Unga-Bunga

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika blau_grana, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. 19maka49

19maka49 Hrabia forum

Pewnie, że dobrze, witaj, Gosiu. Dopiero dotarłam do kompa - zakupy, psi fryzjer, kilka innych spraw do załatwienia i pół dnia zeszło.

Czas na przerwę, zapraszam. [​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Tak myślałam, nie widzę nikogo, więc wracam do zajęć. Udanego popołudnia, zajrzę wieczorem.

Ostatnie edytowanie: 11 grudnia 2014
  2. grakula16

grakula16 Chodząca legenda forum

Hej Madziu
    ewent zaliczony,
    wyhodowałaś coś w oazach?

3. 19maka49

19maka49 Hrabia forum

Gratulacje, Gosiu, u mnie na razie cienko - 1 koza karłowata i jedna owca kędzierzawa, pracuję dalej;)xD;)

4. grakula16

no to pracuj, trzymam kciuki:)

5. marynia53

marynia53 Cesarz forum

Witam, u mnie też cienko, tylko kozy w komplecie, jakiś straszący a reszta daleko w lesie:cry::cry:>:(

6. grakula16

Cześć Maryniu
    od jutra BB, to szybko wyprodukujesz, niewiele tego trzeba tylko po 2 szt

7. marynia53

marynia53 Cesarz forum

Wczoraj było wielkie ucho od śledzia czyli ZERO.
    Poza tym zębolog protetyk na mnie czeka i jestem wściekła jak anakonda:cry::cry:>:(>:(:cry::cry:

8. grakula16

Jak wrócisz od zębologa, będzie lepiej, poczekaj na BB

9. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Witajcie Ungusie ,ale tu cisza , widać okres przedświąteczny ;)
    Jak Wam idzie BB? Ja między gotowaniem i sprzątaniem zagladam do Oaz i przeskoki mam ,ale w tył. A tu do zadania kaczek marynarskich brakuje. Piór też brak , może kupię w ostatnim dniu jak stanieją xD
    Pozdrawiam , jak się ktoś pokaże...

10. 19maka49

19maka49 Hrabia forum

Witam Ungusie i Siostrzyczkę (chyba wszyscy nieobecni...)
    Tym razem wyjątkowo dobrze idzie mi BB, event zaliczyłam i odrabiam straty finansowe, sprzedałam już kilka kurczaków rosołowych i królików straszących, trochę mi się sypnęło po miksach. Na wyspie zabrałam się za pandy - dotąd nie zaczęłam misji, teraz ruszyłam i powoli idę do przodu, dzięki temu przeskoczyłam kolejny poziom.
    Udanego miksowania i miłego wieczoru, pozdrawiam WBW i znikam.

11. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Witam Siostrzyczko (znowu zniknęłaś) , gratuluję wyników ! Ja się męczę ,żeby zdobyć kaczkę marynarską ,ale pomimo wywalenia SP i ogromnej ilości perfum idzie jak po grudzie. Na miksach porażka , wszystko idzie w tył ,za cały dzień tylko 1 kaczka w kąpieli ,co pozwoliło uruchomić skrzynkę XXL i jutro zbuduję drugą kotlarnię ;)
    Może wystawisz herbatkę rano?:)

A gra sobie działa jak chce , trzeba się cały czas przelogowywać...jak ktoś ma czas , to super.

Kochani , dla mnie jesteście coraz bardziej "martwi". Widzę ,że ten "wątek" umiera. Miłych snów i "kolorków" życzę!

Ostatnie edytowanie: 13 grudnia 2014
  12. 19maka49

19maka49 Hrabia forum

I znów od wczoraj nikogo nie było... Masz rację, Madziu, coś nam wątek zamiera. Nie przyniosłam rano herbatki, nie miałam czasu nawet na kawę, może teraz napijemy się razem? Zapraszam, jeszcze zostało mi trochę konfitury z pigwy.

Ungusie, gdzie jesteście?!?

13. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Madzieńko , ja nie mogę tu ingerować , to fakt. Jestem względnie nowa , bo znam Was od dopiero roku. Wy się znacie dłużej ,ale faktycznie bardzo miło się tu przebywało. Fajna "przystań" ze strony Małgosi i Gosi, Beatka jak zawsze z kijkami , Bogusia-Cudowna Krawcowa (przestała się odzywać jak kiedyś :p), no i Marianek ze swoim piecem xD, Piotrusia rozgrzeszam - mała miss jest!
    Szkoda mi tylko ,że chociaż mogłam się tu oderwać od realu , to tak mało kontaktu. Ale rozumiem, mamy coraz mniej czasu.
    Pozdrawiam Wszystkich !

14. grakula16

Hej, Magdy
    czas przedświąteczny ma swoje prawa;)
    potem może będzie lepiej...
    idę dalej piec ciasteczka...

15. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Hej Małgosiu ! Fajnie ,że jesteś ! Czym się czas przedświąteczny różni od innych?
    Już nie mamy czasu na "kartki"?

16. hellwis

hellwis Generał forum

Hejka wieczorem Madziu teraz jakoś się za szybko ciemno robi i naprawdę czasu brakuje ,u mnie komputer włączony cały czas prawie ,ale zajrzeć nie mam kiedy ,a na kijki muszę czas znaleźć ,to już gorsze uzależnienie niż farma xDxDxD
    A tu święta za pasem ,jeszcze nie mam wszystkich prezentów i nie wiem co mam kupić :sleepy:

17. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Beatko , Ty ruda kocico, czym się martwisz? Na pewno dasz radę z prezentami. Ciemno się robi ,to fakt, fajnie będzie od 21.12. , zacznie nam przybywać słonka. Miło jak tu jesteście ! Jak się tu fajnie odreagowuje od reala. Dzięki :)

18. 19maka49

19maka49 Hrabia forum

Pozaglądały, poklikały chwilkę i znów nikogo nie ma? Mijamy się ostatnio, Dziewczyny... Pozdrawiam wszystkich, miłego wieczoru, kolorowych snów i do jutra.

19. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

No kurczę ,przecież jestem, jak to nikogo nie ma????? Znowu błędy w odpowiedziach ??????

I jak tu się na Farmie można porozumieć? Jak to nie działa...????!!!!!

Miłego Madzieńko ,sama widzisz...:cry:

20. hellwis

hellwis Generał forum

Madziu ja jeszcze nie mam czasu posiedzieć na razie tak z doskoku tylko zaglądam ;););)
    Madziu nie denerwuj się szkoda urody ;)