Unga-Bunga

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika blau_grana, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. MOD_November

MOD_November Nadzorca forum

Ekhem... idę potulnie do kącika i palę się ze wstydu :oops: Przepraszam, że tak późno na to wpadłam :( A tak event byś zrobiła... i w ogóle :(
    -----------------------------------------------------------
    Tym niemniej bardzo się cieszę, że udało mi się pomóc i odzyskałaś farmę na kompie :)

Ostatnie edytowanie: 23 grudnia 2014
    godia17 lubi to.
  2. godia17

godia17 Fanatyk forum

No nie żartuj Twoja pomoc była wielka, a że późno to co ważne że komputer działa zn. się farma na komputerze. Wiele nauczyłam się od Ciebie i jestem Ci niezmiernie wdzięczna. Wyobraź sobie,że nic nie musiałam robić, wystarczyło ściągnięcie adblocka :)

3. MOD_November

MOD_November Nadzorca forum

No cóż, to tylko potwierdza, że w wielu przypadkach najprostsze rozwiązania bywają najbardziej skuteczne :) W razie czego zawsze chętnie pomogę :)
    A tymczasem wracam do kuchni :)

godia17 lubi to.
  4. godia17

godia17 Fanatyk forum

Przyjemnej pracy w kuchni:sleepy: i jeszcze raz dziękuję :)

5. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Dziewczynki ,padłam na twarz, idę spać , będę jutro , jakbyście wystawiły rano rozpuszczalną orzechową ,to jak kawy nie piję - biorę w ciemnoxD Kawiarz nie jestem , więc nikt mnie nie zgani ,że piję "popłuczyny"!
    Dobranoc!

6. hellwis

hellwis Generał forum

Hejka kochani ja już skończyłam pracę można powiedzieć że już świętujemy ,więc korzystając z okazji życzę wszystkim

Gdy pierwsza gwiazdka błyśnie na niebie,
    Święty Mikołaj przybędzie do Ciebie.
    Powspominacie dawne czasy,
    popróbujecie Świąteczne frykasy.
    A potem odleci i skryje Go mrok,
    lecz Ty się nie martw - wróci za rok.
    Radosnych i wesołych świąt dla wszystkich farmerów ;););)

godia17 lubi to.
  7. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

witam wieczorkiem
    Na Wigilię, na Święta, na Rok Nowy
    życzenia szczęścia znów nad światem mkną.
    Niech moc truchleje, a nadziei płomyk
    niechaj ogrzeje ciepłem swym Wasz dom.
    Jak sople lodu niech topnieją zawiści.
    Sercom zmęczonym słów tak mało trzeba
    Tak wiele życzeń może ziścić ta noc,
    w której księżyc świeci bochnem chleba...

godia17 lubi to.
  8. grakula16

grakula16 Chodząca legenda forum

Spokojnych radosnych Świąt

godia17 lubi to.
  9. 19maka49

19maka49 Hrabia forum

Witam Ungusie, ja tylko na chwilkę.
    Kochani, życzę wszystkim spokojnych, zdrowych, rodzinnych Świąt, dużo prezentów pod choinką, dobrego nastroju i pogody ducha niezależnej od tej za oknem.
    Pozdrawiam świątecznie, do poklikania.

godia17 lubi to.
  10. pdobrzynska

pdobrzynska Komandor forum

Cześć, czołem, czuwaj.
    Witam WBW.
    Tak na wesoło, to słyszałem, że żeby mieć spokojne święta, to wystarczy kupić mocny klej szybkoschnący, a potem tylko upakować go do szminki i jako prezent wręczyć teściowej.;)xDxDxDxD
    A tak na poważnie
    Z dźwiękiem dzwonków melodyjnych,
    Wraz z opłatkiem wigilijnym,
    W Dzień Bożego Narodzenia
    ślę serdeczne Wam życzenia.

