Unga-Bunga

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika blau_grana, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Hej Ungusie :)

Nie robię na bieżąco eventu , bo w tej chwili wypadłby mi kombajn na 10h , a na noc mi niepotrzebny. Więc rosną szarotki , goryczka już jest.
    Poczytałam najnowsze "rozmowy" eventove , ależ tam wzajemnych pretensji.... Jednak lepiej tu siedzieć bez tego.:p

2. godia17

godia17 Fanatyk forum

Cześć Magda :) Jak humorek ? Widziałaś moje drzewka z ts. no pochwal

3. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Hej Gosiu , a o ile się muszę cofnąć ,żeby pochwalić ? Humorek jest , tylko pogody nie ma....

4. godia17

godia17 Fanatyk forum

Przepraszam, ale sąsiadka była. Kawy jej nie zrobiłam to szybko poszłaxD

5. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Gratulacje Gosiu , wybrnęłaś z sąsiadki!
    Już kolorków Wam życzę , miłego i do jutra !

6. godia17

godia17 Fanatyk forum

Posiedź trochę :) No :) Z sąsiadką sobie poradziłam bezbłędnie. Ona lubi wieczorem przychodzić. Ostatnio jak była zrobiłam jej kawę i siedziała długo, a ja do 3 nie mogłam zasnąć :cry:

7. pdobrzynska

pdobrzynska Komandor forum

Cześć, czołem, czuwaj.
    Witam WBW.
    "Chwalę się" - na głównej 394.832DP, a na wyspie 298.326 TPD.
    Wczoraj coś mi się po... tentegowało widocznie. Jest zupełnie dobrze - przynajmniej ja tak uważam. Na głównych siałem same eventowe. Jutro rano będzie koniec eventu.
    W poniedziałek powinienem wskoczyć na 265-ty poziom na wyspie. Muszę nadrabiać, bo wykorzystałem banany na te nowe drzewka i niewiele mi zostało na rafę. Mam taką cichą nadzieję, że jednak rafa nie będzie tak szybko i zdążę uzbierać banany.;)xDxD

grakula16 i godia17 lubią to.
  8. MOD_Saphire

MOD_Saphire Guest

Witajcie. Jak tam pogoda u Was? Ja o evencie zapominam, ale real ważniejszy. Dzisiaj sporo zrobione w ogrodzie, a jeszcze mi foliak kupili dzisiaj. We wtorek jak będzie pogoda trzeba "zainstalować" i dalsza robota :D

grakula16 i godia17 lubią to.
  9. pdobrzynska

Witaj MOD_Saphire.
    U nas (w Polsce centralnej) było pogodnie i ok. 15 st. Niepokoję się, co będzie jutro, bo na niebie jest tzw. "podorywka". A to oznacza, że w ciągu 3-ch dni będzie padało.:(:(:(
    Teraz jest 10 st. i musiałem rozpalać w piecu, bo nad ranem jest trochę "rześko".;)xDxD
    Co do eventu to jutro rano koniec widzę. Powrzucam wszystko i posadzę drzewka oraz baobaby. Muszę nadrobić wysiany SN i Zośkę.

10. hellwis

hellwis Generał forum

Hej Maryś fajny wynik ,ja bym musiała najpierw zainwestować w długopis i zeszyt jeszcze nigdy nic nie pisałam o farmie po prostu gram ;););)
    Hej Modku ;););)
    Łoł Gosiu ale ci się fuksło i to w rogu to te z nowszych ;););) moje za 15 min.
    Usiąść i płakać
    3 x cedrat
    3 x wianowłostka
    4 x orzesznica zwykła
    papugowiec
    1 banan xxl

Ostatnie edytowanie: 2 maja 2015
    godia17 lubi to.
  11. pdobrzynska

Cześć Beatko.
    Ja po prostu chciałem sprawdzić wynik po ustawieniu samych zagród i warsztacików. Wychodzi mi, że na wyspie (przy moich zagrodach) mam więcej TPD niż siejąc na SP roślinkę 10-cio godzinną z Zośką i SN. Czyli mnie się opłaca w tym momencie karmienie zwierzaków SP.

