Unga-Bunga

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika blau_grana, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. hellwis

hellwis Generał forum

Hej kochani u mnie dzisiaj też nędza jeszcze się chwilę pobawię ,ale na cuda nie liczę :oops::oops:

2. grakula16

grakula16 Chodząca legenda forum

Cześć Słoneczka
    Beatko, u mnie i wczoraj i dzisiaj nędza, maxymalne przeskoki to o 2 poziomy, szkoda zwierzaków i SP
    event dawno skończony
    mrozik trzyma, słonko na razie świeci, trzeba się wybrać na spacer;):)
    na targ nawet nie zaglądam, bo ze spaceru nici będą

3. godia17

godia17 Fanatyk forum

Puk puk
    Dobry wieczór :) Małgosiu :)Jak było na spacerze? U mnie cały dzień brzydko...pochmurno i mocno wiało :( Z domu nie wyszłam coby wiatr mnie nie porwał:cry:. Mąż z kartką do sklepu pojechał:p. Oaz dzisiaj nie wystawiałam...może jutro coś jeszcze pokoloruje. Miła sąsiadka z zachodu kupiła 15 dużych pakietów i podarowała mi super paszę więc mam czym się bawić. Zajrzałam do silosu a tam nadal 1500 sp. i nic nie ubywa :) ...no nie wiem jak ja to robię:music:. Jeżeli znacie jakieś zapowiedzi do gry to mi tu proszę napisać ...lenia mam i nie chce mi się wszystkiego przeglądać:oops:. Co tam w zgaduli, Grecia coś nowego napisała:) ?

Wygląda na to, że nikogo tu nie ma :( Więc sobie idę...jakiś film może :) Dobranoc bo może już nie wróce :)

Ostatnie edytowanie: 7 lutego 2015
  4. grakula16

Ostatnie edytowanie: 8 lutego 2015
  5. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

dzień dobry
    u mnie klonowanie tylko wielkie straty ,ewencik skończony

6. 19maka49

19maka49 Hrabia forum

Witam wieczorkiem, Ungusie, pusto tu ostatnio...
    U mnie też kiepsko z klonowaniem, co prawda udało mi się wyhodować wielbłąda - okręt pustyni, ale poza nim słabiutkie wyniki. Za to na targu poszło mi nieźle, miałam trochę niepotrzebnych kolorowych zwierzaków, marniały w stodole, więc wysłałam je na targ i prawie wszystkie znalazły nowych właścicieli.
    Udanego wieczoru wszystkim, zmykam, do poklikania.

7. pdobrzynska

pdobrzynska Komandor forum

Cześć, czołem, czuwaj.
    Witam WBW.
    Event skończyłem przed czasem, z czego jestem b. zadowolony.;)xDxD
    Klonowanie też poszło mi nieźle. Wystawiłem kilka sztuk i co nieco zarobiłem. Teraz zajmuję się skupem zwierzaków, produktów i innych tam takich.
    Miłego dnia życzę.

HEJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ludziska !!!!!!!!!!
    Obudźcie się wreszcie !!!!
    https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/mini-event-baby-boom.16582/

Ostatnie edytowanie: 10 lutego 2015
  8. 19maka49

19maka49 Hrabia forum

Witam nieobecnych, znów pusto, jeśli tak będzie dłużej, zamkną nam wątek...
    Nie śpią, Marian, klonowanie rozpoczęte, ale bardziej liczę na zyski z targu, zostało mi jeszcze trochę niepotrzebnych zwierzaków, może je dziś upłynnię.

Nie ma nikogo, zmykam do zajęć, miłego dnia wszystkim i udanych klonów, do potem.

9. hellwis

hellwis Generał forum

Hej kochani u mnie jakieś zmęczenie materiału farmą ,tylko wpadam zbieram wysyłam prezenty i nic mi się nie chce :sleepy::sleepy::sleepy::sleepy:

10. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Witam WBW :) nie było mnie jakiś czas i przepraszam za brak prezentów. Bakcyl grypowy nie pozwolił na korzystanie z komputera (totalny światłowstręt!) , a krasnoludki,które miały wysyłać prezenty też poległy i do wszystkich nie wysłały!
    Pozdrawiam , wróciłam ;)

Jak mam do pnącza zdobyć item 2x1 ?

Ostatnie edytowanie: 11 lutego 2015
  11. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

cześć Madziu
    jeśli się nie mylę to jest stary item
    poszukaj go u siebie

12. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Hej Bogusiu, chciałam kupić taki item na pnącze,ale nie ma w sprzedaży , a w zbiorach wolnego nie mam. O to mi chodziło :p

13. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Madziu sprawdź np na pnączach czy nie postawiłaś gdzieś albo na wyspie bo on daje tpd ?
    item nazywa się leniwiec z drinkiem ja go mam to stary item

14. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Bogusiu, nie chodzi mi o leniwca z drinkiem , on jest 1x1. Pytałam o to co mi brakuje czyli 2x1 , myślałam ,że mogę gdzieś kupić,ale nie ma. Z 2x1 w sprzedaży są tylko dekoracje ,a one się nie nadają. Mogę ściągnąć z wyspy coś 2x1 i uruchomię pnączę ,ale wtedy na wyspie lub w ogrodzie będzie brak.
    Kiedyś jak BP dało nam mnóstwo pnącz do kupienia za FL to uruchomili itemy do wysyłania 2x1,bo wszystkim brakowało.Teraz nigdzie takich nie widzę , najwięcej brakuje właśnie tych !!

15. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

o którym pnączu piszesz?
    Ja mam wszystkie prawie uruchomione ,ale nie kupowałam wolnych pnącz za floreny .Spróbuj postawić coś ze zwykłych itemów nie dających tpd na bahamę ściągnij najwyżej je z ozdobnego.

16. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Bogusiu , pewnie mogę coś ściągnąć, wtedy tam będę miała pustkę.Chodzi o to pnączę z owcą brązową ,tam mi brakuje 2x1

Gratulacje za zmianę sukienki!!!

Bogusiu, ja już lecę , nie ma co dyskutować,ten wątek jest pusty.
    Pozdrawiam
    :)

Ostatnie edytowanie: 12 lutego 2015
  17. godia17

godia17 Fanatyk forum

Dobry wieczór :)
    Mam pytanie do naszej modki komputerowej :) MOD November popsułam laptopa:cry:. Co się stało nie wiem. Kursor niby działa, ale nic nie można zrobić:cry:, a od myszki kursor lata po ekranie i też nic nie można zrobić:cry:. Podłączenie innej myszki nic nie pomogło :cry:. Jeżeli będziesz tu to proszę powiedz co Ty o tym myślisz:oops:

18. grakula16

Witam
    Siostra, ostrożniej ze sprzętem8)
    wychodzi na to ,że jesteś psuj komputerowy, ale stacjonarny działa?

19. godia17

godia17 Fanatyk forum

To nie ja popsułam:cry: sam się popsuł :wuerg:. Stacjonarny dzięki bogu działa:inlove:
    Kupiłaś zapas gnoju? Zbiornik mieści więcej niż zwykle :) Ja dopiero teraz się zorientowałam

tyle mam a normalnie 300 mieści

tyle uzbierałam i już mi się nie chce...po sztuce łobuzy sprzedają :(

Ostatnie edytowanie: 12 lutego 2015
  20. grakula16

gdzieś mi się obiło o oczy, że jest zmiana, ale ja nie lubię qupki, nie gromadzę
    muszę wypróbować
    poszłam na targ, a tam 0 qpki:p