Unga-Bunga

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika blau_grana, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. godia17

godia17 Fanatyk forum

Ja cie przerażam :(
    Chciałam Ci udowodnić,że można się zakochać w faceciku w trumnie:p;)

Idę plony zbierać :)

2. grakula16

grakula16 Chodząca legenda forum

Magda, nie bądź taka strachliwa....:p
    biznes jest biznes...
    swoją drogą, trzeba mieć dużą inwencję twórczą, żeby wpaść na taki pomysł8)

3. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Kolorków życzę , uciekam odpoczywać z rodzinką!
    Do jutra !xD

4. godia17

godia17 Fanatyk forum

Dobranoc Magda :)

Ja też idę na chwilkę :) bo plecki od siedzenia bolą :(

5. MOD_November

MOD_November Nadzorca forum

Przytuptałam z wieczorną wizytą, ale zapracowani farmerzy udali się chyba na zasłużony odpoczynek :)

Ja się wcale nie dziwię, że oferta już jest nieaktualna ;) Dla niektórych to by była niemalże praca marzeń :) Można siedzieć do późna i nikt nie będzie miał pretensji o podsypianie w godzinach pracy :)

godia17 lubi to.
  6. godia17

godia17 Fanatyk forum

Ja po namyślę to powiem,że praca nie dla mnie. Toć to ja 5 min. w miejscu spokojnie nie usiedzę :( Wyleciałabym z tej roboty szybko ...i bez odprawy:cry:

Roślinki mroczne są denerwujące...za szybko rosną. Co 40 min. na farmę mam wchodzić:sleepy:.

Teraz idę się położyć na 40 min:cry: bo przedtem się nie położyłam bo sąsiadka przyszła:wuerg:. Coś mnie się dziwnie wydaje,że ona mnie ma na oku:wuerg: Wejdzie do mieszkania i dziwnie się rozgląda:eek: jakby czegoś ....albo kogoś szukała:oops::cry:

7. rumun846

rumun846 Forum Pro

Hej laseczki:)ale jestem szczesliwa dzis i jutro mam wolne takze zamierzam wycisnac z pelni ile sie da;)z poprzedniego eventu dostalam sporo xxl ale najbardziej cieszy moringa xxl wymienilam ja podczas g/t na jasia cytryne a teraz ja odzyskalam juupi:Dojj cos niedobrego stalo mi sie z klawiatura literki przeskakuja:eek:

Gosia nie zartuj wszystko ok z ta sasiadka ja bym sie balao_O

godia17 lubi to.
  8. MOD_November

MOD_November Nadzorca forum

Mnie by chyba wystarczył poranek bez mocnej kawy ^^
    Może Twoja sąsiadka boi się np. pająków i szuka ich w każdym zakamarku? :D
    I już nie zagaduję, bo następne 40 minut upłynie i będą nici z leżakowania :)

godia17 lubi to.
  9. grakula16

Zgadzam się z Tobą, bez ruchu bym nie wyleżała
    a te koszmarki to faktycznie w nocy będą mi się śnić, są wkurzające przez te krótkie czasy
    zbiór za 35 min.
    na noc posieję na superpolach, chociaż nie jestem przekonana, że to się oplaca

godia17 lubi to.
  10. godia17

godia17 Fanatyk forum

Może być :sleepy:
    Opcja 1. Szuka pająków po kątach bo dawno nie słyszała włączonego odkurzacza :oops:
    Opcja 2. Jest dobrą kobietą i nie chce bym wieczory spędzała w samotności
    Opcja 3. Najbardziej prawdopodobna:p Słyszała,że zakochałam się w faceciku z trumny i sprawdza czy gdzieś w kącie nie stoi...leży.

Dobranoc :)

11. pdobrzynska

pdobrzynska Komandor forum

Cześć, czołem, czuwaj.
    Witam WBW.

Cześć Małgosiu.
    Na tego Faraona Tutenbarana potrzebne jest:
    Wytrzeszcz 2.000 szt.
    Orchidea szablozębna 1.750 szt.
    Sromotnik mackowy 3.500 szt.
    Rosiczka księżycowa 1.250 szt.
    Czubajka świetlista 1.500 szt.
    Zajmuje 2 pola i daje 1.000 PD co 12:00 godzin.
    Jeżeli chodzi o sianie na noc, to proponuję ustawić super pola i polać wodą (tak gdzieś ok. 20:00). Na rano będzie jak znalazł.
    Aha - w puste miejsca wstawić małe pola i też posiać tą dłużej rosnącą.
    Jeżeli ktoś bardzo chce może pokropić SP Zośką - zawsze to troszkę więcej szt. roślinki.
    Przy takiej "strategii" nie trzeba wstawać w nocy.

12. grakula16

Marian
    Gratulacje z okazji przejścia na 99 lvl!!!!!

Witam cieplutko
    na noc posiałam to coś ośmiogodzinne, teraz rośnie eventówka, choć ona zostaje na stałe
    Marian, to ile trzeba mieć na 100 lvl?

13. pdobrzynska

Cześć Małgosiu.
    Dzięki za gratulki.
    Obecnie mam w sumie 522.297.203 PD,a do 100-nego lvl-a potrzeba mi jeszcze 103.917.109 PD.

14. grakula16

to chyba min. pół roku, jak myślisz?
    ja dobijam do 400 mln....:pxD

15. pdobrzynska

Pół roku to chyba jednak trochę za krótki okres do zdobycia tylu PD. Chociaż (?) to jest ok. 560.000 PD/dobę, żeby pokonać następny lvl.
    Gdyby na polach cały czas rosły baobaby, to nie jest to aż tak astronomiczna ilość do przejścia, no ale są eventy i trzeba je robić.
    W sumie nie wiem, ale coś tam na święta Bożego Narodzenia powinienem uzbierać. ;)xDxD
    Po 100-nym lvl-u już będzie dużo łatwiej, bo będzie potrzeba tylko 25.000.000 PD do przejścia na następny.

Na razie to starczy tego dobrego - trzeba brać się za robotę na podwórku.
    Miłego dnia i do potem.

Ostatnie edytowanie: 5 maja 2015
  16. grakula16

Co tym razem robisz na podwórku, znowu sprzątasz?
    wiem, to nie kończąca się robota...:(

Ostatnie edytowanie: 5 maja 2015
  17. madzia0101

madzia0101 Komisarz forum

Helolllll :).
    Widze ze robaczki zajete evencikiem i jakis romans iscie z horroru sie zapowiada:pxDxD
    Ja co do eventu to chyba go nie skoncze bo zaczelam zaaa poznoo_O no ale postaram sie nakarmic jak najwiecej glodomorkow.
    Pozdrawiam i zycze milego dnia

[​IMG] ;)

18. grakula16

Madzia, jakie za późno? zobacz jak długo on trwa, nasz czas do czwartku

madzia0101 lubi to.
  19. madzia0101

madzia0101 Komisarz forum

Niioooo mam nadzieje ze sie uda:)

20. godia17

godia17 Fanatyk forum

Dzień dobry :)
    Burza u mnie :( Gdzieś daleko pogrzmiewa, ale przyjdzie do mnie :cry: Nie lubię....prąd zabiorą...internet zabiorą :cry:Event zrobiłam , ale barana w trumnie jeszcze nie mam:wuerg: i dużo brakuje:sleepy:.