Unga-Bunga

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika blau_grana, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. grakula16

grakula16 Chodząca legenda forum

Hej Słoneczka
    Asiu, tak to jest , jak zamawiasz na drugim końcu świata, tak miałam w zeszłym roku, zamówiłam w stanach kitchen aida dla córy,
    do Polski przyszedł przed świętami i miesiąc na cle, ledwo na imieniny Agnieszki się udało wydębić z urzędu celnego, najlepsze było to, że od 22.12 do chyba 7.01 agencja celna miała wolne:mad:
    Gosia wigilia na 10 osób
    i gratuluję wyjadacza;)xD
    połowa polukrowana, pierniczki skończone, teraz na tapecie delicja makowa - dzieło córy

2. godia17

godia17 Fanatyk forum

Na 10 osób to trochę trzeba zrobić :( i pewnie na święta zostaną :( a święta w tym roku długie oj długie. Chyba też dużo zrobie bo mój mąż głodny do domu wróci , a on lubi jeśćxD. Małgosiu jak myślisz jestem bogata? ;) bo słyszałam,że się dorobiłam

Wyjadacz to jeszcze rozumie....ale żeby zaraz stary :(

Co dzisiaj było w kalendarzu?

Ostatnie edytowanie: 20 grudnia 2014
  3. MOD_November

MOD_November Nadzorca forum

Coś takiego?

Oczywiście przycięłam screen :) Za ostatnim znakiem, ">" powinien mrugać podkreślnik (niestety na screenie nie wyszedł).

Komendę wpisujesz o tu:

Po zatwierdzeniu enterem powinien pojawić się komunikat o pomyślnym opróżnieniu pamięci podręcznej systemu rozpoznawania nazw (czyli właśnie DNS) :)
    ------------------------------------------------------------------------------

Tak rzuciłam okiem na Wasze świąteczne przygotowania i aż mi wstyd, bo ja jestem jeszcze w głębokim lesie. Tyle dobrze, że mam już listę zakupową ;)

godia17 i grakula16 lubią to.
  4. godia17

godia17 Fanatyk forum

Dziękuję :) Jesteś pomocna...jeszcze się z takim podejściem nie spotkałam..super :)
    Lista zakupów to pół sukcesu :)

Nie pomogło :(

5. grakula16

na całe szczęście zostaje tylko 1 osoba, reszta ma blisko
    bogactwo to rzecz względna, 2 banki to dużo?
    były 2 złote banany, odblokujesz:p
    żebyście wiedziały , że to większe;) pół sukcesu, idę na chwilkę do kuchni

godia17 lubi to.
  6. godia17

godia17 Fanatyk forum

Dziękuję :) Ja też idę ...może wpadnę później :)

7. hellwis

hellwis Generał forum

Hejka pewnie już nikogo nie ma jest 23:08 właśnie na chwilę usiadłam ,przepisy mam w laptopie te których nie pamiętam i dzięki nim evant skończony bo stal w kuchni włączony i tak się zrobiło ,padam na pysk więc poczołgam się do łóżka :sleepy::)

8. grakula16

Kolorków Beatko, czołgam się za Tobą;):)

9. pdobrzynska

pdobrzynska Komandor forum

Cześć, czołem, czuwaj.
    Witam WBW.
    Jest tu ktoś? Potrzebuję pomocy!!!!

10. grakula16

Hej Marian, co się dzieje?
    musiałam szukać Cię po sąsiadach
    u mnie w porządku event skończony, mogę się brać za świąteczne przygotowania

Pokrzyczał i uciekł:sleepy:

Ostatnie edytowanie: 21 grudnia 2014
  11. pdobrzynska

Cześć Małgosiu.
    Już napisałem do pomocy technicznej i zobaczymy, co mi odpowiedzą.
    Mam odpalone pnącze 5%, cebula - miłość do SN 25%, wczesne dojrzewanie 9%, biała niewinność 10% i runa z drzewa 60%.
    Daje w sumie 109%, a nie wiem dlaczego cebulka dojrzewa mi w 34 minuty.
    Jestem zły jak chrzan.:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

12. hellwis

hellwis Generał forum

Maryś mi dojrzewa błyskawicznie a masz wszystko w szklarni włączone ,witam w niedzielę jeszcze siedzę w piżamie z kawą i ani myślę się ruszać dalej :p:p:p

13. pdobrzynska

Cześć - mam.
    Czekam na normalną odpowiedź z pomocy, bo na razie jest tylko ble, ble, ble.

hellwis lubi to.
  14. hellwis

hellwis Generał forum

Ja mam te 4 najważniejsze w szklarni biała niewinność ,krestal, kupa i SN i pnącze i woda to trwa 1 s :)

15. pdobrzynska

Ja mam to samo i rośnie u mnie 37 minut.:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

16. hellwis

hellwis Generał forum

Maryś to wygląda na to że ci pnącze nie działa bo bez pnącza cebula tyle rosła jak dobrze pamiętam

17. pdobrzynska

Ale przecież pnącze odpalone.:cry::cry::cry:
    Nic to. sieję pszeniczkę, bo udało mi się kupić proso w ilości 9.999 po 7,65, więc trochę zejdzie, jak go sprzedam.;)xDxDxD
    Pszenica u mnie po ok. 6,50, więc warto dosiać.

18. grakula16

Hej Słoneczka
    U mnie też działa bezproblemowo
    sieję proso, nie muszę siedzeć, tylko wpadam co godzinkę
    Marian odpal pnącze jeszcze raz, mimo tego, że Ci się wyświetla, że odpalone

u mnie pszeniczka po 8,5 i wyżej, proso potaniało do 75, sprzedawałam powyżej 100

19. 19maka49

19maka49 Hrabia forum

Witam Ungusie, uff, zapracowałam na chwilkę przerwy. Dosiałam ostatnie ciut anyżku, za 1,5 godz. dokończę roślinki, zabraknie mi tylko wypadajek do finiszu.
    Na naszym targu pszenica od 10,88, proso od 87,68, jeszcze trochę pewnie zarobię;)
    Gosiu, gratulacje za szybkość.

20. grakula16

Hej Madziu
    dzięki
    coś mi forum muli

19maka49 lubi to.