Unga-Bunga

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika blau_grana, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. 19maka49

19maka49 Hrabia forum

Może i faktycznie błąd, a szkoda...

godia17 lubi to.
  2. godia17

godia17 Fanatyk forum

Szkoda....ja chcę mój prezent:cry:

Papu się robi ...żeby tylko młyn się nie popsuł. Z moim młynem ciągłe kłopoty. Teraz tylko robi się pasza w pierwszym slocie, ale na noc włączę drugi ....strach się bać

Madzia :) wyspę skarbów już masz? Czy jeszcze się obijasz....aaa gratuluję poziomu :)

3. 19maka49

19maka49 Hrabia forum

Nie mam wyspy, ciągle za mało towaruxDxDxD Dzięki, staram się, jak mogę, a bardzo mi w tym pomagasz.
    U mnie młyn chodzi bez problemu, nastawiłam komplet papek, jutro skończę.
    Zmykam już, pozdrawiam WBW, do poklikania.

godia17 lubi to.
  4. godia17

godia17 Fanatyk forum

To masz dobrze z młynem....ale bez doznań:p
    Dobranoc :)

5. MOD_November

MOD_November Nadzorca forum

Dobry wieczór :)
    Ojjj, nie kracz... chyba wystarczy mi póki co tych farmerskich doznań ;)

Swoją drogą, w sumie można by sprawdzić ten tajemniczy prezent, ale musiałabyś wysłać zgłoszenie do PT - inaczej nie da rady podejrzeć, a w swoim pasku chyba raczej się nie doszukasz (wnioskując po kolejnych postach) ;)

godia17 lubi to.
  6. madzia0101

madzia0101 Komisarz forum

Ojjjj ale mialam ciezki dzien w pracy:p:(:p.
    Wiec tylko wpadlam zyczyc kolorkow i lece nastawic papki iiiii do lozeczka;)
    Slodkich snow :)

godia17 lubi to.
  7. MOD_Saphire

MOD_Saphire Guest

Witajcie Ungusie. Dawno mnie tu nie było - a już tym bardziej w mundurku.

Ten item to punkty opieki od ucznia. Też mi się tak kiedyś pojawiły :)

godia17 i grakula16 lubią to.
  8. MOD_November

MOD_November Nadzorca forum

No proszę :) Na to bym nie wpadła ^^ Ale tak to jest, jak się jest "bezpisklętową" farmerką ;)

godia17 i grakula16 lubią to.
  9. hellwis

hellwis Generał forum

Hej ungusie widzę że Madzia zapracowana więc co nie co przyniosłam

Wczoraj na kijkach miałyśmy bliskie spotkanie ze stadem dzików na drodze 4 lochy i około 17 młodych
    [​IMG]wyglądały podobnie
    ,no całe szczęście że spotkały 5 rozwrzeszczanych bab i się wycofały,a tak na poważnie to do teraz chyba się do końca nie uspokoiłam włosy dęba stanęły ,a te małe jak na złość w naszą stronę pędziły jak by się chciały bawićo_Oo_O,a teraz pędzę do pracy

godia17 lubi to.
  10. grakula16

grakula16 Chodząca legenda forum

Hej Słonka
    no i się wyjaśniła sprawa - dzięki MODKI
    Beatko, uważaj na siebie na tych kijkach, co ja Ci będę truć, sama wiesz...
    może trasę trzeba zmienić?
    i dzięki za śniadanko

godia17 lubi to.
  11. MOD_Saphire

MOD_Saphire Guest

Modki - tak oficjalnie? :p Wiem, że tu nie zaglądałam, ale no wiecie co :p

grakula16 lubi to.
  12. madzia0101

madzia0101 Komisarz forum

Witam Ungusie:)
    Ojjjj tam zaspalaxDxDxD zakrecony poranek ale juz sie poprawiam;)

