Unga-Bunga

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika blau_grana, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

To umieszczaj , do rana dojrzeją ;)

2. grakula16

grakula16 Chodząca legenda forum

Hej Słonka
    Magda, a masz odpaloną runę na drzewie mądrości do oaz?
    u mnie 5 minut, ale poziom nie ma nic do czasu

3. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Hej Małgosiu , wydaje mi się ,ze mam wszystko , a u mnie i tak 9 min.? Na drzewie nie mam tylko odpalonego urlopu , tego co dotyczy alchemika i ostatniego poziomu do pucharu zwierzaków....więc ?

4. grakula16

nie wiem, sprawdż, czy pnącze jeszcze działa, - kliknij swój herb z lewej i zobacz

.Magda. lubi to.
  5. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

O które to pnącze chodzi, możesz napisać?

6. grakula16

Magda, czasem jest tak, że możesz odpalić np. co 24 godz, a aktywne jest 12 godz
    dlatego sprawdz, czy masz w herbie, tam gdzie sloty mikołaja, może już czas się skończył

7. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Chyba znowu nie rozumiem.... czego tam mam w herbie szukać...?

8. grakula16

jak masz abonament na młyn to tam ci się wyświetla ikonka młyna, to tam szukaj ikonki z mikołajem 20%, nad miejscem gdzie wstawiasz np CMJ, chlebek, czy co tam chcesz

9. godia17

godia17 Fanatyk forum

Dobry wieczór :) Sąsiadom dziękuję za worki z paszą :) Oj sporo tego kupujecie.
    Magda a perfumy miałaś?

10. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Ok , dzięki za podpowiedź. Perfumy mam , wyświetla mi się też mikołaj,że jest 20 % szybsza produkcja w oazach i dalej mam 9min.,więc myślałam ,ze zależne od poziomu.

Witaj Gosiu !

11. grakula16

hej Siostrzyczko,
    Magda to jeszcze sprawdź drzewo mądrości

12. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Drzewo jest jakie było. Proszę , nie każ mi pisać do PT :cry:

13. godia17

godia17 Fanatyk forum

Dziwne , to jeszcze raz Masz odpalone pnącze, rune i 4 perfumy tak? U mnie przy takim zestawie 5 minut.
    Dzisiaj trochę na wyspie klonowałam, ale nic ciekawego nie wyskoczyło. Tak sobie pomyślałam,że ostatnio często kolorowe zwierzęta wołają przy eventach to może do rafy też coś będą chcieli. Może się przydadzą ...jeść w stodole nie wołają :)

14. grakula16

na wyspie mam las, więc nie chciało mi się bawić w drwala, może następnym razem
    a z pozostałych to cieniutko, przeskoki o 2 poziomy max
    moi sąsiedzi tym razem strajkują z zakupem paszy:(:p
    ja zresztą też nie kupowałam, mam zapas

15. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

U mnie przy tym 9 min,ale błędy są ,bo bez przerwy chcąc przechodzić z wyspy na wyspę muszę restartować komputer 5-10 razy!
    Wkurzające !!!

16. grakula16

co na to Twój informatyk?
    Sprawdz jeszcze ile się będą hodować zwierzaki bez perfum

17. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Jaki informatyk? Już sobie poszedł od głupich gier xD
    Pozwala się wzywać do "poważnych problemów"xD

Małgosiu , bez perfum 5:59!

Ostatnie edytowanie: 10 stycznia 2015
  18. grakula16

to znaczy, że nie odkryłaś runy na drzewie mądrości, z czerwonym serduszkiem

19. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

na razie to ani ja, ani targ nie mam liczi więc nie zrobię niestety paszy :D

Ja chyba wiem gdzie jest kłopot... (a nie jestem informatykiem,tylko spostrzegawczym w Necie uczniem gimnazjum - z resztą... prawie liceum)... A masz odpaloną różową galaretkę ? Ważne jest też by odpalić ją przed rozpoczęciem hodowli ;)

Przepraszam za takie duże, ale może nie widać ;)

20. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Małgosiu ,żadnej innej nieodkrytej runy na drzewie nie mam , poza tymi o których pisałam. Jak mam pisać do PT , to te 4 min. nie robią mi żadnej różnicy! PT nie lubię i już!

Krasnoludku już wcześniej pisałam, to po odpaleniu galaretki !