Unga-Bunga

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika blau_grana, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

To posłuchaj posta nad swoim :D !

2. godia17

godia17 Fanatyk forum

Prądu przez chwilę nie miałam. Od wczoraj mocno wieje :(

Ja wczoraj przy pierwszym wsadzie zdobyłam złotą kurkę ze zwykłych :) Później takiego szczęścia nie miałam.
    Ja od moich sąsiadów dostaje bardzo dużo paszy. Mam sąsiadkę która za każdym razem kupuje 10 największych pakietów...o matko to prawie 600 zł. Widocznie lubi baraszkować w oazach:p

Witaj Tomku :)

3. krasnoludek10

farciara :D Zrobi coś, wróci do kompa i zbiór :p U mnie 5 min to i nic zrobić nie zdążę :D

4. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Hej Gosiu, jak ktoś lubi to wydaje! Ja odkąd nie palę , to też odkładam i mam na przyjemności , może nie po 600zł, ale na SP mam !xD

5. godia17

godia17 Fanatyk forum

Pożegnam się bo wiatr coraz silniejszy i zaraz mogę być bez prądu. Biegusiem ruszam w stronę łazienki :) Dobranoc

6. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Ja Wam Wszystkim też dobranoc życzę ! Do jutra!;)

7. krasnoludek10

Do jutra! ;) W W-wie też wiatr coraz silniejszy :( Byle nie było zamieci ;)

8. grakula16

grakula16 Chodząca legenda forum

Witam cieplutko
    mnie niestety to dopadło, ale na razie prąd jest, tylko zrobiło się zimno, wczoraj wieczorem było + 10 st. a teraz 0, przy wietrze jest nieprzyjemnie

9. 19maka49

19maka49 Hrabia forum

Dzień dobry, Ungusie. Widzę, że wszystkich chyba wywiało - u nas wieje jeszcze silniej , niż wczoraj, a miało być spokojniej...
    Zajrzy ktoś na kawę? Zapraszam.

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    I herbatkę przyniosłam.

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

Nie ma chętnych... Zmykam, miłego dnia, zajrzę po południu.

Ostatnie edytowanie: 11 stycznia 2015
  10. pdobrzynska

pdobrzynska Komandor forum

Cześć, czołem, czuwaj.
    Witam WBW.

Cześć Madziu.
    Na jedną kawkę się załapię - a jakże.;)xDxDxD Dzięki - trochę wystygła, ale potraktuję ją jako mrożoną.xDxDxDxD

11. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Hej Madziu , ja też porywam mrożoną herbatkę , dzięki! Już dziś mam w porządku hodowlę 5 min. (jakieś błędy wczoraj były),ale dziś nie klonuję , zostawiam SP na event hodowlany,bo szkoda SP. Pozdrowienia dla Wszystkich!!!

12. 19maka49

19maka49 Hrabia forum

Cześć, Siostrzyczko, nie uciekaj, poklikaj chwilkę.

13. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Jestem Madziu!
    Jak Ci tam evencik poszedł?

14. 19maka49

19maka49 Hrabia forum

Na luzie, skończyłam w piątek rano, musiałam tylko dokupić trochę kaczek i kur, ale od piątku dalej klonuję i odrobiłam straty finansowe;)xD;)

15. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Madziu , jakieś błędy są , bo bardzo długo idzie odświeżanie...ale cieszę się ,że jesteś....

16. 19maka49

19maka49 Hrabia forum

W tym tygodniu będę częściej zaglądać, jestem do soboty samaxD

17. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

No już po tym co poszalałam na targu , to mogłabym spokojnie wziąć udział w Dożynkach , żałuję ,że teraz nie spróbowałam.

18. 19maka49

19maka49 Hrabia forum

Udane zakupy? Dobrze mieć zapasy, w razie biedy będziesz miała co sprzedawać...

19. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Żałuję ,że nie wzięłam udziału w TOP1000, sąsiedzi stwierdzili,że nie ma sensu , a potem sami wzięli udział :p,przynajmniej nie było konkurencji xD

20. 19maka49

19maka49 Hrabia forum

Jeszcze zdążysz, powtórka co roku, tylko musisz zdecydować, czy dożynki, czy TOP 1000, na oba szkoda towaru.