Unga-Bunga

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika blau_grana, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. grakula16

grakula16 Chodząca legenda forum

Witaj Beatko, zaglądałam parę razy w ciągu dnia, ale nikogo nie było
    Ja też siedzę sama, ostatniego gościa dziś odwiozłam, dzieci pojechały w świat, a ja się wzięłam za zaległa lekturę;):)

2. hellwis

hellwis Generał forum

I dzisiaj znowu pustki ,wróciłam z pracy czekam aż posadzę te 10 szt i pędzę na kijki póki pogoda dopisuje

3. blau_grana

blau_grana Nadzorca forum

Ja się kręcę czekając na event. Pan Misiek dzisiaj w pracy a ja z doskoku robię porządki poświąteczne :D
    Miłego kijkowania! :)

4. godia17

godia17 Fanatyk forum

Dzień dobry :) Mało mi tego wypadło i tylko 19 mysich rakiet mogę ukręcić :( Z magicznych nic nie wypadło. Zebrałam jako pierwsze i sprawdziłam w stodole. No nic dużo magicznych to ja nie mam więc strata nie wielka :)
    Cały czas myślę jak doszło do tego,że zablokowałam farmę, a jeszcze bardziej dziwi mnie sposób odblokowania.

5. grakula16

Hej Słoneczka, tym razem u mnie goździki z pnączem i ulepszaczami 2,41 h:mad::mad::mad::mad::mad: wrrrrrrrrrrr
    Gosia masz gg?

6. godia17

godia17 Fanatyk forum

Oj to współczuję...znam ten ból. U mnie tak kiedyś było i to z wszystkimi ulepszonymi roślinami.
    gg ani skaypa na tą chwilę nie mam. Jeszcze nie zrobiłam na nowym systemie, a starego nie widzę. Oj ja to mam namieszane w tym komputerze :( Napisz na sowe :)

Już mam gg

Ostatnie edytowanie: 29 grudnia 2014
  7. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

witajcie dziewczynki
    wypadajek po 115 szt

8. grakula16

hej Bogusiu, ja nawet nie wiem ile bo coś już wrzuciłam do młyna

9. hellwis

hellwis Generał forum

Kochani sąsiedzi i sąsiadki ja poproszę o eliksir wypadajek mam w nadmiarze ,a jeżeli macie potrzebujących na prezenty to się nie pogniewam jak nie dostane ;)

Witam ponownie wieczorem:p

10. grakula16

mnie tym razem goździki nie wypaliły, bo mam róże w slotach, gapa ze mnie:mad::pxD
    zaraz pozbieram i posieję róże, przydadzą się, bo Moja Siostrzyczka Godia ma dziś urodziny

Gosiu

Zdrowia, szczęścia, pomyślności,
    w każdej chwili moc radości.
    Niech Ci pachną kwiaty, drzewa
    i niech wszystko „sto lat” śpiewa!

Ostatnie edytowanie: 29 grudnia 2014
  11. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Witajcie Ungusie :)
    Ja zapomniałam o evencie i nie posadziłam długorosnących,więc w efekcie wypadajek 49-50-61 :cry:
    Pewnie całego nie zrobię ,bo nie mam kolorowanek praktycznie wszystkich, a w SP znowu braki,więc jak nie będzie BB to raczej nic z tego. Co dajecie na noc?

12. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Madziu ja awentówki ,chcę mieć je z głowy

13. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Hej Bogusiu , znowu nowa sukieneczka, śliczna jak zwykle. Wypadajki z eventowej 69-76-77 :p Masz rację ,chyba trzeba to mieć z głowy, potem najwyzej róże , tylko dalej mi nikt nie powiedział dlaczego u mnie tak długo rosną.

14. hellwis

hellwis Generał forum

Gosiu ja mam cebulę i jej nie zmieniam bo ona zawsze potrzebna ;);)
    Madziu ja też nie miałam rano zbierałam bo miałam jeszcze 100% PD i szkoda mi było stracić punkty ;)
    Bogusiu ja też chcę mieć to z głowy ,a tym bardziej że długo rosną ;)

15. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Cześć Beatko , to z czego masz tak dużo wypadajek?

16. hellwis

hellwis Generał forum

Parę razy cebulę uszlachetnioną posiałam i z głowy xDxDxD

17. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Dziewczynki , moje TS-y z Bahamy nietrafione i wszystkie do paska :cry: Z farmy mnóstwo cytryn,pigwy , jodły większość XL, osłodził tylko jedyny nieśplik japoński i jedyny poziomkowiec.

18. godia17

godia17 Fanatyk forum

Jezzzu siostra ja nie mam dziś urodzin :) Chociaż prezenty chętnie przyjmę:pxD. Skąd Ci się to wzięło :sleepy:

19. blau_grana

blau_grana Nadzorca forum

U mnie też kilka cytryn się trafiło, tak żeby nie było za słodko :D
    Dziewczynki, co Wam słać? Bo możliwe, że już macie wypadajki w komplecie ;)

20. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Hej Natalko , pozdrawiam. Czy ktoś może po 1 dniu mieć komplet wypadajek?
    Beatko nie pisałaś ile Ci wpadło.