godia17 lubi to.
  11. godia17

godia17 Fanatyk forum

Dzień dobry :)
    Dziękuję Wam za miło spędzony czas , za życzliwość , uśmiech
    Moderatorom dziękuję za pomoc. a szczególnie MOD November :)
    BP dziękuję za fajną grę
    Wszystkim Farmerom życzę zdrowych wesołych świąt

12. babula40

babula40 Komandor forum

Cudownych, białych, miłych, radosnych, pogodnych, spokojnych, zdrowych świąt upływających we wspaniałej atmosferze życzy babula z rodziną

godia17 lubi to.
  13. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Ungusiom , MOD-om , Wszystkim zaglądającym tutaj życzę radosnych Świąt , w miłej atmosferze i przede wszystkim odpoczynku po świątecznych przygotowaniach :)
    Pozdrawiam
    Magda

godia17 lubi to.
  14. sromik

sromik Forumowy żółtodziób

Dzień dobry Ungusiom.
    Z okazji świąt Bożego Narodzenia życzę wszystkim zdrowych i spokojnych świąt.
    Jeżeli ktoś zajrzy przed 14:00, to poproszę o woreczek, bo mi kilku brakuje.
    Z góry dziękuję.

godia17 lubi to.
  15. oskarb200

oskarb200 Forumowy żółtodziób

Czesc Ungusie. Ja tak tylko z zyczeniami dla Was i uciekam znow do reala. Zdrowych i pogodnych Swiat a takze samych sukcesow w Nowym Roku. Pozdroweczki ,oskarb200

godia17 lubi to.
  16. godia17

godia17 Fanatyk forum

Dobry wieczór :) Śnieg w nocy padał i ślicznie biało się zrobiło. Wczoraj wieczorem musieliśmy w domu zrobić nastrój bo prądu nie było, ale krótko i po ok godzinie nastrój prysł :( włączyli prąd , ruszył telewizor i wszystkie inne urządzenia :( szkoda.
    W pasku znalazłam tajemniczości. Tajemnicze zagrody to słabiutko : pomarańczowe ryby, 2x chomiki, pomarańczowe kozy.
    Zagrody te inne ... nie pamiętam jak się nazywają , ale nieważne bo dały mi koguty :) , gołębie, myszy, pomarańczowe ryby. Na noc postawie sadzonki na wyspę , a rano się pochwalę... bo lubię :) Cudowny sąsiad podratował mnie kombajnem na 48 godzin, a drugi dał liczi xxl. No nachwaliłam się i jest mi dobrze xD

17. hellwis

hellwis Generał forum

Witam kochanych ungusi ,ostatni goscie pojechali godz. temu na
    Hej Gosiu u mnie też biało ale prąd był ,ostatni goście wyjechali około 16 ,dom ogarnięty ,doprowadzony do użyteczności ,jutro kolęda i po świętach ,gratuluje kogutów u mnie żadnych nowości skończyło się na jeżach i nie wiem czy jutro sadzonki kupić czy zostawić florki na kombajn ,dawno nie było u mnie tak źle z nowościami :cry::cry::cry:

godia17 lubi to.
  18. godia17

godia17 Fanatyk forum

Kolęda jutro? ale masz fajnie...szybko i z głowy :) U mnie to zawsze na końcu :( Jutro sadzonki? nie wiedziałam, ale też nie wiem czy się skuszę...pewnie kilka wezmę :) Wiesz ile taki kogut potrafi zjeść...masakra. Małe to, a żre więcej od konia :(

19. hellwis

hellwis Generał forum

Ale jaka fajna cena na targu xD

Tak jutro mam kolędę i to pewnie koło 10 rano już u nas będzie ksiądz i też się cieszę

20. godia17

godia17 Fanatyk forum

Nie sprzedam bo zbieram do misji :) Jeszcze mi kilku brakuje i bociany muszę produkować i żabki :( Oj ciężkie życie farmera:p