Unga-Bunga

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika blau_grana, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

jakie pnącze :D ? jaki rząd :p ?

2. pdobrzynska

pdobrzynska Komandor forum

Sprzedawałem pióra i wełnę. Miałem je przygotowane na dożynki, ale skoro nie poszły wtedy, to sprzedałem teraz.
    W oazach można hodować 5 min., tylko trzeba odpalić pnącze.

3. godia17

godia17 Fanatyk forum

Nie wiem kiedy było do zdobycia, ale jest pnącze skracające czas klonowania :)
    Ja też trochę wełny sprzedałam :) i już dobijam do kwoty jaką miałam sprzed dożynek :)

4. pdobrzynska

To ja już przekroczyłem tą kwotę.;)xDxDxD
    W międzyczasie kupowałem już na tegoroczne dożynki.;);) Zdążyłem ostatnio wydać ok. 3 mln. sg.

5. godia17

godia17 Fanatyk forum

Dobry jesteś :) Ja jeszcze o dożynkach nie myślę :) ale jak coś tanio trafiam to biorę :)

6. pdobrzynska

Ja przez cały rok kupuję wszystko, co mi się pod rękę podwinie. Mam taką zasadę, że kupuję wszystko za 1/6 wartości ze stodoły.

7. godia17

godia17 Fanatyk forum

Też biorę co tanie i nie patrzę czy potrzebne , kiedyś się przyda :) Kaczuszki włożyłam do oaz...może też niespodziankę mi zrobią :) Matka kurka dzisiaj się postarała, dała mi 200 % pd na 36 godzin :)

8. pdobrzynska

Właśnie rozmawiałem z Piotrem. Piękne klony Mu wychodzą. Ma już kilka sztuk z dolnego paska, a z kaczek ma przedostatnią, czyli weselną. Wszystko ze zwykłych.

9. godia17

godia17 Fanatyk forum

Ja ze zwykłych kur złotą dostałam :) Dzisiaj z pierwszego rzutu. Z drugiego miałam miniaturkę. Zaraz zbieram kaczki.
    Sprzedałam jeszcze wełnę.Ładnie zeszła po 9 700 sg. Fajny event :)

Kaczuszki nie postarały się :( , najwyższa dziennikarska.

10. pdobrzynska

Ja się teraz nie bawię w BB. Mam za mało paszy. Wolę ukręcić paszę dla kameleonów. Prosty rachunek - kręci mi się 10 szt. / godz. Wystarczy, że wystawię po 3.000 sg, a na czysto zarobię 27.000 sg/ h. Zarobek lepszy niż na pszenicy.;)xDxD

11. godia17

godia17 Fanatyk forum

U mnie to przytulanki się kręciły i jeszcze wszystkich nie mam. Nie miałam turbo i strasznie powoli młyn kręcił. Teraz zakupiłam turbo to podgonie. Ja w ostatnim BB nie brałam udziału i jakoś 1250 paszy się uzbierało.

12. pdobrzynska

A no widzisz, a ja klonowałem i na razie mi wystarczy. Wydałem teraz ok. 400.000 sg na targu. Są wyprzedaże, bo ludzie potrzebują kasy na pióra i wełnę.
    Można kupić naprawdę tanio niektóre artykuły.

13. godia17

godia17 Fanatyk forum

Zaraz idę na targ :) Ostatni rzut i po evencie, szybko poszło :)

14. krasnoludek10

a ja w kółko wydaję raz na jakiś czas, potem mama odbija, znowu wydaję i znowu odbija :D Ot, taki błędne koło :p:D:D:D

EDIT : A jakie to artykuły :p ?

15. pdobrzynska

Jak już pisałem wcześniej - kupuję wszystko, co mi w oko wpadnie, a jest niedrogie.
    Np. jajka kupuję po 50sg. i nic drożej. Kupiłem teraz palety farb po ok. 1.700, bo są mi potrzebne do produkcji skrzatów.

16. krasnoludek10

oj, chyba skończę na 2 zadaniu :( 7800 SG :( Chyba że posprzedaję sałatę i pszenicę :D Tylko nie wiem po co :p

17. MEFISTO1950

MEFISTO1950 Forumowy żółtodziób

grakula16 lubi to.
  18. grakula16

grakula16 Chodząca legenda forum

Hej Słoneczka
    event skończony, stworki rosną, a klonowanie za chiny mi nie idzie, wstawiłam osły , jak nie wyskoczy coś ciekawego, to kończę zabawę
    pasza się przyda do kameleonów
    normalnie to przeskok o 1 poziom, z mixów do tyłu - tylko straty

19. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Dobry wieczór , event skończony , za radą Marianka pochodziłam po targu , faktycznie okazje były: słonecznik kupiony po 0,10SG
    i rosliny kupione po 3 i po 10 SG tam gdzie były po 30 i po 100!
    Kameleony się rozmnażają , poklonuję jutro.
    Z przeskoków ze zwykłych kur- kura tęczowa i ze zwykłych kaczek -kaczka pekińska. Podciągnęłam kolorowanki w S-pni i odebrałam trochę SP i FL.
    Gosiu , u mnie zwierzaki w oazach z włączonym pnączem i galaretką klonują się 9 min. , więc w tym chyba też poziom ma udział?
    Pozdrawiam:)

20. krasnoludek10

a ja muszę w końcu na leśnej umieścić kameleonki ;)