Unga-Bunga

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika blau_grana, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. 19maka49

19maka49 Hrabia forum

Oby...xDxDxD

godia17 lubi to.
  2. grakula16

grakula16 Chodząca legenda forum

Sprawdziłam, nie da się wymienić:p:cry:

est-orka i godia17 lubią to.
  3. godia17

godia17 Fanatyk forum

Dobry wieczór :)
    Zaskoczyli z G&T a ja taka nieprzygotowana:oops:.

est-orka lubi to.
  4. 19maka49

19maka49 Hrabia forum

Fakt, można było się tego spodziewać... Trudno, Gosiu, może znów będą TS i trafisz?

Zmykam, piszcie, co kto potrzebuje, co będę mogła, powysyłam. Miłego wieczoru WBW, do poklikania.

est-orka i godia17 lubią to.
  5. pdobrzynska

pdobrzynska Komandor forum

Witajcie Dziewczęta.
    Dziobaków i kiwi nie można wymieniać.:(:(:(:(
    Mam 3 kiwi i myślę, że mógłbym coś fajnego za nie dostać, a tak - figa z makiem. Ale za to namnożyło mi się wilków i te chyba będę wymieniał. Ponadto będę miał do wymiany JC i być może trochę różowości, że o pomarańczowych nie wspomnę.;)xDxD

godia17 i est-orka lubią to.
  6. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Dobry wieczór :)
    Dawno mnie tu nie było.... no, ale teraz musiałam się pokazać:)
    Bardzo Was proszę...napiszcie do mnie na sówkę co potrzebujecie...
    mam sporo rzeczy, chętnie się podzielę:)

Hell:) ....pisałam w dynamicznym o strusiach, no i te żabki co to już dawno Tobie obiecałam:)
    Co komu potrzeba ...piszcie do mnie:)

godia17 lubi to.
  7. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Dziewczyny , jak pisałam , podejmuję decyzję życia (trochę późno ,ale tak wypadło) i G&T jest tylko moim ukłonem do Was. Resztę muszę podjąć sama i już wiem ,że nie będę mieszkać w KRK. Czy dobrze robię ...nie wiem. Waży mi się wszystko ,dalsza praca i małżeństwo . Najwyżej przestanę grać i zajmę się realem. Ciężko wyboru dokonać , takie realia teraz. Nie przypuszczałam ,że przyjdzie mi tych wyborów dokonywać. Piszcie co potrzebujecie....Marianku , też różowości nie mam :p

A co Marianku chcesz za JC?

godia17 lubi to.
  8. godia17

godia17 Fanatyk forum

Cześć :) Ja już w dynamicznym napisałam,że mam Nublona i oddam gratis >} Jeszcze coś wybudować miałam dla Ciebie aaa już wiem

9. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Właśnie tam poczytałam..... nie Godi, już nie szukam Nublona.....dziękuję Ci:)
    A co Ty dla mnie chcesz budować? bo ja nie pamiętam......i pewnie już to nie jest aktualne, więc lepiej się wstrzymaj:)

godia17 lubi to.
  10. godia17

godia17 Fanatyk forum

est-orka, No trudno :) Nie chcesz to nie :) My kiedyś mówiłyśmy o słabo lecących butlach i wtedy mówiłam,że mam nadmiar. Teraz pewnie już masz, a ja tylko podstawe proponowałam bo kolorków u mnie nie ma :(
    Fabryka kleju....musiałam iść na farmę,żeby sprawdzić jak to się nazywa ha ha

Ostatnie edytowanie: 27 kwietnia 2015
  11. pdobrzynska

Dostaniesz JC.;)xDxD

godia17 lubi to.
  12. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Gdyby to chodziło o kolorki to bym na pewno pamiętała:)...... jeszcze raz dziękuję Ci za dobre chęci, ale laboratorium już sama sobie wybudowałam...pomalutku poidełka się nazbierały:)

A co Ty szukasz?

godia17 lubi to.
  13. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Dzięki , tylko za co ? Reszta też piszcie ....jeżami mogę zabić ...żabami mniej ,ale też ...xD

godia17 lubi to.
  14. godia17

godia17 Fanatyk forum

Nic :) Sama nie wiem. W balonie poszukam może się uda coś zdobyć :)

Itemik ładny oferuje :) na wyspę oczywiście :)

est-orka lubi to.
  15. pdobrzynska

Za dziękuję.xDxDxDxD

16. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

No ponad normę jestem dopieszczona !;)

17. madzia0101

madzia0101 Komisarz forum

Maaaaadziu ja Tobie dam nie bede grala>:(.Poczekamy az ogarniesz real i wrocisz:)

Ja nie jestem wybredna gdyz mam niewiele ani zabek ani bockow i kogutow tez nieee mam ze nie wspomne o nowosciach pisalam wczesniej co mam do oddania wiec jak ktos potrzebuje to podesle.
    Zycze kolorkow i udanych wymian:)

18. godia17

godia17 Fanatyk forum

Znowu grzmi :( to druga burza dzisiaj :( Grzmoty , błyski , a deszczu niewiele :(

Madziu koguty Ci dam :)

Pada deszcz....ale zapach się unosi :)

Ostatnie edytowanie: 27 kwietnia 2015
    est-orka lubi to.
  19. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Madziu:) ...ja Tobie też poprzesyłam troszkę rzeczy, których nie masz...... ale to dopiero w środę...obiecuję:)
    Na jutro mam już bardzo dużo wysyłek , a i w balonie chciałam poszperać.
    Odezwę się do Ciebie :)

godia17 lubi to.
  20. godia17

godia17 Fanatyk forum

Ja jutro nastawiam się na balon :) Jak tam wejdę to nie wyjdę aż padnę :)
    Muszę znaleźć drzewka bo nie mam nic z nowszych ts.