Unga-Bunga

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika blau_grana, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Witam WBW :)

Życzę Wszystkim z Domku i tym co nas podglądają miłych , radosnych , spokojnych i zdrowych Świąt Wielkanocnych. W gronie rodzinnym , lub w gronie znajomych , lub samotnie (kto co lubi). Niech Wam będzie jak najlepiej!
    Nie wkleję baranka , ani jajek , bo nie umiem.

Małgosiu , przepiekłam pierwszy mazurek , za mocny piec , drugi wyszedł idealnie , dzięki.
    Madziuniu dzięki za życzenia , Madziu dzięki za mazurek.
    Beatko , Gosiu, Piotrku, Boguniu,Est-Orko i Wszystkim dziękuję za piękne życzenia , czasem się ma tu więcej niż w realu , dlatego samych dobroci życzę !:)

I kochani : ani razu złotych bananów !xD

I jeszcze jedno : Natalko , zdrowiej szybciutko ! Paskudna ta grypa . Wracaj tu do nas.

Ostatnie edytowanie: 4 kwietnia 2015
  2. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Dzień dobry :)
    Jeszcze raz .......................... Wesołych Świąt :)

hellwis i godia17 lubią to.
  3. godia17

godia17 Fanatyk forum

Dzień dobry świąteczne :)
    Ja już po uroczystym śniadanku ...odpoczywam :)
    Wczoraj postawiłam jednego Oriona i zajączek wielkanocny zrobił mi miłą niespodziankę :)

Event super i w miarę wolnego czasu robię dalej by zgarnąć dużżżo nagród :)
    Pozdrawiam wszystkich i życzę udanych świąt :)

4. hellwis

hellwis Generał forum

Oreczko też Wesołych Świąt ;););)
    Gosiu gratulacje ,ale ci zazdroszczę tych wilczków , moje TS jeszcze w pasku wystawię wszystkie razem ;););)

est-orka lubi to.
  5. grakula16

grakula16 Chodząca legenda forum

Witam cieplutko i życzę Wszystkim Wesołych Spokojnych Świąt
    ukradli mi neta, więc zaglądam raz dziennie przez komórkę i nie ze swojego komputera
    do poklikania
    eventu w tym tempie nie zrobię

hellwis i est-orka lubią to.
  6. madzia0101

madzia0101 Komisarz forum

Swieta,swieta i poooo swietach.Wpadlam przywitac sie z ungisiami
    i zyczyc milego mooookrego poniedzialku:D:D:D
    a terazl lece sobie ziolowej herbatki zrobic bo musz strawic to co wczoraj pochlonelam:p

hellwis i est-orka lubią to.
  7. hellwis

hellwis Generał forum

Witam ungusie wieczorem ,jaka jestem szczęśliwa goście wyjechali ,dom doprowadzony do stanu mogącego normalnie żyć i tylko zezłościł mnie królik miałam 7 orionów i oto wynik
    3 bobry złote (jak one mnie kochają)
    3 pomarańczowe króliki (no na wielkanoc)
    1 gołębie

sadzonki trochę lepiej
    liczi xxl
    pandaus xxl

wianowłostka

8. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Dobry wieczór Ungusie:)
    Grakulko:)..... jeszcze złodziej neta nie oddał? :eek:
    Hell :) .....fajne te sadzonki miałaś:)
    Z zagródek, to chyba tylko Godii fajne niespodzianki miała:)

Madziu:) .... u mnie nie tylko ZB brak, ale i innych fajnych nagród od zajączka .....ale event i tak mi się podobał:)

Dobrej nocki Wam życzę :)

Czas na odpoczynek po świętach ;)

Ostatnie edytowanie: 6 kwietnia 2015
    hellwis lubi to.
  9. hellwis

hellwis Generał forum

Hej Oreczko sadzonki fajne ,ale zagrody to niech je zając kopnie ,życzę też miłego wypoczynku po świętach i kolorków życzę ;););)

10. grakula16

grakula16 Chodząca legenda forum

Hej Słoneczka
    oddał wieczorem, ale i tak event w polu, TS dopiero postawię na noc
    i jeszcze kilka wiązanek brak, ale jeszcze mam czas
    do tej pory prawie same PD/TPD/SG
    Miłego poświątecznego odpoczynku

11. madzia0101

madzia0101 Komisarz forum

Witam Ungusie:).
    Ale posswiateczna cisza w domku wszyscy leza i odpoczywaja po calym zamieszaniu chyba i po evencikuxD
    Pozdrawiam i milego dnia zycze
    [​IMG] ;)

