Unga-Bunga

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika blau_grana, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. hellwis

hellwis Generał forum

Madziu ja mam nadmiar wypadajek w tej chwili mam 264-326-223 i wszystkie rakiety czyli 61 już się kręci ale to z cebuli uszlachetnionej kilka razy

2. godia17

godia17 Fanatyk forum

Gratuluję :) Ja aktywne pnącze będę miała dopiero za kilka godzin. Dużo czasu więc spokojnie zrobię :)

3. hellwis

hellwis Generał forum

Gosiu ja wczoraj nie odpalałam czekałam na dzisiaj ,mi nie chodzi o czas czy cokolwiek ,ale fajna zabawa ,mam SN to się pobawiłam i dość dużo eliksiru mi wypadło:p:p

4. godia17

godia17 Fanatyk forum

No pewnie :) pnącze to świetna zabawa :) Ja pobawię się jutro. Tylko,że u mnie goździki w slocie, oj. Wolałabym cebulę :)

5. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

To niepotrzebnie pytałam , bo mnie Słonko załamałaśxD

Gosiu , skoro Małgosia tak twierdzi (xD) , a Ty życzenia przyjmujesz , to ja życzę wszystkiego najlepszego i 200 lat życia!!
    I dla Was anegdota prawdziwa z książki Magdy Jethon: Pani Mira Zimińska-Sygietyńska została z Mazowszem zaproszona na wystepy do Pekinu.W ostatnim dniu jest uroczysty obiad i środek stołu zastawiono porcelaną z cesarskich zbiorów.Pani Mira wzięła do ręki talerz , na którym zapisano drobniutkimi znaczkami inskrypcje.(A była już wtedy po 90-tce , nie licząc lat, które sobie sama odjęła,więc jednak bliżej setki). Zapytała ministra kultury ;co jest zapisane na tym talerzu? Minister sprawdził i tłumacz odpowiedział: Napisiano,ze cesiarzowa zycy gościu śto lat zycia. Pani Mira odpowiedziała: cóż za niestosowna dedykacja!

Dlatego Gosiu dla Ciebie jednak tych 200lat !!!! Bo ja wiem , czy już nie masz 90?xDxDxD
    Z tą setką jednak trzeba uważać , podobno żyjemy dłużej;)

Rakiet mam 7 xDxDxDxDxD

6. godia17

godia17 Fanatyk forum

Osz Ty mówie,że do urodzin jeszcze trochę :mad: Co Wy wyczyniacie:cry:już chcecie,żebym o rok była starsza:cry: Siostra na gg masz manto :p Ty moja sklerozo;)

7. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

mysich rakietek starczyło na 20szt ,i tak nieźle to przecież ewent się dopiero zaczął ,a z uszlachetniem mam cebulę ale niestety bez tych ulepszeń sn bo wyskoczyć nie chcą ,myślę jednak że wypadajki i tak powinny same wylecieć
    Madziu
    napisz tutaj jak masz w uszlachetnieniach róża to dziewczyny może dojdą co jest nie tak ,a może masz jakiś błąd

8. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Gosiu , ja nic nie wyczyniam ,składam Ci życzenia ! Tego nigdy nie dość , zwłaszcza życzliwych!xD A jakbyś już miała 90lat, to życząc Ci 100 popełniłabym taki sam nietakt xD

Bogusiu , wysyłam Ci tłustą sówkę , zaopiekuj się nią ;)

I poleciała.

9. blau_grana

blau_grana Nadzorca forum

To ja najlepszego pożyczę wszystkim, tak na wszelki wypadek :D

Madziu - niektórzy komplet mieli od razu po starcie prawie :D

10. godia17

godia17 Fanatyk forum

Zostawiam bez komentarza:sleepy:
    Idę od Was bo jeszcze trochę życzeń i uwierzę. Ide metrykę poszukać:p

11. 19maka49

19maka49 Hrabia forum

Witam wieczorkiem Ungusie. Nie napiszę, ile mi wypadło, bo zamiast zbierać od razu zaczęłam wrzucać, ale nie było tak bardzo dużo. Event spróbuję zrobić, ale tak jak Madzia mam mało kolorowych, więc pomyślę później, na razie rozsiewam eventową roślinkę, przydaje się zapas SN.

12. godia17

godia17 Fanatyk forum

Cześć Madziu bardzo się cieszę,że jesteś i nie składasz mi życzeń na 99 urodziny :)
    Ja też nie wiem ile czego mam...idę na żywiął. Ja nawet nie wiem co do eventu potrzebnexD

13. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Gosiu , to widzę ,że jesteś mocno zakręcona jeszcze chyba za sprawą nowego komputera? Na te 99lat , to Ci złożę zyczenia nawet ich 300!!

Hej Madziu Siostrzyczko ! I znowu próbujemy robić event ;) Ja przy tej ilości Sp potrzebuję BB, a tu cicho....

14. 19maka49

19maka49 Hrabia forum

Gosiu, poczytałam wcześniej i dlatego nie składałam życzeń, ale gdybym pisała, byłoby "200 lat" ;)xD;)xD;)

Madziu, pnącze korci, ale te kolorowe...:(

15. blau_grana

blau_grana Nadzorca forum

Gosia zaraz nam się tutaj potnie chyba...Madzia, Ty Brutusie! xDxD

godia17 lubi to.
  16. godia17

godia17 Fanatyk forum

:cry::cry::cry:

17. 19maka49

19maka49 Hrabia forum

No dobrze, już nic nie mówię...

18. godia17

godia17 Fanatyk forum

Magda to pół winna:p Cała wina leży po stronie grakuli:mad:. Lat mi dodaje maupka ;)jedna;)
    Małgosia dała się wpuścić w maliny:eek: a teraz siedzi w kącie ,

19. 19maka49

19maka49 Hrabia forum

Ale w końcu nikt nie policzył Ci latek, przyjmij, że to 25. urodziny i luzik;)xD;)

20. godia17

godia17 Fanatyk forum

25...może być:music:, ale Małgosia przyspieszyła to moje 25 o miesiąc:mad:i tego jej nie wybaczę :p. Grakulcia rozrabiaku wyłaś z krzaków>:(