Unga-Bunga

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika blau_grana, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Witaj Madziu,
    Twoją perfumerie zabrał Marianek , siedział całą noc i przejmował pociągi , dlatego ma 5 fabryczek xD
    Lecę do Ciebie na te smakołyki ;)

I kolejne zwykłe psy odkryte:oops:
    I chlew żółty i bobry++:p
    Bobrów już 19 w pasku .

Koguty x 2 , gołębie ,kurnik czerwony i pomarańczowy , chlew pomarańczowy , wilki x 2 (te lubię)

Ostatnie edytowanie: 16 maja 2015
  2. hellwis

hellwis Generał forum

Madziu aż ci zazdroszczę u mnie zimno i pada brrr dobrze że w domku mam napalone :):)

3. grakula16

grakula16 Chodząca legenda forum

to do mnie dojdzie jutro, narazie chłodno, ale ładny wieczór, dopiero zeszłam z tarasu

4. hellwis

hellwis Generał forum

Hej Gosiu wieczorem ,to korzystaj z pogody póki ja masz xDxDxDxD

5. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Hej Słonka , miło Was widzieć.
    U mnie piękny i ciepły wieczór.
    Z odkrytych : żółta fabryka jaj , wytwórnia farb pomarańczowa.
    Maniuś chyba moje pociągi w nocy też przejął ;)

6. hellwis

hellwis Generał forum

Hej Madziu ,a jeszcze puszczasz pociągi czy już koniec:)

7. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Beti , raczej już nie mam co wysyłać , po tym co Asia pisała kupiłam pakiet zagród i mam przynajmniej żółwia. Ale BP robi się coraz droższe , bo do kasy co miałam odłożoną za "niepalenie fajek " dołozyłam 5 zł. xDxDxDxD

8. hellwis

hellwis Generał forum

No to musiałaś mało palić xDxDxDxDxD

9. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Nie palę , ale ciągnie mnie okropnie. Skrupulatnie odkładam kasę i wydaję wtedy na grę. Ale żyję teraz "nerwach" , bo nie wiem czy dom sie sprzeda i co będzie dalej :p

O matko , kolejny młyn się objawił.....
    Obora żółta i żaby ,chyba to jednak wyślę pociągiem.

10. hellwis

hellwis Generał forum

Madziu nie sprzedawaj domu ,gra nie warta tego :cry:xD żartowałam ,jak masz potrójne C to pójdzie migiem :)

11. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Beatko , kiedyś marzeniem była sprzedaż domu w KRK (bardzo dobre miejsce) , teraz to konieczność , a dla mnie chwilowe spełnienie marzeń do tego aby osiąść w miejscu "wsi spokojna , wsi wesoła" i do tego zmierzam.

12. hellwis

hellwis Generał forum

Ja mieszkam tak jak na wsi ,wkoło lasy i jeziora mała mieścina a my na uboczu ,cisza i spokój :)

13. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

O tym marzyłam ,więc rozumiem. Natomiast teraz ludzie , którzy chcą kupić nasz dom biorą go na kredyt i tu jest zderzenie z rzeczywistością - bank chce wiedzieć jaki nr kołnierzyka ma mój mąż , lub jaki ja mam nr buta? Chcą wiedzieć totalnie wszystko!
    Dla mnie "chore" , ale wiedzieć muszą!

Szkoda dywagować o tym , nic nie zmienimy. Za 20 min. odkrywam następne zagrody , reszta jutro. Kolorków Wszystkim życzę !

14. hellwis

hellwis Generał forum

Ale przecież to oni biorą kredyt co was to obchodzi, was to powinni spytać o nr konta na które mogą przesłać kasę ,a twoim obowiązkiem jest sprawdzić czy wpłynęła i na tym kończy się twoje zainteresowanie ich kredytem ,chociaż dokładnie nie wiem bo nigdy nie brałam kredytu :eek:

15. grakula16

No dokładnie masz rację, sprawdzają tych co kredyt biorą i samą nieruchomość - bank robi swoją wycenę nieruchomości, pod zastaw hipoteczny

16. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Beatko , nie jest to całkiem tak różowe , bank chce wiedzieć czy my nie jesteśmy przestępcami, to jest taka jazda ,że ja już mam dość , takie jest polskie prawo i banki , które już nie są żadne polskie !
    I ja i mąż już likwidujemy swoje firmy , mamy dość! Trudno , idziemy na bezrobocie , bez prawa do zasiłku. Nie ma sensu dokładać do tego wszystkiego , teraz rozumiem co Marian kiedyś pisał.
    Małgosiu , to właśnie napisałaś , tak teraz jest !

17. grakula16

zawsze tak było
    Magda, a gdzie się przeprowadzacie? macie juz coś na oku?

18. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Małgosiu idziemy na "wieś", pod KRK, kiedyś marzenie ,dziś konieczność , lat przybywa, więc konieczność może być taka,że okaże się,że trzeba będzie mieszkać w bloku .

19. hellwis

hellwis Generał forum

Słonka ja uciekam bo jutro od rana rodzinka mi się zwala na głowę ,kolorków życzę ;););)

20. grakula16

mieszkanie w bloku też ma swoje dobre strony:p:)
    kolorków Beatko