Unga-Bunga

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika blau_grana, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. godia17

godia17 Fanatyk forum

Madziu tak mnie zaskoczyłaś,że z radości podskakuje xD Ja wiem,że to tylko wirtualne dobra, ale się cieszę jakbym w totka wygrałaxD

19maka49 lubi to.
  2. 19maka49

19maka49 Hrabia forum

Miałam, to dałam, ciesz sięxD;)xD Potrzebujesz jakieś zagrody? Trochę ich mam w pasku.

godia17 lubi to.
  3. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Witajcie Dziewczynki , witaj Siostrzyczko :)
    Nic nie znalazłam w balonie , raczej jak u Gosi może na nastepny G&T sie przygotuję . Troche za dużo mam "na głowie" spraw innych.
    Czy komuś można pomóc w czymś ? Na różowości mnie nie stać , ja tu i tak przy Was to nędznie wyglądam xD

godia17 lubi to.
  4. 19maka49

19maka49 Hrabia forum

Witaj, Madziu, koguty poleciały, czy jeszcze coś Ci potrzeba? Gołębie, bociany i kilka innych czekają na chętnych.

godia17 lubi to.
  5. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Madziulka , dzięki , te koguty potrzebne bardzo , bo zadań nie mogę robić. Może mam coś , co potrzebujesz?

godia17 lubi to.
  6. 19maka49

19maka49 Hrabia forum

Pewnie nie masz, bogatsza jestem.
    Muszę zmykać, zajrzę później. Udanych wymian.

godia17 lubi to.
  7. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

No toś mi "dołożyła do pieca" xD:cry:

godia17 lubi to.
  8. blau_grana

blau_grana Nadzorca forum

To samo pomyslałam, Madzia pojechała system xDxD
    Chce ktoś coś? Może mam xD

godia17 lubi to.
  9. godia17

godia17 Fanatyk forum

Jeszcze raz dziękuję za myk :))) i niech Barca wygrywa wszystkie meczexD

10. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Hej Natalko , witaj :)
    Ja Ci powinnam to samo napisać co do mnie Madziula , ale to wcale nie jest takie pewne xDxDxDxD
    Co potrzebujesz , bo może też mam? A jak Twój Misiek , nie patrzy "wilkiem" na grę ? U mnie w domu różnie ...w zależności od dnia i humoru mieszkańcówxD A tu jest tak fajnie ;)

godia17 lubi to.
  11. blau_grana

o_Oo tak, to tak wiele dla mnie znaczy, dziękuję
    xD

Misiek ma swoją grę więc o wilczeniu mowy nie ma :D

A ja już pisałam, ze sama nie wiem co mnie kręci :D
    naszą "najmłodszą" Madzię trzeba trochę podkarmic tak jak kiedyś Wy mnie :)

godia17 lubi to.
  12. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

No to masz szczęście , u mnie nikt nie gra , więc spędzanie czasu na tym jest :cry:
    Najmłodsza Madziu odezwij się w czym pomóc !
    Bogusiu , też się odezwij , bo co obiecałam , to widzę ,że przesyłać nie można :p

Ale Wam zazdroszczę deszczu (u kogo był) u mnie step absolutny , aczkolwiek tego co się dzieje w niektórych regionach to przegięcie (Brzeziny,łódzkie)

godia17 lubi to.
  13. blau_grana

U mnie od wczoraj oberwanie chmury normalnie, wyczekuję co się tylko trochę przejaśni i w biegu futrzaka wyprowadzam. A on ma takie krótkie nóżki biedaczyna :D

14. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Natalko , ja czekam na solidny deszcz , byle nie na oberwanie chmury. Trawa błaga o życie i reszta roślin też, ale nas na razie opad omija ogonkiem.
    Czy Wszyscy przygotowani na event szwajcarski? Wiadomo co tam trzeba? Może ktoś napisze , nie mam czasu na śledzenie ZZ?
    Jakiego masz futrzaka z krótkimi nóżkami?

15. hellwis

hellwis Generał forum

Hej u mnie pada od wczoraj ,zieleń to normalnie wybuchła ,i nareszcie ten kurz z wszystkiego zmyło ;););)

Kochani piszcie co kto potrzebuje,szuka itp. bo nie wiem co wysyłać

W balonie kicha oferty też stoją :(:(:(:(

16. blau_grana

Ok, wymysliłam :D
    Jak macie "zbędne" itemy 2x1, obojętnie jakie, to przyjmuję w nieograniczonej ilości. Muszę zapełnić pnącze :D

17. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Hej Beatko , tak wszyscy chcieli G&T , a teraz nie wiadomo co komu wysłać czyli każdy "niezbędnik" ma.
    Jak ktoś koguty ma lub wilczki w ilości dużej to chętnie zaadoptuję , pisać za co.
    Natalko , ja też przyjmę takie oferty , też poluję.Po co nam dają pnącze , którego nie można zapełnić itemami 2x1? Poluję codziennie ,ale ich nie ma .Są tylko dekoracje....:cry:
    Jak ma Natalko krótkie nóżki , to widać Ci jamnik przeważył ;)Kocham jamnika u sąsiadów , codziennie go psuję porcją mięska , wynoszę śniadanko ,zżera tyle ile waży xD

Ostatnie edytowanie: 28 kwietnia 2015
  18. blau_grana

Madziu, teraz doczytałam - futrzak to taka mieszanka jamnika ze spanielem. Wyglada jak jamnik długowłosy. Wrzucę fotkę jakąś jak tylko się naumiem :)

19. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Ale to forum dziś muli , chyba się nie dogadamy. G&T dołożyło swoje ! :cry:

20. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

hej dziewczynki jak tam wymianki? co szukacie ?
    ja buszuje po xxl na bahamę wysokie,
    to co chciałam sie nie da wysłać