16 sierpnia 2024
    bona53 i zzizzie lubią to.
  16. MOD_Zgredek*

Zatem powinnaś odróżniać regulamin forum od kodeksu karnego.

17. zzizzie

A może to jest nadmierny pośpiech...? Wiesz, typu "dobra, kończmy to już"...?
    No i dekoncentracja na pewno.
    Ale irytujące to jest zupełnie wyjątkowo.

Oj przypadkiem obejrzałam ostatnio, któraś sekunda meczu z Cocciaretto, Wyjec bodajże udawał się na stanowisko po przerwie.
    Zdecydowanie męska budowa ciała, z przodu te implanty trochę zakłócają percepcję 8)

Taa, Putin ma znacznie mniej okazji do długich sesji w studiach fotograficznych 8)xD
    Bo ja wiem, czy Badosa ma tu jakiekolwiek szanse.

A Iga jutro gra z małolatą, co ty na to...?

Przecież to tylko nazwy, a podobieństw jest sporo.
    Regulamin też jest aktem prawnym, tyle że wewnętrznym, ma węższy zakres zastosowania.
    Do tego ten konkretny Regulamin zawiera typowe przepisy karne, choć sformułowane nieco inaczej, niż te kodeksowe ("Kto [opis czynu zabronionego], podlega karze [opis kary]").
    Regulamin zawiera też zresztą przepisy, które mnie kojarzą się z treściami religijnymi (np "Nie będziesz miał bogów cudzych przede mną" --> zakaz wspominania o innych producentach gier oraz o ich produktach).
    Fajny miszmasz pisany przez umiarkowanie kumatego (prawie) prawnika.
    Niestety (słusznie zresztą) akceptacja Regulaminu jest podstawowym wymogiem, więc cóż mi pozostaje poza łagodnym wyśmiewaniem tego tworu.

EDIT: no widzę, że nie doceniałam Badosy. Wściekłość Putina - sam smak xD
    A Badosa wraca do formy po długich miesiącach w objęciach (na zmianę) Wyjca i Stefanosa. Jednak publiczne romanse szkodzą karierze.

EDIT 2: o rany, Iga ma jednak mental ze stali. Syberyjska małolata jest okropna.
    No a jutro Wyjec najpewniej, mam nadzieję, że Iga się szybko zregeneruje i szybko skończy mękę Wyjca, kolejne 160 minut to by było za długo.
    A tak się syberyjska małolata przechwalała, że ona też jest dobra i pewna siebie, a Iga to nic wyjątkowego.
    Przechwałki na ogół źle się kończą 8)xD

Ostatnie edytowanie: 17 sierpnia 2024
    bona53 lubi to.
  18. AladdinSane

za bardzo przyzwyczaiiśmy się, że Iga wdeptuje w kort każdą przeciwniczkę w 2 setach
    zostaje tylko kurz!!

a tu Mirra stawia wściekły opór
    i tak właściwie mecz rozstrzygnął się w jedenastej grze 3 seta
    Mirra praktycznie oddała grę (4 absolutnie niewymuszone błędy), a w kolejnej grze Iga postarała się zamknąć mecz przy swoim serwisie....
    ale łatwość z jaką małolata odpala ten swó∆ backhand na jednej nodze jest zadziwiająca !!
    no i serwis!! - potrafi zmieniać!!
    skutecznie....
    sporo oznak zniecierpliwienia u Igi....Daria musi coś poprawić!!

bona53, zzizzie oraz grakula16 lubią to.
  19. zzizzie

Oj tak – no ale trzeba się pomału zacząć odzwyczajać ;)
    Iga naprawdę winduje światowy tenis pań na coraz to wyższe poziomy, gdyby nie ona, wszystkie grałyby tak samo jak wcześniej, dość nudno i przewidywalnie.
    Czyli Iga jest sama sobie winna ;)

Pisałam już o tym – ja się tej całej Mirry boję od roku, dziewczyna ma niesamowity potencjał i aż strach się bać, co będzie np za rok. Żaden Wyjec, Coco czy inne panie – teraz tylko ta małolata ma szanse zdetronizować Igę na dłużej. Brr.
    (No, chyba że pójdzie śladem Coco i nabierze przekonania o własnej wyższości nad resztą świata, trochę się już na to zanosi.)

No właśnie – oznaki zniecierpliwienia. Też pisałam, takie “no dobra, kończmy to już”, niepotrzebne przyspieszanie gry, przez to mniejsza precyzja itd… ale dobre jest to, że mamy zniecierpliwienie, mamy nawet irytację – ale nie widać zniechęcenia, utraty wiary w siebie. Iga się nie poddaje, nawet w bardzo trudnych chwilach.

A Daria, cóż. Taka – bo ja wiem – przyjaźń…? terapeuty z klientem to poważny błąd w sztuce. Iga nie jest niemowlęciem, które trzeba uczyć chodzić, mentalnie też jest już naprawdę dojrzała. Rozumiem, że potrzebuje jakiejś kobiety, takiej matki zastępczej, w swoim otoczeniu nie tylko zawodowym, ale terapeutka towarzysząca zawodniczce na każdym kroku i przesiadująca w boksie podczas meczów to jest grube przegięcie. Ze strony Darii oczywiście: na tym etapie – jeśli Iga tego nie potrafi – to właśnie Daria powinna starannie i skutecznie przecinać tę pępowinę (w tej chwili już mocno nienaturalną) zamiast trzymać się w nieskończoność ciepłej posadki w swoim wyłącznym interesie.
    Szczerze to nie wiem, czy Daria potrafi (i chce) coś jeszcze zrobić dla Igi, nie tylko dla siebie. Nie lubię tej Darii i jej nie ufam.

A za chwilkę Wyjec.
    Wypoczęty Wyjec cały w złocie, z najnowszym żonatym narzeczonym w boksie.
    No ciekawa jestem, co będzie (choć oczywiście mam nadzieję, że Iga sobie z Wyjcem poradzi, znane zło i to na chwilę obecną chyba dość standardowe jakościowo, nic się tam nie zmieniło na lepsze).

I dziwne pytanie: czy ktoś z tej skromnej garsteczki tutejszych bywalców bierze udział w wyścigu levelowym...? 8)

bona53 lubi to.
  20. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

No
    jak każdy pracowity farmer xD
    z tym że każdy ma inne tempo :p

Dobry [​IMG]

lecę obczaić kulinaria
    a tak ładnie było spis i łatwo znaleźć :sleepy:

krasnoludek10, bona53 oraz zzizzie lubią to.