Unga-Bunga

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika blau_grana, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. godia17

godia17 Fanatyk forum

Dobry wieczór :)
    Czytałyście ogłoszenie dotyczące młyna. Ja przeczytałam dwa razy i próbowałam zrozumieć:sleepy:. Fakt po godz. 18 mój mózg zwalnia , ale żeby aż tak :(

Rozwiązana została też sprawa z ulepszeniami do 3 ostatnich drzewek na wyspie. W ogłoszeniach w dwóch edycjach ts byliśmy informowani,że są do zdobycia, a teraz okazuje się,że wcale nie były. Ciekawa jestem czy to celowe wprowadzanie w błąd czy nieuwaga programisty.
    Po ostatnich wydarzeniach na farmie sądzę,że specjalnie wprowadzili w błąd,żeby więcej ludzi kupiło ts.
    Co tu się wyprawia:eek:

2. hellwis

hellwis Generał forum

Gosiu właśnie oddałam ostatnie roślinki i już rosną drzewa nawozowe i orzechy laskowe bo coś mi wyszły do produkcji chmj ,wiesz ja też zawsze jadę od tyłu ,bo tam najwięcej roślin potrzeba a potem już jakoś leci xDxDxDxDxD

godia17 lubi to.
  3. godia17

godia17 Fanatyk forum

Gratuluję :) ja jeszcze się męczę z roślinkami, ale jutro koniec :)
    Też od razu wystawie drzewa nawozowe bo zbyt dużo zużyłam ostatnimi czasy :(

4. madzia0101

madzia0101 Komisarz forum

Hej,hej dziewczynki:).Widze ze praca wre na farmie :p
    Mysle ze kazdej sie nalezy maly odpoczynek i relaksik;)

[​IMG] Zycze kolorkow i dobrej nocy ;):):)

godia17 lubi to.
  5. hellwis

hellwis Generał forum

Masz rację Gosiu że jakoś ucieka ten SN ,ale z nim fajna zabawa jest xDxDxDxDxDi też już ci gratuluję
    Oj Madziu przydał by się taki relaks trzeba będzie pomyśleć o jakimś weekendzie w SPA:music::music::music::music:

godia17 i madzia0101 lubią to.
  6. godia17

godia17 Fanatyk forum

Właśnie wychodziłam z forum. Odsiedziałam dzisiaj w samotności oj. Teraz już idę ...dobranoc:)

7. hellwis

hellwis Generał forum

Kolorków Gosiu ja tylko z doskoku coś czasu nie mam ostatnio :p:p:p:p

8. grakula16

grakula16 Chodząca legenda forum

No i się spóźniłam
    Beatko , gratuluję,
    mam nadzieję jutro skończyć
    a SPA mi się marzy:music::music:
    miłych snów...

9. madzia0101

Witaski.Sniadanko zostawiam i mkne do pracy.Milego dnia;)
    [​IMG] :-*

10. blau_grana

blau_grana Nadzorca forum

Witam WBW :)
    Dobrze rozumiem dziewczyny, że granatów już nie potrzebujecie i mogę je ew. rozdać potrzebującym? :)

madzia0101 lubi to.
  11. pdobrzynska

pdobrzynska Komandor forum

Cześć, czołem, czuwaj.
    Witam WBW.
    Jeżeli będzie G&T, to piszcie proszę na sówki, bo nie ogarnę wszystkiego. Mam trochę do rozdania.
    A na wymianę potrzebuję różowe pałeczki - w zamian oddam różowy klej.

Aaaa - event skończyłem i Piotr też.

12. madzia0101

13. blau_grana

blau_grana Nadzorca forum

Madziu, odezwij się do mnie na sówkę /nick taki sam jak tutaj/. Albo spróbuj mnie do sąsiadów zaprosić - tylko nie wiem, czy mam jeszcze miejsce :)

madzia0101 lubi to.
  14. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

dzień dobry Ungusie
    za 10 minut ostatni chyba zbiór badyla u mnie
    ewencik skończony

Ostatnie edytowanie: 17 kwietnia 2015
  15. pdobrzynska

To gratulki w takim razie!!!!!!!
    Madziu odezwij się do mnie na sówkę - coś tam zaradzimy z granatami.;)xDxD

madzia0101 lubi to.
  16. hellwis

hellwis Generał forum

Hej kochani wieczorem ja melduję że jak ktoś ma zbędne kowhai to ja będę poszukiwać ,mogę zaoferować baobab ten z wyspy lub coś innego ,a kto co potrzebuje to pisać , jak mam to dam oby tylko dali to G&T :p:p:p:p

17. pdobrzynska

Cześć Beatko.
    Niestety mam tylko jedno drzewko - sorry.:(:(:(

hellwis lubi to.
  18. hellwis

hellwis Generał forum

Maryś ja tak tylko napisałam w razie by ktoś miał ,ale nie wiem czy w ogóle będzie można wymieniać , no mnie się żadne nie trafiło i żałuję że wtedy pakietu nie kupiłam:):):):)

19. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Hej Ungusie , witać mnie tu miło po 4-dniowej przerwie i szkoleniu! :) Szkolenia nie wnoszą nic poza tym ,że jest się z dala od domu i ktoś na tym zarobił. Widzę ,że event skończę jutro , nie napinałam się i nie korzystałam z roślin szklarniowych , bo szkoda mi SP.
    Natomiast nie wiedziałam ,ze jest "kod na młyn" , nie pisaliście o tym? Ja to wiem dzięki mojej wspaniałej Sąsiadce ! I skorzystałam.

Beatko, samej szczęśliwości z okazji Urodzin , skończyłam "20" trzy tygodnie przed Tobą ! I to uznaję za dobry wynik xD

20. pdobrzynska

A widzisz. Ja poprzednio też nie kupiłem pakietu i teraz żałuję. W ostatnich pakietach trafiło mi się i mam dodatkowo baobab i to drugie coś tam...
    Pisałem chyba, że gdybym miał kupić te drzewka, które wygrałem w pakiecie, to musiałbym wydać 3.290 florków. Tak że mnie osobiście opłaciło się kupić po 1-nym pakiecie. I myślę, że będę kupował właśnie pakiety, jak będą, bo warto.

Witaj Madziu.

A odnośnie urodzin znacie już ogólnoświatową zagadkę?