Unga-Bunga

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika blau_grana, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Witam WBW :)

Hej Madziu najmłodsza , dzięki za śniadanie , to chyba drugie ,ale porywam herbatę z czekoladką. Te bobki przy kawie , to trochę na trufle za małe , więc nie zabieram. Event zrobisz , najwyżej na inne mroczne misje nie uzbierasz.

Gosiu i Małgosiu ja jeszcze event robię , pasza mi się kręci i na zmianę sieję do eventu i do misji. Na noc spróbuję wrzucić te długorosnące do misji , ale chyba obiektu westchnień Gosi nie uda mi się zdobyć , bo żal wypaprać SN. Poczekam.

Na razie otworzyłam 2 skrzynie : po 5 tys. SG i TPD.
    Ciepło i duszno , burzy nie ma , opadów nie ma , w ogrodzie znowu klepisko.

Czy ktoś wie jak ma wyglądać ten event od 07.05.? Wiem ,ze jeżyny i swinie ,ale wiadomo więcej jaka formuła tego?

Nikt się nie odezwał , to kolorków Wam życzę !

Do miłego jutro!

Ostatnie edytowanie: 5 maja 2015
    godia17 lubi to.
  2. grakula16

grakula16 Chodząca legenda forum

Hej Magda, dopiero wróciłam z zabiegów
    event może dziś skończę i zaczynam zbierać na ...barana, jeszcze półtora dnia
    u mnie duszno i ciepło, przed chwilką byłam na tarasiku w krótkim rękawku, pewnie w nocy coś się przypęta

3. madzia0101

madzia0101 Komisarz forum

Witam o poranku:).
    Booszszzzzzzzzzz ale u mnie wieje mam wrazenie ze zaraz dom porwie o_O
    .Magda. spielam posladki i robie co moge zeby sie udalo:p
    mam nadzieje ze to ogarne:)
    Malgosiu trzymam kciuki za tego barana:)
    Zostawiam male cosik i uciekam do reala

Milego dnia zycze

godia17 lubi to.
  4. grakula16

grakula16 Chodząca legenda forum

Hej Słonka
    porywam kawę i soczek:)
    do barana już niewiele brakuję, dzisiaj on ci będzie mójxD
    spadam do miasta, mimo że mokro,
    może się nie rozpuszczę, w końcu z cukru nie jestem:pxD

godia17 i madzia0101 lubią to.
  5. godia17

godia17 Fanatyk forum

Dzień dobry :)
    Chwalę się:p

Trochę to trwało, ale zdobyłam item i baran już jest mój :)
    Nie wiem czy event dalej ciągnąć czy zbierać do misji. Misja zostaje, ale z eventu nic ciekawego nie zdobyłam. Nakarmiłam 105 nietoperzy i żadnej ciekawej rzeczy nie zdobyłam. Z 3 zdobytych ts. wyrosły 3 xl :(

Jutro nowy event i znowu powtarzają item. Bardzo mi się to nie podoba.

madzia0101 lubi to.
  6. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Witam WBW :)

Małgosiu i Gosiu gratuluję itemu , ja próbuję ,ale dużo brakuje.

Madziu porwałam sok , dzięki :D

Z nakarmienia nietoperzy najwięcej PD, TPD i SG. Z zagród szopy i koguty , z sadzonek 2 x morela XXL. Bananów zero.
    Gdybym za bardzo nie karmiła nietoperzy , może udałoby się zdobyć barana w trumnie :cry:

Ostatnie edytowanie: 6 maja 2015
  7. godia17

godia17 Fanatyk forum

Ja miałam dylemat , ale wybrałam barana :) Fajny item i teraz marzy mi się drugi. Nie mam szans aby zdobyć bliźniaka , ale może na przyszłą pełnie się uda :)

8. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Hej Gosiu , masz rację , item fajny , niestety "zawaliłam" , polowałam na banany , dlatego dokarmiałam nietoperze. Czy "ciułać" dalej te banany na rafę , czy odkrywać NOWE na Bahamie?
    Nie mam odkrytych acai, pitomby i goji?

9. godia17

godia17 Fanatyk forum

Ja też nie mam wszystkich odkrytych. Mnie się nie spieszy :) Ja jak był event wielkanocny to 300 królików nakarmiłam, a banana nawet jednego nie dostałam. Teraz się nie wysilałam bo nietoperze strasznie niewdzięczne :p

10. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Bardzo niewdzięczne , cudów nie przyniosły :p

11. godia17

godia17 Fanatyk forum

U mnie żadnej zagrody i tylko 3 drzewka i wszystkie xl masakra. Za karę nie dostały żarcia ponad normę...mają za swoje xD

12. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Gosiu , ale jesteś zagniewana, pewnie też bym była. Z kogutów się cieszę , bo mam do misji w Sp-ni!

Ma ktoś pomysł : mam 293 rosiczki , potrzeba 1250 i 927 sromotnika , potrzeba 3500 ?

godia17 lubi to.
  13. godia17

godia17 Fanatyk forum

Sąsiadka była :cry:
    Magda nie mam pomysłu. Farma zaczyna mnie przytłaczać. Zbyt dużo tego wszystkiego.

14. pdobrzynska

pdobrzynska Komandor forum

Cześć, czołem, czuwaj.
    Witam WBW.
    Madziu - niestety nie zdążysz uzbierać na faraona.:(:(:( Nie tym razem. Dlatego proponowałbym Ci wyprodukować trochę paszy i nakarmić nietoperki. ;)xDxD
    A nuż trafisz coś fajnego?

15. godia17

godia17 Fanatyk forum

Marian :) przy gnoju grzebią...czytałeś?

16. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Gosiu , farma zaczyna nas przytłaczać , bo za długo gramy. Wcześniej były eventy od czasu do czasu i był oddech. Teraz tego nie ma .
    Mamy event za eventem , tylko "kup koszyk" i cały czas "kasa". Albo siedz i rób ,albo "kup". Normalne , trzeba na bezpłatnej grze zarabiać.

Ok Marianku , ale wcale nie trafiam nic fajnego!

17. godia17

godia17 Fanatyk forum

Kasa to piwo, jak nie chcesz to nic nie kupisz, ale sporo czasu ostatnio farma zajmuje. Mnie na taką stratę nie stać :( Co to ja jestem jakiś maniak,żeby na farmie siedzieć całe dni. Teraz pogoda ładna się robi, w ogrodzie czas coś zrobić....i wiele innych rzeczy.Życie to nie tylko farma :(

18. pdobrzynska

Nie czytałem. Dziś miałem mało czasu na "chodzenie" po wiadomości.
    Co tam ciekawego piszą?

19. godia17

godia17 Fanatyk forum

Och sam musisz przeczytać i zrozumieć :)

Targ:1. Możliwe będzie dokonanie zakupu na Targu tylko takiej ilości nawozu, ile jednostek zmieści się w naszym oborniku (jeśli oferowana jest większa ilość aniżeli pojemność obornika, pojawi się informacja o błędzie). Oznacza to, że mając zbiornik o pojemności 200 jednostek i mamy w nim już 150 jednostek obornika nie możemy zakupić ofert z nawozem, które przekraczają 50 jednostek.
    2. Jeśli Gracz zechce anulować ofertę, otrzyma ostrzegającą informację do zaakceptowania, gdyż niezależnie od tego jaka ilość została zaoferowana na Targu, powróci tylko tyle, ile pomieści obornik.
    Do dnia 14 maja anulowane oferty (niezależnie od pojemności obornika), zostaną dopisane w całości, nawet ponad stan/pojemność obornika (informacja do zaakceptowania będzie widoczna dla Gracza, ale wycofywane oferty dopisywane będą w tej samej ilości, w jakiej zostały zaoferowane, nawet jeśli są większe aniżeli mieszczące się w oborniku).
    3. W przypadku automatycznego wycofania oferty z Targu po upływie 7 dni od ich zaoferowania na sprzedaż, do obornika powróci tylko taka ilość, która nie przekroczy maksymalnej pojemności obornika.
    4. Zniknie możliwość wystawiania ofert liczących ponad 100 sztuk obornika jednorazowo. Możliwość wystawiania kilku/kilkunastu ofert tego samego towaru na Targu nie ulegnie jednak zmianie.
    5. Zgromadzony już nawóz nie będzie usuwany z obornika Graczy.

20. pdobrzynska

No i prawidłowo. Dobrze robią, bo zaczęły się "kombinacje" z gnojem.
    A wszystko to sprowadza się do kasy. Chcesz mieć więcej obornika - kup premium.

Pożegnam się z Wami na dziś i pędzę na mecz.
    Dobranoc i do jutra.