Unga-Bunga

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika blau_grana, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. godia17

godia17 Fanatyk forum

Sowie drzewo daje nam +10 % pd. Chodzi o te różne stworki dające dodatkowe pd / sowy, wrony, smoki, pegaz/

2. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

A dzięki Gosiu , to tej sowy nie mam. A tu ją ma mieć x6?

3. godia17

godia17 Fanatyk forum

Jeżeli nie masz to nic strasznego masz pewnie coś innego dającego dodatkowe pd :)

4. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Ok Gosiu , ze spokojem w to idę. Czasu dużo , pnącze jak każde , uważam ,że warto. Będę robic , szkoda tylko tego braku czasu , to przełom grudnia/stycznia , no trudno. Zawsze pomożecie ;)
    Pozdrawiam Wszystkich !

5. godia17

godia17 Fanatyk forum

Czy ty masz na całej farmie drzewa?

6. grakula16

grakula16 Chodząca legenda forum

sowie, smocze i wronie jajo dają 5, 20 i 10% więcej PD
    Gosiu, na wyspie, leśnej i częściowo na dzikiej mam baobaby idrzewa, - wystarczy na 1 zadanie reszta to zagrody i mega zagrody ale ich nie wystarczy, po zbiorze drzew na tym miejscu rożsieję eventówkę, zrobię 2 zad, a potem dostawię zagrody
    martwić się będę potem:p

7. godia17

godia17 Fanatyk forum

Chyba 2 łąki w dużych drzewach nawozowych po bokach xxl i powinno wystarczyć. Ja wystawiłam tylko 3 mega zagrody pomarańczowe bo więcej nie mam :( Mam ulepszenia jeszcze , ale podstaw brak :( Ciężko będzie zrobić to 3 zadanie. U mnie słabe zagrody i 60 tys nie dadzą :(

Nie wiem czy czytałaś ale kilka fabryk można wystawić, między innymi papuzie pióra i masło orzechowe

8. hellwis

hellwis Generał forum

hej witam wieczorem ,widzę że przygotowania do evantu całą parą u wszystkich ,ja dopiero xxl będę sadziła bo mam jeszcze roślinki na polach :):) dobrze że mam też dużo kasztanków one też 12 h rosną ;););)

9. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Nie mam na całej drzew ,jakieś zagrody też mam.Zobaczę jutro co będzie , ale myślę ,ze 1 zadanie w ciągu 24h chyba się zrobi?

Witam Beatko !

10. godia17

godia17 Fanatyk forum

Beata :)

Drzewa zrobisz za jednym podejściem i zaraz likwiduj. Postaw zagrody na jednej łące , a na drugiej siej eventówkę. Będzie dobrze :)

aaa i uważaj przy zbiorze drzew, żeby zagród nie zebrać:cry:

11. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Jednak uczę się u Najlepszych !xD

12. hellwis

hellwis Generał forum

Hej dziewczyny

13. godia17

godia17 Fanatyk forum

Jezzzzu o mnie chyba nie mówisz:wuerg:.Żebyś widziała moją farmęxDjak ja mam napieprzone i posolone:p. Ciekawe jak ja ten bajzel jutro zbiorę :cry: Na pewno coś namieszam:oops:

14. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Cześć Beatko , to co pisałam , myślę , że zrobię w 1 raz, a jak nie to,jakaś powtórka przewidziana.

Gosiu , nie namieszasz , przecież rady dajesz ....
    Kochane Dziewczyny , wylogowuję się. Pozdrówki. Rano wracam na herbatę !

Ostatnie edytowanie: 14 stycznia 2015
  15. 19maka49

19maka49 Hrabia forum

Wróciłam, witam nie witanych. Przemeblowałam już częściowo farmę i wyspę, las rośnie, jeśli dobrze liczę, pierwsze zadanie powinnam zrobić za jednym podejściem (o ile czegoś nie namieszam:p)
    Dobrej nocki, Madziu, do jutra. Tylko nie licz na herbatę rano, nie będę wchodzić na farmę...

16. godia17

godia17 Fanatyk forum

Cześć Madziu :) Sprawdziłam moje pnącze i znowu nie będę mogła odpalić na początku eventu :( Oj ja to zbieram wszystko i nie patrzę:cry:.

Teraz idę podenerwować męża bo sam bidula siedzi;)

17. 19maka49

19maka49 Hrabia forum

To dokładnie tak, jak ja - też nie sprawdzam, muszę zaraz zobaczyć, jak mi wypadnie jutro...

18. grakula16

grakula16 Chodząca legenda forum

"W zadaniu 3 zbieramy PD z zagród, jednak kilka starszych warsztatów również wpływa na postęp zadania, są to np.: wytwórnia masła orzechowego, punkt zbioru piór papuzich, tartak bobrów." - cytat z faq
    Hej Beatko, a ja przed chwilą wywaliłam tartaki:cry::cry:
    już nie będę mieszać

19. 19maka49

19maka49 Hrabia forum

Gosiu, chyba mam problem z czytaniem ze zrozumieniem, nie mogę załapać, o co chodzi w tym tekście:
    "uzyskanie 60 000 PD/TPD z drzew", czy to znaczy, że punkty z farmy mogą sumować się z TPD?

20. hellwis

hellwis Generał forum

Kolorków Madziu
    Gosiu ja już 2 dzień się pilnowałam żeby nie zebrać i mi się udałoxDxDxDa męża zostaw w spokoju jak cicho siedzi xDxDxD
    I co wypadło :eek::eek:Tak Madziu zliczają się
    Drzewa walnę za jednym zamachem ,ale o zagrodach jeszcze nie myślałam zobaczę co wyjdzie
    o_Oo_Oo_O