Unga-Bunga

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika blau_grana, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. hellwis

hellwis Generał forum

Tak i nie wydam już ani złotówki jak nie będzie zmiany tylko kup,kup,kup i nic od siebie ,jak mi się kombajn skończy to wstawię super pola i raz na 4 dni będę wchodzić :cry::cry:

2. 19maka49

19maka49 Hrabia forum

Ciekawe, jaka byłaby reakcja ze strony BP, gdybyśmy wszyscy tak zrobili...

3. hellwis

hellwis Generał forum

No może by się ktoś obudził wreszcie>:(

4. 19maka49

19maka49 Hrabia forum

...tylko nie wierzę, że wszyscy nagle zrezygnują z florków ...

5. hellwis

hellwis Generał forum

Pamiętasz Madziu te czasy kiedy całe pola stały w TS czy teraz ktoś jeszcze kupuje takie ilości , ilu graczy zrezygnowało z gry czy oni tego nie widzą

6. 19maka49

19maka49 Hrabia forum

Pamiętam, sama kupowałam wtedy większe ilości i dużo łatwiej było trafić lepsze zagrody, niż teraz. Dziś kupiłam cztery i może dokupię jutro jeszcze dwie - wystarczy, trafię coś ciekawego, to dobrze, nie trafię - nie kupię więcej.

7. hellwis

hellwis Generał forum

To trzymam kciuki ,oby same fajne wyszły;););)

8. 19maka49

19maka49 Hrabia forum

Dzięki, choć pewnie niewiele to pomoże, od dawna nie mam fartu do TS.
    Zmykam, Beatko, muszę dokończyć pitraszenie obiadu, pan mąż niedługo wróci głodny, nie chcę, żeby czekał. Udanego wieczoru Tobie i nieobecnym, do poklikania.

9. grakula16

grakula16 Chodząca legenda forum

Hej dziewczyny
    Beatko, ja też strajkuję, wystawiłam 3 z komiksu i styknie, renza nie lubię, czekam na ciekawsze eventy, nie tylko wyprz....

10. Farma_Piotra

Farma_Piotra Analityk forum

Witam słodkie dziewczynki, co ciekawego słychać w świecie Farmera ;)

dobra spadam, miłej nocki

Ostatnie edytowanie: 23 stycznia 2015
  11. 19maka49

19maka49 Hrabia forum

Witam wieczorkiem, zajrzałam na chwilkę.
    Cześć, Piotruniu, szkoda, że nie poczekałeś dłużej, tęsknimy za Tobą:inlove:...

12. hellwis

hellwis Generał forum

Hej Gosiu no nie dzisiaj działają na mnie wyjątkowo źle i znów wchodzę i znów wyprzedaże :wuerg::wuerg::wuerg:>:(
    Hej Piotruś wieki cię nie było
    Madziu wit:pam ponownie

13. 19maka49

19maka49 Hrabia forum

Coś dziś pusto, każdy wpada i wypada, może później będzie więcej chętnych do klikania...

14. hellwis

hellwis Generał forum

Obyś Madziu miała rację ,ale jakoś czarno to widzę :(:(

15. 19maka49

19maka49 Hrabia forum

Ja też, zmykam, postaram się zajrzeć jutro. Miłego wieczoru, do jutra.

16. grakula16

grakula16 Chodząca legenda forum

Hej dziewczynki
    Piotr wpadł :(i wypadł:(
    Marian pewnie znowu handluje
    a ja się chwalę
    3 TS z komiksu: lisy, orły i pomarańczowa owczarnia:cry:
    nie kupuję TS szkoda kasy

dobranoc

Ostatnie edytowanie: 23 stycznia 2015
  17. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Witam Wszystkich Nieobecnych :)

Widzę ,że od wczoraj nikt nie zajrzał. U mnie były kłopoty z internetem , co chwilę wyłączenia , więc zaczął mi się blokować program i są problemy.
    Z zagród krety :)p) , żabki (kolejne) i kiwi (!) jedne ,ale są. Miałam 9 szt.wawrzynu , pewnie z jakichś eventów , zrobiłam 2 szt. paszy , potem muszą chyba przestać żreć , bo się robię powoli znowu bankrutem (poszalałam na okazjach na targu).
    Jeszcze trochę siedzę , bo prezenty wysyłam , może ktoś zaglądnie .

18. 19maka49

19maka49 Hrabia forum

Hej, Siostrzyczko, jesteś jeszcze? Nie miałam dziś czasu na forum, wnuczek opanował kompa, musiałam grać razem z nim w inne gry...
    Gratuluję kiwi, chyba mało kto już ma. U mnie żadnych rewelacj - żółta mleczarnia, 2 x koty, czerwony ul i drugie żaby, więcej nie kupuję.

Ostatnie edytowanie: 24 stycznia 2015
  19. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Madziuniu jestem , goście są , smażę stripsy , próbuję konkurować z pewną restauracją , nie są złe,ale czegoś im brakuje do tamtych xD Ale i tak jeszcze tu chwilę posiedzę.

20. 19maka49

19maka49 Hrabia forum

Oświeć mnie - co to są stripsy?