Unga-Bunga

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika blau_grana, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. godia17

godia17 Fanatyk forum

Dzień dobry :)
    Śliczna....przepiękna pogoda....aż chce się żyć :) Nocne zbiory już mam za sobą , teraz posiałam owies i mogę dopić kawę.
    Muszę zrobić plan dnia coby żadna....nawet najmniejsza chwila mi nie uciekła :) Sama jestem bo mąż wyjechał to wszystko ode mnie zależy i nikt mi planów nie zmąci :p W domu kilka drapaków, a kot uparcie zabiera się za kanapę :( Zahaczył pazurami już w kilku miejscach....ale mów mu,że nie wolno to tylko popatrzy i nic sobie ze mnie nie robi :( Utrapienie...nie kot :(

Współczuje :( to musiało być straszne....nawet nie potrafię sobie wyobrazić.

madzia0101 lubi to.
  2. grakula16

grakula16 Chodząca legenda forum

Hej Gosiu,
    dopiero przyszłam, na farmę nie zaglądałam jeszcze,
    czy to Twój osobisty kot?
    z tym drapaniem to jest problem, ja swoim kiciom obcinam pazurki, kiedyś jeździłam do weterynarza, ale teraz robię to z córką, jedna osoba przytrzymuje, druga obcina i przynajmniej nie mają "szpileczek"

godia17 lubi to.
  3. madzia0101

madzia0101 Komisarz forum

Witaski Ungusie.Widze ze aura dopisuje co niektorym.U mnie sie zanioslo i teraz bedzie lac a jeszcze wczoraj mialam plan grilowac w weekend:mad:.
    Myslalam i myslalam i sie pokusilam:p posadzilam 4 drzewka 2 tu i 2 tu zobaczymy co bedzie jak nic ciekawego to juz nie posadze nic>:(.
    No a teraz zostawiam cos na zab i zmykam real ogarnac

Współczuje :( to musiało być straszne....nawet nie potrafię sobie wyobrazić.
    bylo ciezko ale dzieki wsparciu najblizszych udalo mi sie przez to przejsc.

godia17 lubi to.
  4. godia17

godia17 Fanatyk forum

Magda :) dziękuję za śniadanie....ślicznie podane. Przypomniałaś mi ,że trzeba jeść, a nie uwzględniłam tego w planie dziennym :). Muszę zrobić korektęxD. Zbieram owies sieję coś na dłużej i zmykam w real. Miłego dnia :)

madzia0101 lubi to.
  5. hellwis

hellwis Generał forum

Dziewczyny współczuję tych tragedii życiowych ,ja 12 lat temu poszłam na operację kamieni ,miało być 3 dni i do domu ,skończyło się na 7 operacjach ,pierwszy miesiąc walczyłam ,2 godziłam się ze śmiercią ,a 3 prosiłam żeby mnie zabrała i żeby to się skończyło ,ale mnie nie chciała i jestem :):) i w każdego życie jest wpisana ta nie miła część:(:(:(

No dobra dość tych ponurych myśli ,dzień piękny idę do pracy na chwilę i dalej nie wiem co zrobić z drzewkami kupić nie kupić ,ale pewnie przeznaczę tą paczkę papierosów + zapalniczkę xDxDxDxD

6. godia17

godia17 Fanatyk forum

Nie chce ...nic nie robie...nie chcę :cry: Pranie powiesiłam i schnie...pięknie dzisiaj.

Małgosiu ...sama nie wiem jak to się stało,że nie widziałam Twojego posta...przepraszam :) To chyba wina Magdy i jej śniadania:p.
    Kotek mój...osobisty...prywatny i kofffam go :inlove:. Jest ze mną siedem lat i miłość nie gaśnie:inlove:. Zdjęcie za duże się wkleiło i przez to zamazane...ale uwierz śliczniusi jest. Chciałam mu kupić jakąś kotkę....śnieżynkę coby smutno mu nie było, ale przypomniałam sobie,że wykastrowany:eek: i tak żadnej pociechy by nie miał:p Musi więc zadowolić się moim towarzystwemxD

7. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Hej Dziewczyny :) (Panów nie ma:p)
    Odpoczywam po pracach domowych :oops: Poczytałam i odpowiadam.

Asiu , miałam Ci napisać ,że nieśplikiem nie ma co się martwić , bo mam, to tylko czekać na G&T i wyślę ,ale widzę ,że masz już.

