Unga-Bunga

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika blau_grana, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Natalko , kolorków życzę , chyba oprócz nas nikogo nie ma ...:(
    Oj, podjadłam dobrych rzeczy:p I nie żałuję xD

2. blau_grana

blau_grana Nadzorca forum

Kolorków, śnij grzesznie :p
    Też się ewakuuję, zasiedziałam się coś dzisiaj :D

3. madzia0101

madzia0101 Komisarz forum

xDxDxD
    Ha ciesze sie ze nie tylko ja fiksuje w kuchni przed swietami:p
    Madziu sloneczko teraz bedzie juz i herbatka a dodatkowo poswiateczna ziolowa zeby spalic kalorie szybciej:D

4. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

5. grakula16

grakula16 Chodząca legenda forum

Madziu , u Ciebie problem, napisałaś odpowiedź w cytacie, ale czytelna wypowiedź, tylko trzeba cytat rozwinąć:pxD
    to znaczy nie ma problemu

6. hellwis

hellwis Generał forum

Hej kochani przyniosłam śniadanie i pędzę do pracy bo mnie jeszcze zwolnią i dopiero będziexDxDxDxD

Zapraszam i smacznego

7. grakula16

Hej Słoneczka
    po świętach to takie bardziej dietetyczne śniadanko być powinno....:p
    ale ponieważ wygląda super, to się poczęstuję z przyjemnością i dołożę kawusię;)xDxD

8. madzia0101

o_Ooooo pyszne sniadanko i moja kawusia:)
    a ja pamietam o tych co kawusi nie pija wiec zrobilam herbatke

Milego dnia zycze ;)

9. godia17

godia17 Fanatyk forum

Dzień dobry :)
    Słoneczko świeci...chyba pranie zrobie....ale jak wstawie pralkę czy mi do wieczora wyschnie:p . Może wieczorem włączę pralkę i rano rozwieszę...ale mam problem:sleepy: Młyn mnie wkurzył. Czemu przy nim grzebali...przecież był dobry. A to co z pnączem odprawiają to jakiś cyrk:cry:. No nic ...jeszcze parę rzeczy mam do zrobienia i wieczór wolny:) Wpadnę później i mam nadzieję,że zastanę Was w komplecie :)

10. grakula16

Zaglądam, zaglądam i .... pusto:sleepy:
    pewnie już wszyscy poszli spać
    kolorków

11. madzia0101

..................................................................................................................
    Dzien dobry baaardzo:)
    Sniadanko zrobilam wiec wstawac prosze
    a ze piekna pogoda to czeka na Was w ogrodzie

Milego dnia zycze spioszki .

Ostatnie edytowanie: 10 kwietnia 2015
    godia17 lubi to.
  12. grakula16

Hej Madzia, jakie śpioszki?, Marian od 6 urzęduje, ja od 7 mej, ale dopiero dotarłam do kompa,
    wcześniej chałupkę trzeba bylo ogarnąć
    takie śniadanko mi się marzy w moim ogródku, ale jeszcze z miesiąc trzeba poczekać, bo ja zmarzluch jestem;):p
    mniammmmmm

madzia0101 lubi to.
  13. madzia0101

ojjjj to jeszcze ja na chwilke
    zostawiam kod na bonus na mlyn jakby kto go nie widzial

Mill2015

Ojjj Malgosiu ja juz mam takie ciepelko wiec jak najbardziej sniadanko w ogrodzie:)

14. grakula16

Madzia, to gdzie Ty rezydujesz?
    w ciepłych krajach?
    u mnie 13 stopni, niby nie jest zimno, ale na dłuższe posiedzenie za zimno
    co innego prace polowe, temperatura w sam raz;)xD

Ostatnie edytowanie: 10 kwietnia 2015
  15. madzia0101

Gosienko ja w UK ale pogoda jest laskawa i w sloneczku temperaturka idealna zeby zjesc sniadanko a nawet buzke opalic ;):):)

16. hellwis

hellwis Generał forum

Hejka witam po południowo Gosiu śniadania nie jadłam w ogrodzie ,bo w ogóle nie jem śniadań ,ale za to teraz siedzę na tarasie i piję kawkę temperatura na termometrze 29 st normalnie się wygrzewam :):):):)

Powiedzcie mi ,a sadzonki kupujecie czy może jakiś strajk bo nie wiem co mam zrobić :eek::eek::eek::eek:

godia17 lubi to.
  17. grakula16

Hej Beatko
    nie lubię jak ktoś coś na mnie wymusza, nie kupuję pakietu, może jutro z 2 - 3 szt, kupię i koniec,
    nie rozumiem wprowadzania z szybkością światła coraz to czegoś nowego, stodoły pełne, a cały czas potrzeba nowości:sleepy::p
    misje w spółdzielni kiedyś się zrobi, o ile jeszcze bedę grać

godia17 lubi to.
  18. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Hej Ungusie ! :)

Małgosiu , masz rację z moim wpisem , ostatnio nie udało mi się Madziuni odpowiedzieć , myślałam ,ze jest to samo,ale jest ok.

Madziu , dzięki za herbatkę .

Beatko , Tobie dzięki za wystawne śniadanie , ja łakomiec jestem :cry:to i zjadłam :p

U mnie już rośnie baobab i jarzębina , jak będziecie oburzeni ,że kupuję to tylko dlatego rosną ,że dalej nie palę i fajki przeznaczyłam na grę.
    Ale nie obiecuję ,że nie zapalę , bo tęsknię za tym okropnie. Kto palił i pali ....zrozumie.....Jasna cholera jak mnie to ciągnie! I niech się nikt z MOD-ów nie waży usunąć "cholery" , bo nie jest to przekleństwo tylko cały czas WALKA. Nałóg to nałóg i nigdy nie odpuszcza.

godia17 lubi to.
  19. rumun846

rumun846 Forum Pro

Witam:)Magda gratuluje baobabu i jarzebiny;)przyznaj sie ile kupiłas albo inaczej na ile kupionych trafiłas nowosci?u mnie rosna beda za 2 godz:)a z tymi fajkami...rozumiem bo tez lubie zapalicxD

A próbowałas na przykład tak ze palisz sobie 1-2szt dziennie i to takie najsłabsze?ja tak pale juz pare lat i jakos wiecej mnie nie ciągnie jak sama pale to mam paczke nieraz nawet na dwa tygodnie;)

godia17 lubi to.
  20. godia17

godia17 Fanatyk forum

Dobry wieczór :)
    Herbata w kubku...papieros dymi :p Mogę posiedzieć w miłym towarzystwie :)
    Wczoraj nie mogłam być tu z wami bo znajomi mnie znienacka nawiedzili :)

Magda gratuluję drzewek...fajne.