Unga-Bunga

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika blau_grana, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. grakula16

grakula16 Chodząca legenda forum

Hej Siostra, znowu leci zadyma na niemieckim forum i w "oczekiwaniu...."
    lecę na papieroska i po kawusię
    zaraz wracam

godia17 lubi to.
  2. hellwis

hellwis Generał forum

Hej Gosiu ja tam grać na razie będę najwyżej nic nie kupię za kasę i będę operowała SG xDxDxDxD
    Madziu trzymaj dalej i nie pal , kupiłaś pakieciki czy pojedyncze sztuki ? gratulacje nowości i napisz co ci dalej wyrosło ;);););)
    Hej Asiu wieki cię nie widziałam napisz co ci wykiełkowało ,ja jak się zdecyduję to jutro kupię bo zaraz wykorzystam PD ale nie wiem bo na razie się zastanawiam xDxDxDxD

3. godia17

godia17 Fanatyk forum

Ja już nie mam parcia na grę :) Dokupiłam tylko siewnik w promocji coby wyrównać z darowanym kombajnem i nic więcej. Ts już mnie nie kręcą....od dawna nic nie trafiałam i może dlatego się zniechęciłam.Brakuje mi wielu starszych tsowych drzew i wcale mi to nie przeszkadza:) Na Pd też mi nie zależy więc jutro florenów nie kupuję. Wiem,że ze mnie tylko mały żuczek i tym rewolucji w BP nie zrobie, ale poprawi mi to samopoczucie i .... dobrze mi z tym :)

4. rumun846

rumun846 Forum Pro

Hej Beti i dwie GosiexDoj niebyło mnie troche ale tylko na forum bo farme obrabiam;)real troche mnie pochłonął miałam najgorsze swieta w zyciu...w Wielki Piątek zmarł mi szwagier miał 29 lat zachorował na chłoniaka i w ciągu 5 miesiecy juz jest po pogrzebie:(bardzo smutne pogodzic sie nie idzie zostawił moja siostre z dwójka małych dzieci 4 lata i roczek.... co zrobic trzeba dalej jakos zyc... w sumie dzis byłam pierwszy dzien w pracy wreszcie weszłam w swój rytm bo oszalec mozna było-.-

Beti i tak wiem ze sie skusisz na sadzonkixDja narazie postawiłam po 10sztuk jeszcze godzine poczekam i napisze co urosło niemam jeszcze tego niesplika japonskiego czy jakos tak a dzis jest juz ostatni raz:eek:wczoraj doładowałam florki i tak mnie kusi zeby je wydac ale licze ze odkryje nowosci i nie bede musiała;)

5. grakula16

grakula16 Chodząca legenda forum

Hej Asiu
    przykre to jak młodzi ludzie umierają:(
    Człowiek jest bezsilny w takiej sytuacji

6. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Asiu , nie wiem co powiedzieć.....nie umiem, nie godzę się z tym co Cię spotkało.
    W tym przypadku nawet nie chce mi się pisać , co u mnie.
    Pozdrawiam i kolorków życzę. Chyba tak to możesz zaspać!

7. godia17

godia17 Fanatyk forum

Asiu ...to jest tak przykre....straszne, że zaniemówiłam....a rzadko to mi się zdarza.
    Cóż znaczą nasze przyziemnie problemy przy takiej tragedii.
    Forum zaczyna mi mulić...nie wiem czy coś u mnie znowu się dzieje..oj.

8. rumun846

rumun846 Forum Pro

No nic niestety nie poradzimy trzeba dalej zyc ja nauczyłam sie przez to bardziej doceniac kazdy dzien i korzystac z zycia ile sie da póki mozna...

Gosia czytałam w innym wątku Twoje posty i wyczuwam ze jakas anty nastawiona jestes ostatnio do gry;)zmiany z pnączem i młynem chyba nie przypadły Ci do gustuxDpopraw sie;)xD

Magda a Ty pisz co u Ciebie i ile sadzonek kupiłas;)

9. godia17

godia17 Fanatyk forum

Nie jestem anty :( tylko nie lubię jak ktoś w trąbę mnie robi:cry:

Marek na forum pokazał możliwość taniego skorzystania z Mega dnia pd.....sprawdziłam to u siebie i faktycznie;) można tanim kosztem...czyli nie dając zarobić p.V skorzystać z tego eventu.

10. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

witajcie dziewczynki
    Gosiu ale tylko można płacić kartą kredytową niestety

11. rumun846

rumun846 Forum Pro

Gosia czyli trzeba kupic 8 florenów na 1,06zł?byłam sprawdzic u mnie w banku ale widze ze metode płatnosci mam tylko karta kredytowa tez tak masz u siebie?

Hej Bogusiu zderzyłysmy sie;)

12. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

cześć Asiu
    u mnie to samo tylko kredytowa ,co do rodzinki co pisałaś jest to bardzo smutne

13. godia17

godia17 Fanatyk forum

Tylko kartą kredytową...niestety :(

14. blau_grana

blau_grana Nadzorca forum

Cześć Dziewczyny. Ja w ten sposób kupuję czasem płacąc przez PayPal. Szybko i bez problemów - przynajmniej jak dotychczas.

15. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

witam
    no niestety ja mam tylko karte paysafe

16. godia17

godia17 Fanatyk forum

Ech poczytałam trochę w innych wątkach i już sama nie wiem co o tym wszystkim myśleć :(
    Może film sobie obejrzę. .... a tak fajnie było ...spokojnie

Asia ...jakie drzewka Ci urosły? ...chwal się bo zaraz idę na film :)

17. rumun846

rumun846 Forum Pro

Odkrywam sadzonki :Dna farmie suuuper niesplik japonski którego nie miałam, tarnina, jarząb domowy:D,czarny bez xxl,daktyl xxl,klon cukrowy xxl i reszta xl jestem bardzo zadowolona i wiecej nie kupuje bo wszystkie mam teraz ide na wyspe;)

Gosia o czym piszesz?

Na wyspie tez super jest baobab,2xcedrat,tamaryndowiec,pistacja xxl nawet dwie sztuki!no jestem mile zaskoczona BPxD

Wecej nie kupuje chociaz teraz sprawdziłam ze niemam tej amherstii i kowhai tylko to by mi brakowało z drzewek ale to moze nastepnym razem;)

Ostatnie edytowanie: 10 kwietnia 2015
  18. godia17

godia17 Fanatyk forum

Gratuluję :) Pięknie wyszło :)
    Teraz idę już ...jak jutro forum jeszcze będzie to wpadnę :)

19. rumun846

rumun846 Forum Pro

Dzieki;)ja tez juz ide u mnie z forum wszystko ok spokojnej nocki papa

20. madzia0101

madzia0101 Komisarz forum

Hej dziewczynki.
    Wpadlam zobaczyc czy bedziemy sadzic ale opinie sa podzielone
    ja moze jutro cos posadze ale jeszcze pomysle:p.

Asienko wszystko bedzie dobrze.Dobrze wiem przez co przechodzi Twoja siostra poniewaz przeszlam to samo
    moj maz zginal w wypadku tez mial wtedy 29 lat a ja zostalam sama z synkiem.
    Ale wiem ze sobie poradzi Twoja siostra jak bedziecie ja bardzo wspierac.

Kolorkow kochani:)