Unga-Bunga

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika blau_grana, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. grakula16

grakula16 Chodząca legenda forum

Hej Słoneczka
    dopiero wróciłam do domu
    gratuluję moringi, ja mam braki w wejściówkach, jeszcze mi brakuje żetonów
    pomarańczowej też mi jeszcze brak, ale jutro się skończy:p
    uciekam do łóżeczka, do jutra

2. MOD_November

MOD_November Nadzorca forum

Ojjj, znam ten ból - też choruję na takie drzewka i wcale bym się nie obraziła, gdybym miała całą Bahamę w xxl-kach :)
    Niestety ostatnimi czasy jestem troszkę zabiegana i jeśli w wątkach klubowych nie rzuci mi się w oczy konkretne pytanie czy problem, to raczej nie wyłażę z krzaczorów :oops:

grakula16 lubi to.
  3. pdobrzynska

pdobrzynska Komandor forum

Cześć, czołem, czuwaj.
    Witam WBW.
    Uwaga - chwalę się - ustawiłem jajo nocnej mary i czekam na wyklucie.
    Wydaje mi się, że to jajo jest bardziej wartościowe niż wszystko inne razem wzięte ( oprócz jaja smoka, bo to jest to samo).
    Proponuję Wam też bić krety lub walić młotem, żeby zdobyć te jaja. Czysta kalkulacja wychodzi tak - jeśli zbieramy np. rano ze wszystkich pól towaru za 400.000, to z wyklutym jajem będziemy mieli + 20% czyli 480.000. I to 2 X dziennie.;)xDxD

grakula16 i MOD_Dotti lubią to.
  4. grakula16

Hej Marian
    Gratuluję jajka, mnie za dużo brakuje, może następnym razem

5. pdobrzynska

Dzwonił Piotruś i też pochwalił się jajem.;)xDxDxDxD
    Małgosiu - przecież to dużo nie potrzeba - 88 wejściówek (no w porywach 90) Przecież za każdym razem można zyskać 20 tych tam talarów. Wystarczy tylko trochę koncentracji.

6. grakula16

u mnie max 5 zetonów, nie idzie mi to, o 20 mogę tylko pomarzyć;):p

7. pdobrzynska

Jakim cudem tylko 5 żetonów?
    Musimy pogadać jutro rano. Odezwij się na sówkę - OK?
    Dziś już biegusiam do łóżeczka, bo jutro zaś trzeba rankiem wstawać, pomimo że niedziela.
    Dobranoc i do jutra.

8. grakula16

kolorków, Marian
    Jak mawiała Ola, stosunkowo udanej nocki

9. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Witam WBW :)
    Przyszłam "przeciąg" zrobić.
    Z drzew na Bahamie : tamaryndowiec (miałam 1), granatowiec XXL, figowiec XXL , kokkoloba XXL, pandanus XXL. Reszta badziewie , do paska.
    Pozdrawiam , do jutra.

10. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

dzień dobry
    Madziu piękne drzewka dostałaś u mnie 3 szt granatowiec ,kakao xl,banan xxl

11. hellwis

hellwis Generał forum

Hejka kochani gratuluję wszystkim fajnych TS ja okna skończyłam teraz pędzę na kijki rozruszać kości xDxDxDxDxDjak nie padnę zajrzę wieczorem:p

grakula16 lubi to.
  12. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Witam WBW :)

Bogusiu , wreszcie coś przydatnego mi wyszło , chociaż reszta i tak do paska. Ale mam tarninę i 6 kiwi mi pracuje na kończenie zadań w Sp-ni , dziobaki też. Z nagród zagrodowych wszystkie poszły do paska : bobry i ryby :cry:
    Dobrej nocki

13. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

grateczki Madziu że masz kiwi i dziobaki ,ja nie wiem kiedy zacznę robić bo ich nie mam
    Beatko pomyśl nad sukienusią co chcesz bo już wiosna

Ostatnie edytowanie: 23 marca 2015
  14. pdobrzynska

Cześć, czołem, czuwaj.
    Witam WBW.
    Czy macie już opracowaną strategię na jutrzejszy event?

grakula16 lubi to.
  15. grakula16

Hej Marian
    będę się jutro martwić

16. blau_grana

blau_grana Nadzorca forum

Hej Ludziki :)
    Zajrzałam sprawdzić czy żyjecie, widzę, że wszystko w porządku, fajosko :D

Estorko, jak ja Cię podziwiam to Ty nawet pojęcia nie masz! :)

Gosiu, dzięki Twoim prezentom jestem już gruba ale mam dopalacze na jutrzejszy event i za to bardzo Ci dziękuję :)
    Chociaż pierwszego zadania boję się, nie jestem pewna czy sobie poradzę...

W ostatnim evencie dostałam kurnik pomarańczowy :D ale pierwsze boćki i koguty, które chwilę później się wykluły osłodziły mi trochę pierwszy szok :D

Pozdrawiam WBW gorąco! :)

est-orka lubi to.
  17. pdobrzynska

Witajcie Dziewczęta.
    Proponuję zrobić tak:
    Po rozsianiu roślinek eventowych na noc ustawić super pola i walnąć tą roślinkę 8-mio godzinną ze wszystkimi dopalaczami (łącznie z Zośką) Rano odpalić misję 1-sze zadanie i zebrać. Przed zbiorem oczywiście trzeba się troszkę najeść, żeby starczyło sił na zbiory.;)xDxD
    Jako dopalacze proponuję jabłecznik (+60%) oraz dżem wielkanocny lub wieniec wiosenny (+30% dają obydwa). Do tego oczywiście chlebek marchewkowy (kolejne +20%). Jeżeli macie jakieś sowy, gapy, jednorożca i smoka, to też nie zapomnijcie je odpalić przed zbiorem. Życzę powodzenia przy 1-szym zadaniu. W ten sposób zrobicie na luzie 1-sze zadanie.
    Aaaa i nie zapomnijcie o chutneju!!!!

est-orka lubi to.
  18. grakula16

trzeba zobaczyć jak długo rośnie 4 i 8 godzinna na superpolach,
    4 godzinna daje więcej PD, więc może opłaca się posiać tą krócej rosnącą, oczywiście rano, po zbiorach z nocy - nie liczyłam ile PD będzie z długorosnącej na superpolach

est-orka lubi to.
  19. pdobrzynska

Piotr obliczył, że wystarczy posiać na super polach.
    Kończę już na dziś. Dobranoc i do jutra.

est-orka lubi to.
  20. hellwis

hellwis Generał forum

Hej kochani przyszłam się przywitać i pędzę do pracy coś ostatnio wyrobić się nie mogę .
    Dzisiaj mam zalatany dzień ale myślę że się do 14 wyrobię ,a tu śniadanko przyniosłam bo coś ostatnio na głodno tu siedzimy

U mnie normalnie lato ,aż chce się żyć ,papatki do potem już mnie nie ma xDxDxDxD

est-orka lubi to.