[​IMG] [​IMG]
    Milego popoludnia :-*

13. grakula16

Witaj Mili, było Was dwie, więć.... potraktowałam ogólnie
    Faktycznie dawno nie zaglądalaś do nas
    Jak tam prace ogródkowe?
    pomidorki posiane?
    lecę podlać klombiki, bo sucho, zresztą sama wiesz
    u mnie właśnie kwitną tulipany, hiacynty, szafirki no i magnolia rozkwitła w 80 %
    rododendrony i azalie jeszcze się nie rozwinęły, zależy od pogody, myślę,że zakwitną za 2-3 tygodnie

14. MOD_Saphire

MOD_Saphire Guest

No ja akurat na forum modkiem nie jestem - tylko jak każdy gracz mogę sobie pisać :D

Prace ogródkowe? Właśnie przez nie mniej czasu. Do tego trzy ekipy robią swoje. A i trochę zdrowie daje o sobie znać niestety. No ale postaram się poprawić, bo już lepiej. Najwięcej rozsad to na oknach. Ja codziennie muszę podlewać :(

Teraz już mam rozsady pomidorów, papryk, bakłażanów, wszelakich miechunek. Kiełkują melony, arbuzy, tykwy i trukwa. A jeszcze na dniach wszelkie dynie trzeba do kiełkowania wykładać. Ale jesienią mam nadzieję, że uznam iż było warto.

15. godia17

godia17 Fanatyk forum

Dzień dobry :)
    Gdzieżbym śmiała z taką błahostką zgłaszać problem w PTo_O i tylko po to by zaspokoić własną ciekawość:oops:

Szkoda,że nie masz kurczaków :( Nawet nie wiesz ile to doznań:)
    Hehe czar prysł ....nadziei nie mam...złudzenia przepadły :cry: Okrutna jesteś Mili:eek:
    No widzisz...niepotrzebnie mi ?itemu zazdrościłaś xD:wuerg:

16. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Witam Was Ungusie , raz na dzień wchodzę , zalatana jestem . Czy CM-Saphire to nasza Mili od 100rodzajów pomidorków , czy znowu coś zapomniałam ? Rany boskie chyba ten Alzhaimer , to poważniej u mnie , a może po prostu nawał pracy w realu?
    Jak evencik ? Ja wczoraj zapomniałam nastawić papki , działam od dzisiaj :cry:

17. 19maka49

19maka49 Hrabia forum

Witam wieczorkiem, Ungusie, ja tylko na chwilkę.
    Madziu, wczoraj nastawiłam wszystkie papki, rano miałam komplet, a reszta? Do pełnego zakończenia brak mi już tylko 2 szt. białych krów, zostawiłam sześć oaz i pewnie niedługo będzie koniec... i bardzo dobrze, nie wydam kasy na SP;)xD

Coś mi dziś muli internet, długo czekam na odświeżenie strony, zmykam. Miłego wieczoru WBW, udanych klonów, do poklikania.

Wróciłam jeszcze na chwilkę pochwalić się - skończyłam event. Powodzenia wszystkim, na razie.

Ostatnie edytowanie: 23 kwietnia 2015
  18. MOD_Saphire

MOD_Saphire Guest

Witam niewitanych.

.Magda. tak to ja. Na starym forum -Mili1982- (wtedy w ekipie Saphira), tu ~Surreal~ i znowu w ekipie Saphire. :)

19. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Hej Mili , miło Cię widzieć , czekam na wiadomości na temat pomidorów , wszystko przyswoiłam , pisz dalej i dawaj dobre rady !

Madziuniu , gratulacje ze skończenia eventu!

Madziu i Beatko dzięki za wystawianie śniadanka !

Kolorków życzę !

Ostatnie edytowanie: 23 kwietnia 2015
  20. grakula16

Hej Dziewczyny
    Gosiu nie jestem "zazdrośnik":sleepy::p
    Mili a ja czekam na nowe sprawdzone przepisy
    zdrowiej szybko, z tego co rozumiem remoncik robisz?
    Madziu gratuluję, ja do eventu zabiorę się jutro, muszę naprodukować maluchy, resztę mam
    Magda , jak widać z tym Alzchaimerem to masz jeszcze dużo czasu