Beatko , kupiłam pakiety , miałam FL z promocji w większej ilości (też kupione za paczkę fajek +zapalniczkaxD)
    Wyszły: morelaXXL, nieśplik jap. , daktylXXLx2, bukXXL x 3 , migdałXXLx2 , jarząb dom. x 2 ,bezXXL , klonXXL, pigwaXXL , tarnina x2 , figowiecXXl , licziXXL , baobab x 2 , moringaXXL x2, cedrat , karambolaXXL , granatowiecXXL x 2,kiwiXXL x 2. Reszta XL do paska , do rozdania na G&T lub do pendolino:D Kochana pisz mi w każ dym poście :"Magda nie pal!". będę to powtarzać jak mantrę xD

Gosiu , masz po prostu przesilenie wiosenne i nic Ci się nie chce...zaraz to jedna po drugiej wszystkie chwycimy. Jak nie masz drzewek z TS, to nie problem , bo każda z nas coś ma w zapasie, czekamy tylko na G&T i zapasy też uzupełnisz. Jeżami mogę do Ciebie strzelać ,a są tacy co ich nie mają ,a trafiły się im np. wilki czy koguty w nadmiarze. Jak ktoś będzie potrzebować , to kiwi (ptaki) mam 6 , też się podzielę. Kotek prześliczny i widać ,że rozpieszczany :D

Madziu , dalej nam stawiaj takie śniadania, to niedługo "popękamy w szwach" , ja z pewnością , kg mi przybywają już od patrzenia na dobre jedzenie , a teraz wszyscy polecają posty :cry:

Bogusiu , ja już parę lat temu oddałam do banków wszystkie karty płatnicze , debetowe i kredytowe , też za Waszą namową korzystam ewentualnie z paysafe , albo SMS .

Natalko , jeszcze raz podziękowania za przeniesienie Domku do nowego forum . Dzięki temu mamy tu nową Madzię .

Małgosiu , miej tu "oko na wszystko" i tonuj Gosię w przypadkach "zniechęcenia " , obie Małgosie-Gosie tu nam bardzo potrzebne.

Marianku i Piotrusiu , jak się pojawicie , to ściskam serdecznie , bez Was też "już nie to"

Madziunia , odezwij się między spacerami z futrzakiem , dzięki za wstawianą herbatkę ;)

Wiem po sobie ,że jak wiosna w pełni , to coraz mniej czasu będzie na farmę , liczą się ogródki i balkony ....ale tu się tak fajnie ucieka od reala ;)
    Pozdrawiam Wszystkich !

I życzcie mi żebym jak najszybciej przeszła na poziom 95 , bo kupowana pasza dla nienasyconych kiwi znowu doprowadzi mnie do bankructwa :cry::cry:

godia17 lubi to.
  8. hellwis

hellwis Generał forum

Magda nie pal

Gratulację sadzonek a po kiwi i wilki to się zgłoszę coś fajnego znajdę w zamian

Przyszłam z kijków i normalnie jakieś choróbsko mnie dopadło tak na poczekaniu ledwo żyję :cry:-.--.--.--.--.--.--.-
    drzewka posadzę jutro bo dzisiaj już idę do łóżka :sleepy::sleepy::sleepy:

9. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Beatko , po kiwi to się zgłoś , po wilki niestety :cry:
    Czy miałaś już grypę w tym roku? Bo jakiś nowy szczep jest , ponoć każdy przechodzi , trzyma to draństwo długo. Mam nadzieję ,że po prostu zgrzałaś się na kijkach i chwyciłaś zwykłe przeziębienie , które przejdzie. Dzięki za hasło , dziś nie zapalę. Dzień to jest "pestka" , najgorszy wieczór ....ach usiąść na tarasie , kieliszek wina i ten papieros ....cudowne marzenie , więc nie pije i nie palę czyli wegetuję .......:p

10. grakula16

Wróciłam z ogrodu i ledwo żyję
    a tak a propo
    znasz bajeczkę o złotej rybce?
    Złowiła stara baba złotą rybkę, a ta jej proponuje 3 życzenia za wolność
    potargowały się trochę i baba ma pierwsze życzenie
    - Spraw złota rybko, żebym była piękna i mloda
    trzask pras - wykonane, czas na 2 -gie życzenie
    -spraw złota rybko, żeby ta stara chałupa zamieniła się w piękny pałac z cudnym ogrodem
    zahuczało, zaszumiało i ze starej rozlatującej się chałupy wyłonił się piękny pałac
    - no to jakie masz 3-cie życzenie? - pyta rybka
    baba myśli, myśli i zobaczyła swojego starego wyliniałego kota
    - spraw złota rybko, żeby ten kocur przemienił się w młodego, przystojnego księcia....
    zaszumiało, zahuczało i obok stoi super przystojny facet....
    - i po coś mnie ty stara .... wykastrowała?:p:cry:xD

godia17 i blau_grana lubią to.
  11. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Małgosiu padłam, dobrze ,że kota nie mam , bo to pierwsze co bym z nim zrobiła....a potem ....gdyby rybka....cóż żal...xD
    Ło matko ..przystojny , młody książe ....czy już trzeba wypić i zapalić?
    Żartuję , mam mantrę od Beatki.....

Ungusie , do jutra.Pozdrawiam serdecznie.
    M.

Ostatnie edytowanie: 11 kwietnia 2015
  12. madzia0101

Witam dziewczyny:)
    Powinni mnie przykuc do kaloryfera hihihi.... obiecalam sobie ze nie bede sadzila no ale nastepne rosnao_O
    coz bedzie czym dzielic jak bedzie okazjaxD
    Poczytalam nio i tak

Magda nie pal:)
    Gosiu a gdzie bedzie Tobie lepiej jak nie z nami;)

Dziewczynki moje tez posiadam siersciuszka pazurkow mu nie obcinam bo nie drapie ale kapie go na okraglo bo bialyxDxD
    a teraz czas na sniadanko [​IMG]
    i zeby nie bylo herbatka slim fit:p
    [​IMG] Milego dnia

godia17 lubi to.
  13. grakula16

Hej Madziu
    Jak ty to robisz, że sierściuch daje Ci się wykąpać?
    Psa kąpałam, ale koty...:cry:
    kiedyś mój kot wytarzał sie w mule i próbowałam go wykąpać, było nas 2 osoby, krew się lała, kot chodził po ścianach i tak się skończyła kąpiel:cry:

madzia0101 lubi to.
  14. madzia0101

Hahahaha.....xD
    U mnie tez tak bylo ale po setnym razie sie poddal:p teraz tylko stoi i pacza tymi slepiami

[​IMG] ;)

godia17 lubi to.
  15. godia17

godia17 Fanatyk forum

Dzień dobry :)
    Tak patrzę na śniadania serwowane przez Magdę to żałuję,że jestem mężatką :cry:. Śniadanka pod mój gust i na pewno ubiegałabym się o Twoje względy:inlove:

obrazek fajny ...na sygnaturę by się nadałxD śliczne kotki

madzia0101 lubi to.
  16. madzia0101

Hahaha..... :oops:az sie zawstydzilam
    Gosienko to bierz je na sygnaturke:)

godia17 lubi to.
  17. godia17

godia17 Fanatyk forum

Magda sygnatury nigdy nie zmienię. Autorki nie ma już na forum , ale nadal ją pamiętam :) Tak jakoś do mnie ten kwiatek przylgnął i bez niego byłoby mi głupio.
    Niedziela zbyt szybko mi zleciała i znowu nic nie zrobiłam :(

madzia0101 lubi to.
  18. grakula16

No to bierz się do roboty , Siostra, bo zaległości będą;)xD

Witam cieplutko
    też niewiele dziś zrobiłam:p...

godia17 lubi to.
  19. godia17

godia17 Fanatyk forum

Małgosiu ja tylko czekam coby lenistwo mi minęło:cry: Zaległości już są i nic na to nie poradzę. Jak niechęć do pracy mi minie to migiem wszystko nadrobię:)

Słonko cały dzień u mnie było ale wiatr dość silny. Wczoraj na lince kilka rzeczy zostawiłam bo były mokre to rano wszystko pozwijane , a bluza pod płotem leżałaxD. W nocy musiało porządnie wiać .

20. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Dziewczyny , coś mi zaszwankowało ,bo po to pisałam tego długiego posta ,żeby Wam powiedzieć , iż się nie widzimy następne 4 dni, i to mi się nie wyświetliło! Wyjeżdżam i jadę z ludźmi którzy palą i piją. I boję się czy wytrzymam! Madziu , dzięki za "Magda nie pal" , teraz się okaże czy wytrzymam.
    Prezenty dobre duchy wyślą.
    Miłych dni dla Was !;)

madzia0101 lubi to.