12. hellwis

hellwis Generał forum

Rozumiem Maryś i gratuluję wyniku jestem poziom za tobą i pewnie mnie też tam te punkty lecą ;););)

13. pdobrzynska

Mnie zostało po zakupie nowych drzewek tylko 84 banany, więc muszę nadrobić "straty", żeby mieć zapas na rafę.;)xDxD
    Podejrzewam, że zgodnie z nową mechaniką gry będą potrzebne jednak owoce z tych właśnie ostatnich drzew. Będzie prawdopodobnie jakaś misja specjalna i żeby dostać się na rafę potrzebne będą wszystkie roślinki i owoce ze wszystkich drzew. Takie jakieś mam dziwne przeczucie, że jednak tak właśnie będzie.

14. godia17

godia17 Fanatyk forum

Tak to w rogu to amherstia , ale najbardziej cieszę się z pandanusa xxl. Orzesznicy xxl też nie miałam więc ogólnie fajne trafienia :) Teraz posadzę na farmie oby równie dobrze wyszło :)

U Ciebie to nawet nie będę komentować... a co mi tam...masakra:p

Gdyby nie brak 16 sztuk szarotki skończyłabym dziś eventxD

15. grakula16

grakula16 Chodząca legenda forum

Hej Słoneczka
    Marian, mnie się też tak wydaje, o bananach nie wspomnę, też mam mało
    event, to może jutro skończęGosiu, gratuluję drzewek, moje jeszcze znak zapytania
    Beatko, nic się nie martw, poczekaj aż ja odkryję, zobaczymy kto ma gorzej
    Mili, Ty się chyba z powołaniem minęłaś, powinnaś ogrodnictwo założyć;)xDxDxDxD

godia17 lubi to.
  16. hellwis

hellwis Generał forum

Ja też mam wszystkie odkryte a bananów 106 mi zostało i w stodole mam wypiekow za jakieś 3 mil TPD,ale na razie nie ruszam może kiedyś cena będzie piękna to sprzedam ,a jak nie to zjem i się roztyję xDxDxDxD
    Gosiu masakra to aleś łagodnie powiedziała >:(>:(>:(>:(a zagrody to aż boję się wystawić bo bobrów to mam już dość w ostatnich 3 TS :cry::cry::cry:

17. grakula16

grakula16 Chodząca legenda forum

Beata, masz rację, ostatnio ciepie bobrami
    uciekam już i kolorków

18. godia17

godia17 Fanatyk forum

Producent w biuletynie zapewnia,że rafa dostępna będzie dla wszystkich. Nie sądzę by wymagane były najnowsze drzewa bo większość nie ma ich odblokowanych. Dodaje cytat z biuletynu ...przeczytaj :)

Programowanie rafy koralowej poczyniło ogromne postępy. Mogę zatem z czystym sumieniem powiedzieć, że funkcja ta zostanie wprowadzona i będzie dostępna dla Wszystkich graczy już w bliskiej przyszłości. Obecnie nie jestem w stanie poinformować Was o definitywnym terminie realizacji, ponieważ nie chcę składać fałszywych obietnic. W dalszym ciągu koncentrujemy się na zaoferowaniu Wam wszystkim jak najlepszej jakości gry. Zapewniam Was w związku z tym, że wymagane ilości złotych bananów będą racjonalne. Naszym celem jest, aby funkcja ta była dostępna dla Wszystkich graczy i nieźle główkowaliśmy nad tym, co byłoby idealnym wymaganiem dla odblokowania.
    Oj nie martw się na zapas. Lipe miałaś na wyspie to na farmie będzie lepiej :) Tego Ci życzę :)

19. hellwis

hellwis Generał forum

Kolorków Gosiu ;);)
    Nie martwię się Gosiu kiedyś będę może miała udane TS xDxDxD dobrze że ta matka wszystkie dzieci kocha xDxDxDxD

godia17 lubi to.
  20. godia17

godia17 Fanatyk forum

Wszystko zdobędziemy ....jak nie prędzej to później:p.

Dobranoc :)

Ostatnie edytowanie: 2 maja 2015