Unga-Bunga

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika blau_grana, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

witam
    kto potrzebuje jeszcze granatow?

godia17 lubi to.
  2. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Bogusiu , chyba już z Domku wszyscy skończyli ....Teraz Sąsiadom można pomóc...

godia17 lubi to.
  3. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Madziu a Tobie co potrzeba ,czego będziesz szukać?

godia17 lubi to.
  4. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Wilczki mam po skończonym evencie ,więc chyba zapoluję jeszcze na koguty , mam kiwi i dziobaki jak ktoś nie ma.;)

I czego szukacie z drzewek?

godia17 lubi to.
  5. blau_grana

blau_grana Nadzorca forum

Na kiwi i dziobaki chętnie się zapiszę /choć pewnie i tak nie będzie można ich przesłać/ :D

godia17 lubi to.
  6. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Natalko , kiwi 6 , dziobaki 3 i tak się podzielę jak będzie można. Za chwilę zrobią nam trudny event , xDw którym i tak je zdobędziemy.
    Prawda taka,że nam się natychmiast chce zdobyć zadania w Spółdzielni i już chcemy np. drzewka...xDxDxD

Szlag jasny , o tej porze goście przyszli , czy ktoś zna godziny przyzwoitości ?
    Kolorków życzę , uciekam:cry:

godia17 lubi to.
  7. blau_grana

A inna prawda jest taka, ze te nowe zwierzaki i drzewka pojawiaja się w grze co i rusz. Cięzko za tym nadążyć :D Koguty i bociany zdobyłam z nagród z poprzedniego eventu dopiero, wilczki z tego, kiwi i dziobaków nie posiadam, kilku ostatnich drzewek również. Ale przede mną całe życie na farmie więc luuuz :D

godia17 lubi to.
  8. madzia0101

madzia0101 Komisarz forum

Hej.
    Madziula ja tylko o Was dbam.Jakos tak juz mam:).

Natalko ciesze sie ze tez sie Tobie udalo:)
    I tak jak Mdziula napisala dbaj o siebie i wracaj szybko do zdrowia;)

Malgosiu dziekuje bardzo juz jestem przy koncu:p

Kolorkow slodziaki;)

Witaski.Milego dnia zycze
    [​IMG] ;)

Ostatnie edytowanie: 20 kwietnia 2015
    godia17 lubi to.
  9. hellwis

hellwis Generał forum

Hej wieczorem pogoda coraz ładniejsza to i w domu nikt nie siedzi :):):)wróciłam z kijków idę wziąć prysznic bo teraz to już 5 poty wychodzą po trasie xDxDxDxD

madzia0101 i godia17 lubią to.
  10. godia17

godia17 Fanatyk forum

Dobry wieczór :)
    Beato ile kilometrów przeszłaś?

11. madzia0101

Wpadlam zyczyc kolorkow i uciekam bo padam po pracy:p

12. hellwis

hellwis Generał forum

Hej Gosiu wczoraj już nie doczekałam się was bo padłam ,nasze trasy zależy jaką idziemy to tak od 8 do 12 km około bo nikt tego miarą nie mierzył a nie wiem na ile dokładne są te programy w komórkach które mierzą km i kcal ,a teraz pedzę do pracy

Miłego dnia wszystkim życzę u mnie zapowiada się słoneczny i pierwszy dzień nie ma przymrozków

godia17 lubi to.
  13. pdobrzynska

pdobrzynska Komandor forum

Cześć, czołem, czuwaj.
    Witam WBW.
    Potrzebuję dziobaków, bo tylko ich nie mam jeszcze.
    Gdyby ktoś z Was miał na wymiankę, to oczekuję propozycji.
    Mam ponadto różowy klej, który chciałbym zamienić na różowe pałeczki.;)xDxD
    Piszcie przed G&T, bo mam sporo zagród i fabryczek w różnych kolorach. Kto nie ma, niech się nie krępuje, tylko pisze.

godia17 lubi to.
  14. madzia0101

Dobry dzien.Dzisiaj mam wolniejszy dzien to poszperam i dam znac co mam do oddania.
    Mam nadzieje ze bedzie cos przydatnego dla Was:).
    Zostawiam cosik i uciekam

Miluskiego dnia;)

godia17 lubi to.
  15. blau_grana

Hej Madziu :)
    Jest już poradnik do eventu hodowlanego. Robicie?
    Aaa, zjadłam wszystko jakby co :D

madzia0101 lubi to.
  16. madzia0101

Natalko jeszcze nie widzialam o_O
    dam znac jak go sobie poczytam;)

17. grakula16

grakula16 Chodząca legenda forum

Hej Słoneczka
    Natalko, jak zjadłaś całe śniadanko, znaczy, lepiej się czujesz...
    i o to chodziło
    event z przyzwyczajenia zrobię, na razie sprzedałam kolorowe krówki, i tak trzeba będzie oazy uruchomić, żeby mieć źrebiątka i cielątka

godia17 i madzia0101 lubią to.
  18. madzia0101

Poczytalam i stwierdzam ze podlubie przy tym evenciku;)xDxDxD

A tak przy okazji zrobilam male przeszukanie i znalazlam niewiele ale ja to bidna jestem w te roznosci
    niiooo ale moze ktos cos znajdzie i do oddania mam

pachnace,solne,jajeczne,surimiaxxl,karambolaxl,kokosowaxl,mangoxl

sowiarnia,orly,skunksy,anakondy sa chyba jeszcze motylki i swietliki :p

Ostatnie edytowanie: 21 kwietnia 2015
    godia17 lubi to.
  19. 19maka49

19maka49 Hrabia forum

Witam Ungusie, widzę, że przygotowujemy się do G&T;)xD;)
    Madziu, kogutów mam kilka, przypomnij mi, to na pewno podrzucę. Kiwi i dziobaki mam po jednej zagrodzie, więc nie mogę na razie zaoferować.
    Madziu, popisałaś to , co masz, ale napisz, co potrzebujesz, może będę mogła się podzielić.
    A z eventem spróbuję, jeśli starczy mi czasu, mam trochę zapasu zwierzaków i SP.

No i poszły sobie, a ja też muszę już zmykać. Udanego wieczoru, do poklikania.

Ostatnie edytowanie: 21 kwietnia 2015
    godia17 lubi to.
  20. godia17

godia17 Fanatyk forum

Dzień dobry :)

Nawet sporo :) Ja jak przyszła moda na Nordic Walking też kijki zakupiłam i nawet dwa razy się przeszłam. Siostra chodzi często i nawet duże dystanse pokonuje. Lubi to i mówi,że czuje się wtedy wolna i beztroska. Każdy ma własne preferencje. Ja wolna i szczęśliwa jestem jak legnę w fotelu z kubkiem lub szklankąxD. żeby nie było,że aż tak leniwa jestem to czasami robię parę kilometrów rowerem.

Wy już się na G&T umawiacie:eek: to dopiero w czerwcu, a jak Nas skleroza dopadnie to i tak zapomnimyxD kto z kim ...co i za co:p.

Ja się nie umawiam i nie wymieniam:p ale chętnie odbiorę prezenty;). Lubie prezenty :sleepy: