Unga-Bunga

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika blau_grana, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. pdobrzynska

pdobrzynska Komandor forum

Ludzie - siano 23,50.xDxDxDxD

2. godia17

godia17 Fanatyk forum

I tu się z Tobą zgodzęxD U mnie też:p

3. pdobrzynska

Kury 400; anakonda 6.000.
    Dziwy natury - słowo.

4. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

U mnie siano po 16SG i jest multum.
    anakonda 3600 , kury 350

5. pdobrzynska

Już wiem - wszystko przez guano - jest po 3.000.;)xDxD

Oreczko - odezwij się. Jestem bardzo, ale to bardzo ciekawy do czego był Ci potrzebny ten item - nubloni. Specjalnie dla Ciebie zdjąłem go z pnącza - dobrze, że nie było akurat włączone. Jakiś kwiatuszek postawiłem w to miejsce i ładniej wygląda na pnączu.;)xDxD

6. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Ja Was już żegnam , kolorków życzę ;)

7. pdobrzynska

Kolorków i do jutra.
    Upiorny bukiet 105.000. No jeszcze takiej ceny na niego to ja nie widziałem.
    Jutro event - proszę pisać, co komu potrzeba (najlepiej na sówkę).

Ale się doczekałem - pasza dla kameleonów schodzi po 3.000.xDxDxDxD

8. godia17

godia17 Fanatyk forum

Zmęczył mnie nadmiar atrakcji :) Idę legnąć na kanapę ....dobranoc :)

Jutro event?

Zapomniałam gnój zebrać z targu :( Ktoś mi kupił:cry: a miałam odłożony na event:mad:>:(

9. pdobrzynska

xDxDxDxDxDxDxD
    I tym optymistycznym akcentem też pożegnam się z Wami na dziś. Dobranoc i do jutra.

godia17 lubi to.
  10. MOD_November

MOD_November Nadzorca forum

Ekhem... no to chyba pozamiatane... dopiero przeczytałam Twój post :(

Przy okazji chciałabym wrzucić jeszcze jeden bukiecik dla osóbki, która podpytała czego szukam i tadammm :)
    Idealnie wkomponowała się w te pomidorki :)

Korzystając z okazji....
    jeszcze raz bardzo dziękuję :)

godia17 lubi to.
  11. hellwis

hellwis Generał forum

Hej ungusie życzę wszystkim miłej majówki u mnie nici bo od wczoraj leje non stop i nie widać żeby się coś zmieniło :sleepy::sleepy::sleepy::sleepy:

No i chyba wszyscy mają fajną pogodę ,a u mnie napalone ,kawka stoi , dzieciaki pojechały do Torunia na zlot i majówkę wrócą jutro ,żyć i się cieszyć chwilą relaksu

Ostatnie edytowanie: 1 maja 2015
    godia17 lubi to.
  12. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Dzień dobry Ungusie:)
    Zalatana byłam straszliwie pomiędzy forum - farmą - balonem i wczoraj nie zajrzałam tutaj.
    Marianku .... pytasz po co mi te nublony..... a na przykład po to, aby zrobić (ta graficzka to, tak na szybko robiona) oczka zajączkowi, który kwiatuszki Wam przynosi w podziękowaniu za prezenciki:)

A teraz czas w gumowce i za evencik się brać:)

godia17 i -norbijas- lubią to.
  13. hellwis

hellwis Generał forum

Hej Oreczko no śliczny ten zając jeszcze mu tylko wilka brakuje ,oj fajna to była bajka xDxDxDxDxD

14. godia17

godia17 Fanatyk forum

Dzień dobry :)
    Zakręcona jestem jak paczka gwoździ:sleepy::oops::eek:. Przeczytałam FAQ, musiałam na chwilę odejść od komputera. Czytam ponownie i nic nie rozumie:cry:. Po chwili zorientowałam się,że to dwa różne FAQ do różnych eventów:cry::wuerg:.
    No nic poszłam na farmę i odpaliłam pnącze:cry: Po co ja to zrobiłam:cry:. Szkoda,że nie można tego przerwać:sleepy: Przecież event kolejny w poniedziałek:wuerg:. Szkoda:sleepy:

est-orka.....Ty żyjesz :)
    a czemu mi nie powiedziałaś,że nie mam odpalać pnącz?:sleepy:

