Unga-Bunga

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika blau_grana, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. pdobrzynska

pdobrzynska Komandor forum

Nie zawsze uda się tanio kupić. Kiedyś jak byli u mnie na targu botowcy, to faktycznie można było nakupić - szczególnie roślin. Do dziś mam zapas kukurydzy z tamtych czasów - ok. 340.000 szt na stanie magazynowym.;)xDxD

2. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Witam WBW (chyba nikogo nie ma :))
    Zrobiłam 1 zadanie eventu , drzewa rosną , z resztą czekam na BB. Nawet gdyby nie było ,to potem event chyba do skończenia.
    Pozdrawiam

3. grakula16

grakula16 Chodząca legenda forum

Hej Magda
    dopiero zebrałam księzycowe i zaczynam event

4. godia17

godia17 Fanatyk forum

Dobry wieczór :)

Magda zrobiłam tak samo :) Drzewka rosną, około godziny 22 zbiorę i rozpocznę produkcję smoczków. Podczas BB zrobię resztę zadań :)
    Myślę,że większość w ten sposób postąpi...no chyba że zaraz wpadnie Beata i powie,że skończyła event:p.
    Małgosiu, a dlaczego nie wykorzystałaś dzikiej łąki ?.

5. pdobrzynska

Witam wieczorkiem.
    Skończyłem.;)xDxD

godia17 lubi to.
  6. godia17

godia17 Fanatyk forum

Gratuluję:pxDPewnie masz super turbo skarpety.... Pewnie masz super turbo młynxDxD
    Nie ze mną te numery...Bruner :sleepy:

7. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Hej Małgosiu i Gosiu , niestety nie skończyłam eventu z mrocznych, trochę brakło , głupie klikanie w odpalenie pnączy! Trudno! Za miesiąc finito! Poczekam, to tylko gra.
    Teraz jak pisałam, czekam tylko na BB i nic nie robię ,szkoda SP.

Mariankowi gratulki !!!!!

8. pdobrzynska

Poważnie skończyłem, ale poprzedni event. A z tego mam skończone 1-sze zadanie.;)xDxDxD
    Nie martw się Madziu. Ja też nie mam pokończonych misji z mrocznymi i wcale się tym nie przejmuję. Trochę ostatnio nadrabiam na dużych polach z pnączem i SN. Nawet nieźle idzie.;)xDxD

9. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Miód na moje serce! Dużo się przy Was nauczyłam. Nie przypuszczałam ,że farma (to jednak tylko gra) wciągnie mnie tak diabelnie xD

10. pdobrzynska

Wciąga, wciąga. A jeszcze jeżeli czegoś się uczysz (tak jak ja) przy nas tu wszystkich, to jeszcze bardziej wciąga.

11. godia17

godia17 Fanatyk forum

Nie wiem jakiego eventu nie skończyłaś, ale jeżeli mówisz o zadaniach w spółdzielni to ja też nie mam skończonych :) Mam pnącze...działa , a resztę zrobie później :)
    Brązowe świnie ładnie schodzą na targu. Co wystawie to znikają, a kasiora przybywa....jak ja to lubię :)

12. pdobrzynska

To pochwal się - ile tego masz na liczniku, bo nie wiem, czy mam z Tobą szansę rywalizować.

13. godia17

godia17 Fanatyk forum

Zbyt skromna jestem by się chwalić:p

14. pdobrzynska

Coś podejrzewam, że minęłaś już 50 mln. ;)xDxD
    Czy się mylę?

15. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Nie skończyłam tego z mrocznym pnączem, strusioupiór i traktor,coś tam jeszcze , czary mary też nie i kolejny mroczny-nowy (dla mnie) , bo nawet nie zaczęłam. Świni nie sprzedawałam, brak czasu.

16. godia17

godia17 Fanatyk forum

50 mln to pewnie Ty przekroczyłeś :) Gratuluję
    Ty się do roboty bierz...bo strasznie się lenisz:eek:

17. pdobrzynska

Sporo mi brakuje jeszcze do 50-ciu.:(:(:(
    U mnie na targu paranoja. Pająki są po ok. 1.500, a świetliki po 4.000. Nic tylko wystawić pajęczarnie do produkcji i kupować świetliki. Prosta droga do bankructwa.;)xDxD

godia17 lubi to.
  18. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Do jakiej roboty? Bo zwierzaki wystawione też się nie sprzedają xD

godia17 lubi to.
  19. godia17

godia17 Fanatyk forum

Najciekawsze to,że ludziska takie cuda wyprawiająxD
    Sprawdziłam TOP i najlepszy farmer ma 6 mld. Oj Marian staraj się lepiej bo chciałabym Ciebie na tej pozycji zobaczyć :)

20. pdobrzynska

Madziu - zwierzaki to się kupuje. Jeżeli wystawisz zagrody tylko po to, żeby stały, to "zjadasz własny ogon". To się w ogóle nie opłaci.
    Owszem - produkować paszę i sprzedawać z zyskiem - to jest biznes. Jeżeli pasza jest dużo droższa od składników do niej użytych, to opłaca się produkcja paszy.
    Ja tak robię od ok. tygodnia. Młyn chodzi i produkuje 240 szt. paszy dla kameleonów. Sprzedaję ją po ok. 1.700 (obecnie). Czyli na czysto mam 240 x 1.500 = 360.000 sg/dobę. I to jest interes.;)xDxD

Małgosiu - gdzie mnie tam do niego?????

godia17 lubi to.