Unga-Bunga

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika blau_grana, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Hej Siostrzyczko :)
    Gratuluję drzewek , moje poszły do paska :p Lepiej to nam już nie będzie , jak nam robią po 2 eventy jednocześnie !
    Paranoja jakaś , siedź i licz co się opłaca :mad:
    Jakbym nie pracowała ....to może .....a tak ?
    Pozaczynane misje od groma i teraz myślenie ....co robić. Może Marianek wrzuci pomysł , albo Orka?;)

godia17 lubi to.
  2. 19maka49

19maka49 Hrabia forum

Widziałam, nie mam szans, by go kupić, za dużo towaru i raczej nie zdążę uzbierać, mam nadzieję, że zostanie na stałe w sklepie.

Madziu, nie przejmuj się, przecież to nie wyścig szczurów, nie musimy mieć wszystkiego.

godia17 lubi to.
  3. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Siostra wiem , masz rację...ale sama wiesz , siedzimy tu , bo nas to wciąga i każdy chciałby już mieć wszystko ! xD

godia17 lubi to.
  4. godia17

godia17 Fanatyk forum

Magda sama musisz dojść do tego co Ci bardziej potrzebne :) i co ważniejsze. Zadania w spółdzielni są na stałe więc pomału zrobimy. Teraz siej nowe roślinki i rób event bo on ma ograniczony czas :)
    Będzie na stałe, ale ja się zakochałam w faceciku w trumniexD i dużo tpd daje :)

19maka49 lubi to.
  5. 19maka49

19maka49 Hrabia forum

Nie powiem, też mi się podoba, nie teraz, to następnym razem będzie mój. Na razie sieję nowe koszmarki, muszę też uzupełnić te wcześniejsze potrzebne do itemu.

Zmykam, futrzak leży pod drzwiami i myśli, że zapomniałam o nim. Udanego wieczoru, powodzenia misji i mrocznych zakupach.

godia17 lubi to.
  6. godia17

godia17 Fanatyk forum

Miłego spaceru :)

7. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Gosiu , przeczytaj jeszcze raz zdanie : "zakochałam się w faceciku w trumnie" ...przeczytaj to zdanie komuś , kto nie gra i patrz na reakcję ...xD Tu się popłakać ze śmiechu idzie. Dla mnie. Mężowi przeczytałam....mina i spojrzenie bezcenne xDxD

No i Madziuni stwierdzenie bezcenne : "nie dzisiaj , to później będzie mój". Postaw się w stosunku do czytających to normalnych ludzi(tych co nie grają)xDxDxDxDxD

blau_grana i godia17 lubią to.
  8. godia17

godia17 Fanatyk forum

No niech małżonek się nie dziwi....różne zboczenia są. Załóż mu farmę i niech przyjdzie do nas....zaraz będzie miał lepszy humor

grakula16 lubi to.
  9. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Gosiu , bez szans , lata po internecie ,ale nie ma mowy namówić na grę :cry:
    To moje "dziwactwo"!xD

godia17 lubi to.
  10. grakula16

grakula16 Chodząca legenda forum

Hej Dziewczyny, w końcu doczytałam, co gdzie, kiedy:p:)
    najpierw będę siać, a potem się zobaczy, może 4 dni siania wystarczą na itemiki - brakuje mi też na ostatnie pnącze
    fajnie się Was czyta... bezcenne
    Magda, mąż niech lata po internecie, tyle spokoju;)8)

godia17 lubi to.
  11. godia17

godia17 Fanatyk forum

Nie lubi nas :cry::cry:.
    Małgosiu trochę zabawy nam się należy;)

Mi też sporo brakuje, ale mam czas

Karmiłyście już nietoperze?
    Ja w jednego trafić nie mogłam co kliknęłam to domek mi się otwierał:sleepy:. Z królikami było prościej

12. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Gosiu , dla mnie stwierdzeniem : "zakochałam się w faceciku w trumnie" zdobywasz nagrodę nr 1 Ungusi (właśnie ją ufundowałam).
    Stwórzmy tu taką nagrodę za najlepsze zdanie tygodnia , ja po prostu wymiękłam , nie wiem kiedy się tak śmiałam , ale Gosia zakochana w tym facecie pobiła wg mnie wszystko!xDxDxD

Gosiu przestań ! Nie chodzi o to ,że WAS nie lubi , nie uznaje tego typu gier .
    Ja już się za brzuch trzymam od Twoich komentarzy , zluzuj, bo mi wyrostek pęknie ze śmiechu.xD

grakula16 i godia17 lubią to.
  13. godia17

godia17 Fanatyk forum

Dziękuję za uznanie, ale Madzia też była dobra i obawiam się,że mam ostrą konkurentkę :(

14. grakula16

Ja też do sprawy podchodzę na luziku, od środy będę miała więcej czasu, bo dzieciaczki wyjeżdżają na parę dni, może wtedy uda się posiać trochę tych krócej rosnących
    jutro muszę skosić trawę i pojechać po sadzonki

godia17 lubi to.
  15. godia17

godia17 Fanatyk forum

Moja trawa urosła sporo w ostatnie dni. Ja jeszcze nie kosiłam, czekam na męża ...niech kosi :) Kosiarka strasznie duża i ciężka więc nie będę się wysilać :) Dzisiaj zamówiłam róże i mam nadzieję,że w tym tygodni przywiozą.

16. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Jutro nam Marianek i Piotruś napiszą ,że mają Faraona ! Jestem pewna! xD
    Jak coś postanowią, to zrobią !xD

17. godia17

godia17 Fanatyk forum

He he to trzeba by było w nocy siać a ja w nocy śpię.

Jak ktoś dobrej roboty szuka to jest oferta

Witam wszystkich poszukujących pracy,
    Mam nietypową ofertę pracy dla osób szukających zatrudnienia. Szukam osoby, która by leżała w trumnie w zakładzie pogrzebowym w oszklonej gablocie na wystawie, praca głównie 6 godzin dziennie. Jak się domyślacie do pracy nie są potrzebne konkretne umiejętności, wystarczy na 6 godzin leżeć bez ruchu. Z naszej strony oferujemy umowę zlecenie, wypłatę codziennie lub tygodniówki, zawsze wolne weekendy. W razie odpukać potrzeby zniżkę na najbliższych. Praca 5 dni w tygodniu, proszę o poważne oferty, nie potrzebuję wysyłania CV, a jedynie kilka słów o sobie, wiek, płeć, godziny dyspozycyjności i numer kontaktowy.
    Wymagamy jedynie eleganckiego stroju i odwagi do tej trochę nietypowej pracy. Możliwość pracy w wybranych godzinach

18. grakula16

jaka stawka? i czy można chrapać?

19. godia17

godia17 Fanatyk forum

O ...zainteresowana jesteś xD. 150 zł dziennie i można spać.

Piszą,że oferta nieaktualna :( oj spóźniłaś się :(

20. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Ludziki , zaczynacie mnie przerażać....chyba kolorków życzę ......:p

godia17 lubi to.