Lody już ukręcone :)

15. grakula16

grakula16 Chodząca legenda forum

Hej Słoneczka
    Gosiu, Ty jesteś jak błyskawica
    ja dopiero zaczynam rozsiewać, a Ty już masz lody:pxD
    Beatko, u mnie też zimno, ale sucho

godia17 lubi to.
  16. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Hej Ungusie :)
    Zimno się nagle zrobiło i z wyjazdu nici. To jestem i sieję , też nie mogę Gosi zrozumieć skąd ma ukręcone lody:p
    Ja wypadajek z całej nocy :goździki na małych polach - 71 :cry:

17. pdobrzynska

Cześć, czołem, czuwaj.
    Witam WBW.
    U mnie lody będą się kręciły w nocy, bo kończy się kręcić SP.
    U mnie chłodno nie jest, ale deszczyk popaduje czasami.
    Roślinek mam już po ponad 1.000 szt, więc nie jest źle.;)xDxD
    U Piotra jest podobnie.

Oreczko - fajnie wygląda ta Twoja farma z zajączkiem. Faktycznie nublon sprawdza się w roli oczka dla zajączka.;)xDxD

Jak pisałem wyżej lody mam nastawione, a w stodole zalega mi 541 szt mleka alpejskiego.

Madziu - Ty KONIECZNIE musisz się zabrać za szklarnię.

18. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Hej Marianku !
    Moim problemem jest to ,ze uciekając do gry od reala trafiam na ludzi , których nie rozumiem.... Czyli nadludzi.
    Jak można mieć od rozpoczęcia gry tyle roślinek ,albo ukręcone wszystkie lody?:cry:
    Czytam coś o "oczkach dla zajączka ' , czy Wy gadacie szyfrem , czy ja naprawdę tyle opuściłam na farmie? Ktoś mnie oświeci?

Natalko , jak znowu napiszesz ,że "uroczo czegoś nie wiem" , to przyleję i potem dzwoń sobie na ten nr telefonu "przeciwko przemocy":p Ja normalnie nie rozumiem rozmów uczestników z wyższych poziomów , pomimo ,że eventy dzięki Ich pomocy teraz kończę.
    A generalnie pozdrawiam Wszystkich i proszę o podpowiedź czy na noc siać np. goździki czy eventową szarotkę?
    Marianku , w szklarni mam uszlachetnione róże.

blau_grana lubi to.
  19. pdobrzynska

Po 1-sze - lody kręcą się ok.40 min. - wszystkie 27szt.
    po 2-gie - można mieć tyle roślinek, bo jechałem na zwykłych polach ze wszystkimi dopalaczami (łącznie z pnączem).
    w międzyczasie siałem na super polach karczocha, który dojrzewa w sekundę. Nasiałem go ok. 11.000 szt i w tym czasie wypały mi wypadajki i wiele, wiele dobra wszelakiego dla rzemiosła.
    Jeżeli chodzi o sianie nocne, to jednak proponowałbym Ci posiać tą roślinkę, co rośnie 7 godzin. Przecież z niej też wypadną Ci wypadajki, a na róże masz jeszcze czas.
    Dobrze, że masz uszlachetnione róże, ale musisz uszlachetnić inne roślinki, z których będziesz miała pożytek w sensie sprzedaży na targu. Przecież zobacz - przez kilkanaście minut przybyło mi w stodole 11.000 karczocha. Jeżeli sprzedam go po ok. 110 sg/szt, to jestem w tym momencie ok. 1.000.000 sg do przodu. Niestety ale na różach tyle nie zarobisz.:(:(
    Madziu - pytaj o wszystko, a wszystko będzie Ci podpowiedziane. Jeżeli zadasz pytanie u nas na forum, to wcześniej, czy później ktoś z nas Ci odpowie i "poinstruuje".;)xDxD

20. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Marianku , po Twojej odpowiedzi widzę ,że chyba robiłam błąd ,zamiast uszlachetniać rośliny , stawiałam zagrody takie jak :żeglownia , serownia i kotlarnia. Tylko te eventy teraz jeden po drugim, sam zobacz , 04.05 robią nam już 2 :p Ale będzie bajzelek , już sobie czekam co nam dadzą jako rekompensatę , bo cienko to widzę xD

Przepraszam , żaglownia!