19maka49 lubi to.
  12. 19maka49

19maka49 Hrabia forum

Witam Ungusie w poświąteczny dzień.
    Dzięki za kawkę, Madziu. Nie odpoczywają, tylko doprowadzają dom do kultury po świątecznych szaleństwach. Ja właśnie skończyłam porządki i mogę odpocząć, przez całe święta miałam gości. Dobrze, że przez kilka dni nie muszę gotować obiadów, zostało mi sporo zapasów w lodówce. Teraz tylko krótki spacer do sklepu, dłuższy spacer z futrzakiem i luzik, odpoczywam na całego. Event skończony wczoraj rano, ale jeszcze sieję lilie i produkuję wiązanki, podobają mi się prezenty od króliczka. Z zagród najlepsze wilczki, żabi staw i czerwony ul, reszta do paska, na wyspie z trzech sadzonek nic atrakcyjnego.
    Pozdrawiam wszystkich, życzę udanego dnia i zmykam.

madzia0101 lubi to.
  13. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Witam WBW:)
    Wpadłam i oczom nie wierzę xD Dali nam wygrać z zającami ileś godzin kombajnu , to teraz za 1/2 kupimy siewnik xDxDxD
    I prawidłowo ktoś pomyślał , bo ja kupię , na diabła mi sam kombajn ? Ale się robią poświąteczne jaja.......:cry:

Wszyscy widzę po świętach szczęśliwi ,że goście pojechali , cóż kochamy naszych bliźnich xD , też w tym tkwię ,ale miło było xD
    Przecież widzimy się 2 x w roku!

Gosiu , wilczków gratuluję !

Beatko , roślinki fajne , ja dostałam moringę XXL , reszta do paska.

Madziu0101 , dałabyś czasem herbatkę :p

Madziuniu-Siostrzyczko ile Twój futrzak ma lat ,że go tak eksploatujesz? A może on nie chce takich długich spacerów?

Małgosiu , u mnie też większość PD/TPD/SG , o bananach zapominam...zero trafień :sleepy:

Słonka , pozdrawiam!

14. blau_grana

blau_grana Nadzorca forum

Hej Słoneczka :)
    U mnie święta kichające ale apetyt mi dopisywał /niestety chyba/ :D
    No i już jest zdecydowanie lepiej, pewnie trochę też dzięki Waszym życzeniom :)

Króliczki są ekstra, raz mi dały bananki a poza tym kupę kasy, pd i dwa lub trzy poziomy na Baha. Jutro odkryję króliczkowe zagrody.

Zostawiam życzenia miłego wieczoru i zmykam. Paaa :)

15. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Natalko, podejrzewam , że apetyt nam wszystkim dopisywał , chociaż to dziwne , bo nie jemy już szynki 2x w roku ,jak to kiedyś byłoxD
    Zdecydowanie lepiej z grypą , bo wszyscy życzyliśmy Ci zdrowia , tu z pewnością jesteś naszą życzliwą "maskotką" , która ten dział uruchomiła.;)
    Gratuluję bananów !

16. blau_grana

Oj to prawda z tym jedzonkiem. Boże...jak sobie przypomnę jak pachniały i smakowały pomarańcze wtedy, kiedy bywały tylko w święta BN, echhh...teraz to wszystko już tak nie cieszy jakoś. Wszystko można kupić kiedy tylko nam się zachce i coraz trudniej nam to docenić. A dzieci to już w ogóle nie rozumieją, że czegoś może nie być w sklepie.

Dziękuję za gratki banankowe :)

17. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Łakomce jesteśmy i to wszystko!
    Pomarańcze znajdziesz w markecie tańsze od ziemniaków !xD Po prostu jaja....niekoniecznie świąteczne ..xD
    Kochani , najbardziej mnie bawi to jak zmęczeni jesteśmy po Świętach .... a tak w sumie to 1 dzień więcej..a my robimy cuda..xD

18. blau_grana

Bo na te dwa dni gotuje się jak na tydzień dla pułku wojska :D

19. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

I tak jak Madziunia wspomniała ,ja mam żarcia na cały tydzień, a goście już wyjechali ... czy to normalne ? To "polskie" : zastaw się , a postaw się ...:p . Bez sensu , byle komuś nie brakło.....;)

20. blau_grana

Taka już ta polska tradycja :) Spotkania z rodziną są bezcenne ale fajnie tez przy okazji podjeść coś dobrego :D